Top 10 realizări în materie de sex au fost centralizate de presa internaţională şi arată cam aşa:

Locul 1: Cel mai mare penis- 34,3 centimetri. Aparţine americanului Jonah Falcon. Înregistrarea recordului a avut loc la începutul secolului XX, iar doctorul Robert Dickinson a fost cel care a constatat că penisul bărbatului are o lungime de peste 34 de centimetri şi o circumferinţă de 16 centimetri.

Locul 2: Cel mai mare vagin - 48 de centimetri. Acesta îi revine unei femei din Scoţia, Anna Swan, care a dat naştere unui copil al cărui craniu măsura aproape jumătate de metru, care însă nu a supravieţuit.

Locul 3: Cea mai prolifică mamă - 69 de copii. Rusoaica Feodor Vassilyev, care a trăit între anii 1707-1782, a adus pe lume de şapte ori tripleţi, 16 perechi de gemeni şi patru serii de cvadrupli. Doar doi dintre ei nu au supravieţuit.

Locul 4: Cel mai lung jet de spermă - 6 metri. Horst Schultz se poat lăuda cu un jet de şase metri de lichid seminal. De asemenea, bărbatul deţine recordul şi pentru cea mai mare înălţime a jetului de spermă, 3,75 metri, dar şi pentru cea mai mare viteză de ejaculare, 42,7 metri pe oră.

Locul 5: Cea mai bătrână prostituată - 82 de ani. „Bunicuţa" din Tai Pei este cunoscută ca fiind o prostituată octagenară care încă munceşte. Ea s-a apucat de meserie cu 40 de ani în urmă şi, pentru a ieşi pe profit, a scăzut de 10-20 de ori tariful faţă de celelalte „colege".

Locul 6: Cea mai mare orgie - 250 de cupluri. 250 de femei şi 250 de bărbaţi din Japonia au fost de acord să facă sex în acelaşi loc şi în acelaşi timp pentru a realiza cea mai mare orgie. Ulterior, filmuleţele înregistrate în cursul evenimentului au fost puse pe DVD.

Locul 7: Femeia cu cei mai mulţi parteneri într-o zi - 919 bărbaţi. Lisa Sparxxx este o foarte cunoscută actriţă din Statele Unite, care a devenit şi mai faimoasă după ce a făcut sex cu 919 bărbaţi într-o singură zi, în anul 2004.

Locul 8: Cea mai lungă mastrutbare - 10 ore. Masanobu Sato a înregistrat în 2009 recordul pentru cea mai lungă perioadă de masturbare, ajungând la nouă ore şi 58 de minute.

Locul 9: Cel mai puternic vagin - 14 kilograme. Tatiata Kozhevnikova (Rusia) este femeia cu cel mai puternic vagin. Ea a ridicat 14 kilograme după ce s-a antrenat timp de 15 ani pentru acest lucru.Locul 10: Cel mai bătrân tată - 90 de ani. Indianul Nanu Ram Jogi a devenit pentru a 21 oară tată la vârsta de 90 de ani. Acesta intenţionează să-şi perpetueze specia cel puţin până la 100 de ani.