Femeile dintr-un oraş din Arizona sunt învăţate de mici să se roage la Dumnezeu pentru a-i aduce în faţă un bărbat alături de care să-şi facă o familie. Dacă bărbatul sortit apare şi femeia nu este sigură că el trebuie să-i fie soţ, tradiţia spune că femeia poate cere sfatul liderilor spirituali ai comunităţii, care îi pot indica un alt bărbat.

ABC News a realizat un reportaj în cadrul unei astfel de familii şi a vorbit cu o femeie de 31 de ani, pe nume Connie. Aceasta este căsătorită cu fostul ei profesor de matematică, pe care l-a cunoscut la vârsta de 12 ani. „Dintr-o dată mi-a venit gândul că el este răspunsul rugăciunilor mele“, a spus Connie, care s-a căsătorit cu Michael pe când avea 19 ani.

Michael mai este căsătorit şi cu o altă femeie, Rose, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru Connie. Mai mult, Rose este încântată că formează o familie numeroasă şi că se înţeleg bine. Michael are şase copii cu Connie şi alţi nouă cu Rose. „Să ai grijă de un bărbat este foarte greu. Îmi place să am ajutor în a-l mulţumi", a spus Rose.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player