Stil de viaţă
Articol publicitar

Un nou trend la nunţile din România: dansurile de grup cu invitaţii

Un nou trend la nunţile din România: dansurile de grup cu invitaţii

În ultimii ani, show-urile de grup la nunţi au început să facă deliciul invitaţilor,  aceştia nemaifiind doar spectatori, ci participând activ în coregrafie. Fie că vorbim de o coregrafie prestabilită cu un număr de prieteni la care se pot alătura pe parcurs şi ceilalţi invitaţi sau de o coregrafie spontană cu ajutorul instructorilor prezenţi în cadrul evenimentului, momentul ramâne cu siguranţă o amintire deosebită.

Soluţii contra punctelor negre

Soluţii contra punctelor negre

Apar îndeosebi pe frunte, nas şi bărbie şi sunt inestetice, mai ales în cazul tenului foarte deschis, pentru că nu pot fi acoperite cu fond de ten şi corector. Întrucât odată cu trecerea timpului punctele negre sunt mult mai greu de scos, ia măsuri din vreme.

Donald Trump s-a mutat în mod oficial la Casa Albă. Soţia sa Melania şi fiul cel mic, Barron, mai rămân însă o vreme în penthouse-ul din Manthattan, New York, până la terminarea anului şcolar. Penthouse-ul pe care va continua să îl mai ocupe Prima Doamnă până în vară lui 2017 are trei etaje, vedere spre Central Park şi se află în Trump Tower, turn de birouri pe care soţul său l-a inaugurat în 1983.

acum 2 luni · comentarii (1)

Pe 20 ianuarie 2017, Barack Obama părăseşte Casa Alba, lăsându-i locul lui Donald Trump, noul preşedinte ales al Statelor Unite ale Americii. Obama şi familia sa vor continua să trăiască la Washington, în cartierul Kalorama, într-o proprietate de peste 750 mp. Le vor fi vecini Ivanka Trump şi fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

acum 2 luni · comentarii (1)

Iarna nu dă semne să se lase dusă prea curând, aşa că de voie, de nevoie, trebuie să o înfruntăm. Sunt zile în care doar ochii ne rămân descoperiţi pentru a vedea drumul. Nu e în puterea noastră să schimbăm ceva! Ţine însă de noi cum ne conservăm energia şi temperatura corpului astfel încât să ieşim sănătoşi din sezonul geros.

acum 2 luni · comentarii (0)

Pentru că din ce în ce mai des în ultimul timp dau peste mine tot felul de cunoscuţi de acum o mie de ani, ori din vreo viaţă anterioară, cărora le-a căzut sub ochi, (pesemne n-au avut cu ce îşi înveli sandvişul cu parizer luat la serviciu), cîte un rînd jumate din articolul pe care l-oi fi scris, şi mă întreabă dacă nu mi-a fugit încă a cincea nevastă ori dacă n-am fost decăzut din alte drepturi:

acum 3 luni · comentarii (1)

Aflu din presa americană (disperată) un lucru foarte urât despre Trump: cică e primul candidat - după mulţi, mulţi ani - care nu are un animal de casă ("pet")! "Ecce homo"! Evrika! Am găsit omul şi motivul perfect ca să-l "votez"! În sfârşit, iată un om întreg la minte!

acum 6 luni · comentarii (12)
Postari Recente