Untul care previne îmbătrânirea

Untul care previne îmbătrânirea

Untul de cacao este extras din boabele de cacao, care sunt bogate în grăsimi naturale, au o textură cremoasă şi un miros dulce. Untul de cacao este folosit pe scară largă sub diferite forme, mai ales în industria cosmetică, unde este considerat cel mai bun ingredient pentru piele.

Alimente bogate în colesterol de evitat

Alimente bogate în colesterol de evitat

Conform celor mai recente statistici, mai mult de jumătate dintre români suferă de colesterol mărit. Principalii factori care duc la creşterea valorilor colesterolului rău sunt alimentaţia şi stresul. Iar problemele de sănătate pe care le poate provoca sunt: hipertensiune arterială, diabet, probleme renale, boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, atac de cord şi ateroscleroză.

Cea de a patra revoluţie industrială a făcut posibil şi conceptul de oraş inteligent. Se înmulţesc deci dezbaterile publice despre oraşul inteligent (smart city). Îmbucurător este că Bucureştiul a lansat la sfârşitul lui decembrie 2017 a licitaţie pentru a avea în fine o strategie. Contestată sau nu, este bine că a început, dar mai ales să fie şi pusă în practică!

luna trecuta · comentarii (1)

Am mers cu multe aşteptări la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mâncarea nu a fost atât de bună pe cât am crezut. Am fost trei oameni acolo, toţi trei am strâmbat din nas, deci domnul Ivan & co. mai au încă de lucru la nou deschisul lor restaurant. La bucătărie, cu siguranţă, însă poate că nu ar strica să-şi arunce un ochi şi pe la servicii...

luna trecuta · comentarii (11)

Îmi place să recrutez asistente pentru oamenii importanţi din business, adesea îmi pune mintea la contribuţie mai mult decât atunci când trebuie să-i recrutez pe şefii lor. Puţini ştiu cât de mare poate să fie rolul lor în marile companii şi cât de mult pot contribui la eficienta activităţii directorului sau a boardului de care se ocupă.

acum 4 luni · comentarii (6)

Nu mă duc la restaurant fără să fac o rezervare, drumurile în Bucureşti sunt lungi şi înghiţitoare de timp, şi dacă faci jumătate de ceas şi afli că ai ajuns degeaba, că nu mai au locuri, e închis sau cine ştie ce alt motiv pentru care nu poţi mânca acolo, o altă jumătate de ceas până la următorul îţi poate rata un prânz sau o cină.

acum 7 luni · comentarii (2)
Postari Recente