O turistă i-a înfuriat pe localnicii unei insule thailandeze după ce s-a dezbrăcat în faţa unei roci sacre în formă de penis FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piatra sacră Hin Ta de pe insula Koh Samui este o faimoasă atracţie turistică FOTO Planet Escape
Piatra sacră Hin Ta de pe insula Koh Samui este o faimoasă atracţie turistică FOTO Planet Escape

O tânără turistă este căutată de poliţie după ce a stârnit furia localnicilor de pe insula thailandeză Koh Samui, după ce s-a dezbrăcat şi s-a atins de o piatră în formă de penis considerată sacră.

O femeie a fost văzută dezbrăcându-se lângă piatra Hin Ta (piatra Bunicului), ce are peste trei metri înălţime şi o formă de penis, localizată pe insula Koh Samui din Thailanda. 

Piatra este considerată sacră de către localnici şi reprezintă spiriritul unui bătrân, scrie The Sun.  

Locuitorii furioşi cer acum poliţiştilor să o găsească pe femeie pentru a o obliga să prezinte scuze publice pentru „incidentul“ care s-a produs pe 12 martie.

„Stânca este foarte specială şi reprezintă insula noastră. Este o insultă să faci acest lucru“, a declarat Sutida Wongyai, un vânzător de produse alimentare. 

image

Un alt localnic a adăugat: „Nimeni nu ar trebui să se afişeze gol în public, aici. E ofensator. Poliţia trebuie să o găsească pe femeie şi să o condamne. Astfel, acest lucru îi va convinge şi pe alţi oameni să respecte insula.“

Rezidentul Niwin Suksan, de 34 de ani, care deţine un stand lângă piatra în cauză, a declarat: „M-am simţit foarte inconfortabil după ce am văzut fotografia. Vreau ca poliţia să ia măsurile necesare pentru a evita ca acest lucru să se întâmple din nou. Piatra Bunicului are o istorie îndelungată, iar oamenii din Samui sunt mândri de ea“. 

image

Piatra Hin Ta, o atracţie turistică majoră pe insulă, se află lângă o rocă mai mică, numită Hin Yai (n.r. Bunica). Prima piatră seamănă cu un organ genital masculin, iar cea de-a doua cu un organ genital feminin.

image

Legenda celor două pietre considerate sacre spune că un cuplu în vârstă a navigat pe insulă pentru a propune o căsătorie în numele fiului lor, dar barca bătrânilor a fost prinsă într-o furtună, în urma căreia toată zestrea pe care o cărau cu ei pentru a o da în schimbul viitoarei lor nurori a fost luată de apă. 

Temându-se de ruşinea de a nu duce la bun sfârşit târgul de căsătorie, se spune că cei doi bătrâni au sărit în mare, reîncarnându-se astfel în cele două pietre de pe insulă, care reprezintă sexele lor. 

În ciuda semnelor de avertizare de pe plajă, forma inedită a stâncii atrage în mod frecvent persoane care „aduc ofense“ spiritului stâncii prin căţărarea pe ea sau, în cazul femeii, prin expunerea goliciunii în faţa pietrei sacre. 

Reprezentanţii departamentului de poliţie de pe insulă au confirmat că au primit o plângere cu privire la acea turistă şi că vor porni astfel o investigaţie prin care vor încerca să o identifice. 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite