Sfaturi de îngrijire a tenului gras

Sfaturi de îngrijire a tenului gras

Dacă ai tenul gras, înseamnă că te confrunţi cu început de acnee şi faci eforturi mari pentru ca excesul de sebuum să nu-ţi facă faţa să strălucească. În cazul în care vrei să ai tenul perfect, ţine cont de următoarele sfaturi de îngrijire a pielii.

Producătorul „vibratoarelor inteligente“, care spionau activitatea sexuală a clienţilor, a fost dat în judecată şi trebuie să plătească despăgubiri

Producătorul „vibratoarelor inteligente“, care spionau activitatea sexuală a clienţilor, a fost dat în judecată şi trebuie să plătească despăgubiri

We-Vibe, o companie canadiană care produce vibratoare, a fost condamnată prin ordin judecătoresc să plătească despăgubiri colective de 2,9 milioane de dolari americani, după ce a spionat activitatea sexuală a clienţilor ei, colectând fără ştirea acestora o serie de date personale, precum temperatura şi intensitatea vibraţiilor, informează The Guardian.

Ce semnifică fiecare linie din palma ta

Ce semnifică fiecare linie din palma ta

Liniile din palmă au o foarte mare influenţă asupra a ceea ce ţi se întâmplă pe parcursul vieţii. Aşa cum genul de muzică ascultat, modul în care vorbim sau părerile pe care le avem ne descriu şi produc o impresie, liniile din palmă definesc personalitatea noastră.

Donald Trump s-a mutat în mod oficial la Casa Albă. Soţia sa Melania şi fiul cel mic, Barron, mai rămân însă o vreme în penthouse-ul din Manthattan, New York, până la terminarea anului şcolar. Penthouse-ul pe care va continua să îl mai ocupe Prima Doamnă până în vară lui 2017 are trei etaje, vedere spre Central Park şi se află în Trump Tower, turn de birouri pe care soţul său l-a inaugurat în 1983.

acum 2 luni · comentarii (1)

Pe 20 ianuarie 2017, Barack Obama părăseşte Casa Alba, lăsându-i locul lui Donald Trump, noul preşedinte ales al Statelor Unite ale Americii. Obama şi familia sa vor continua să trăiască la Washington, în cartierul Kalorama, într-o proprietate de peste 750 mp. Le vor fi vecini Ivanka Trump şi fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

acum 2 luni · comentarii (1)

Iarna nu dă semne să se lase dusă prea curând, aşa că de voie, de nevoie, trebuie să o înfruntăm. Sunt zile în care doar ochii ne rămân descoperiţi pentru a vedea drumul. Nu e în puterea noastră să schimbăm ceva! Ţine însă de noi cum ne conservăm energia şi temperatura corpului astfel încât să ieşim sănătoşi din sezonul geros.

acum 2 luni · comentarii (0)

Pentru că din ce în ce mai des în ultimul timp dau peste mine tot felul de cunoscuţi de acum o mie de ani, ori din vreo viaţă anterioară, cărora le-a căzut sub ochi, (pesemne n-au avut cu ce îşi înveli sandvişul cu parizer luat la serviciu), cîte un rînd jumate din articolul pe care l-oi fi scris, şi mă întreabă dacă nu mi-a fugit încă a cincea nevastă ori dacă n-am fost decăzut din alte drepturi:

acum 3 luni · comentarii (1)

Aflu din presa americană (disperată) un lucru foarte urât despre Trump: cică e primul candidat - după mulţi, mulţi ani - care nu are un animal de casă ("pet")! "Ecce homo"! Evrika! Am găsit omul şi motivul perfect ca să-l "votez"! În sfârşit, iată un om întreg la minte!

acum 6 luni · comentarii (12)
Postari Recente