Sucul care previne cancerul

Sucul care previne cancerul

Ideal de băut vara, sucul din trestie de zahăr are o mulţime de beneficii asupra organismului. Poate fi integrat şi în dietă întrucât este redus în calorii şi nu conţine colesterol. Află cum îţi menţine sănătatea această băutură răcoritoare!

Ce cauzează rezistenţa la insulină

Ce cauzează rezistenţa la insulină

În prezent se fac tot mai multe progrese medicale pentru a descoperi mai multe tratamente pentru afecţiunile care au provocat cel mai mare număr de decese în ultimele decenii. Însă, din păcate, sunt descoperite alte boli care trebuie analizate şi conştientizate, foarte severe, cum este rezistenţa la insulină.

Cum stimulezi natural hormonul fericirii

Cum stimulezi natural hormonul fericirii

Pentru a-ţi îmbunătăţi starea de spirit, este nevoie ca nivelul endorfinei, hormonului fericirii, să fie ridicat. Poate nu ştiai, dar pozitivitatea ta stimulează direct glanda pituitară care, la rândul ei, secretă producţia de endorfine în corp, combătând astfel stresul.

Gazele arse ţâşneau cu o forţă imensă prin cele două duze, izbindu-se de aerul din atmosferă. Doar că atmosfera era mai mare şi nu se lăsa împinsă, drept care gazele se arcuiau şi îmi catapultau rucsacul în care se afla motorul, fixat bine pe spatele meu, spre cer. Acţiune şi reacţiune. Imensitatea albastră mă fascina.

luna trecuta · comentarii (10)

Poate ai aflat deja că sunt primul blogger-specialist în soluţii de organizare din România, membru al International Association of Professional Organizers. Datorită specializării făcute şi a afilierii la cea mai prestigioasă asociaţie de profil, scriu constant despre modalităţi în care îţi poţi ţine în ordine casa, biroul şi lucrurile în general.

acum 13 zile · comentarii (1)

Cea de a patra revoluţie industrială a făcut posibil şi conceptul de oraş inteligent. Se înmulţesc deci dezbaterile publice despre oraşul inteligent (smart city). Îmbucurător este că Bucureştiul a lansat la sfârşitul lui decembrie 2017 a licitaţie pentru a avea în fine o strategie. Contestată sau nu, este bine că a început, dar mai ales să fie şi pusă în practică!

acum 3 luni · comentarii (1)

Am mers cu multe aşteptări la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mâncarea nu a fost atât de bună pe cât am crezut. Am fost trei oameni acolo, toţi trei am strâmbat din nas, deci domnul Ivan & co. mai au încă de lucru la nou deschisul lor restaurant. La bucătărie, cu siguranţă, însă poate că nu ar strica să-şi arunce un ochi şi pe la servicii...

acum 3 luni · comentarii (11)

Îmi place să recrutez asistente pentru oamenii importanţi din business, adesea îmi pune mintea la contribuţie mai mult decât atunci când trebuie să-i recrutez pe şefii lor. Puţini ştiu cât de mare poate să fie rolul lor în marile companii şi cât de mult pot contribui la eficienta activităţii directorului sau a boardului de care se ocupă.

acum 7 luni · comentarii (6)
Postari Recente