Aloe vera cu miere – mixul-minune pentru sănătate

Aloe vera cu miere – mixul-minune pentru sănătate

În ultima sută de ani, oamenii au fost descurajaţi să mai creadă în remediile naturale şi, încet dar sigur, li s-a inoculat ideea că medicamentele chimice sunt mai eficiente. Cu toate astea, cercetări recente arată că oamenii încep să se întoarcă înspre simplitate şi natură. Au înţeles ei ceva. Au înţeles că natura nu minte niciodată.

Semne că suferi de inflamaţie cronică

Semne că suferi de inflamaţie cronică

Inflamaţia normală din corp ajută la prevenirea infecţiilor şi leziunilor, favorizând vindecarea într-un timp mai scurt. Cu toate acestea, inflamaţia anormală poate afecta fiecare funcţie a organismului şi chiar declanşează boli grave, inclusiv hepatită, artrită, boli de inimă şi cancer. Semnele care-ţi spun că suferi de inflamaţie cronică sunt:

Adevărul Live de la 14.00: Maia Morgenstern şi Mona Nicolici, despre ce înseamnă să fii femeie de carieră şi mamă împlinită

Adevărul
Live de la 14.00: Maia Morgenstern şi Mona Nicolici, despre ce înseamnă să fii
femeie de carieră şi mamă împlinită

Femei de carieră şi mame de succes, Maia Morgenstern şi Mona Nicolici vin astăzi la Adevărul Live, alături de Mădălina Hodorog, organizatoarea conferinţelor The Woman, pentru a vorbi despre cum reuşesc să influenţeze comunitatea din care fac parte prin puterea propriului exemplu şi prin proiectele în care sunt implicate.

Mituri despre suplimente

Mituri despre suplimente

Suplimentele sunt luate mai mult de persoanele care practică sport regulat. Suplimentele se împart pe mai multe tipuri, ele având diverse beneficii asupra sănătăţii. Însă există câteva mituri care au apărut în jurul suplimentelor, dar care ar trebui detronate.

Cea de a patra revoluţie industrială a făcut posibil şi conceptul de oraş inteligent. Se înmulţesc deci dezbaterile publice despre oraşul inteligent (smart city). Îmbucurător este că Bucureştiul a lansat la sfârşitul lui decembrie 2017 a licitaţie pentru a avea în fine o strategie. Contestată sau nu, este bine că a început, dar mai ales să fie şi pusă în practică!

luna trecuta · comentarii (1)

Am mers cu multe aşteptări la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mâncarea nu a fost atât de bună pe cât am crezut. Am fost trei oameni acolo, toţi trei am strâmbat din nas, deci domnul Ivan & co. mai au încă de lucru la nou deschisul lor restaurant. La bucătărie, cu siguranţă, însă poate că nu ar strica să-şi arunce un ochi şi pe la servicii...

luna trecuta · comentarii (11)

Îmi place să recrutez asistente pentru oamenii importanţi din business, adesea îmi pune mintea la contribuţie mai mult decât atunci când trebuie să-i recrutez pe şefii lor. Puţini ştiu cât de mare poate să fie rolul lor în marile companii şi cât de mult pot contribui la eficienta activităţii directorului sau a boardului de care se ocupă.

acum 4 luni · comentarii (6)

Nu mă duc la restaurant fără să fac o rezervare, drumurile în Bucureşti sunt lungi şi înghiţitoare de timp, şi dacă faci jumătate de ceas şi afli că ai ajuns degeaba, că nu mai au locuri, e închis sau cine ştie ce alt motiv pentru care nu poţi mânca acolo, o altă jumătate de ceas până la următorul îţi poate rata un prânz sau o cină.

acum 7 luni · comentarii (2)
Postari Recente