Zodiile care pot avea orice bărbat la picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt femei care nu trebuie să facă nimic pentru ca bărbaţii să fie la picioarele lor, şarmul lor natural, frumuseţea, inteligenţa sau modestia pot cuceri de la prima întâlnire. Cu siguranţă ai în minte cel puţin o astfel de femeie... sau poate eşti chiar tu una dintre ele.

Berbec

Este o femeie puternică, îndrăzneaţă, care, chiar dacă nu a cucerit un bărbat din prima, dacă acesta i-a căzut cu tronc, nu va avea linişte până ce nu-l va avea la picioare. Agresivitatea ei înăscută ar putea fi puţin intimidantă în primă fază, dar, după ce ajungi să o cunoşti mai bine, nu ai cum să nu îi iubeşti sufletul mare, perseverenţa, meticulozitatea cu care îşi urmăreşte planurile şi seriozitatea de care dă dovadă într-o relaţie.

Taur

Taurul, zodie guvernată de planeta Venus, care îi sporeşte senzualitatea şi gustul pentru frumos, este prima zodie care îţi vine în minte atunci când te gândeşti la femei fatale. Şi pe drept cuvânt. Delicată, dar hotărâtă, aceasta pare a fi partenera dorită de orice bărbat. Chiar dacă iubeşte lucruile scumpe, de calitate, niciun mascul nu se va da în lături de la a-i îndeplini toate mofturile. Plăcerea de a dărui, poate chiar mai mare decât cea de a primi, fac din ea o persoană altruistă, iubită în societate, cu care bărbaţii se mândresc să iasă în lume.

Descoperă ce zodii care pot avea orice bărbat la picioare pe clickpentrufemei.ro.

Zodii care au ghinion în dragoste în 2017
Ce spune despre tine data naşterii

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite