Cum cheltuie europenii banii în vacanţa de vară: pe ce loc se află România în top şi pentru ce aloca românii cea mai mare parte din venituri

Cum cheltuie europenii banii în vacanţa de vară: pe ce loc se află România în top şi pentru ce aloca românii cea mai mare parte din venituri

Peste 10.000 de gospodării au participat la sondajul realizat de banca mobilă internaţională Ferratum Grup priving comportamentele de consum pe perioada verii. Cum îşi plănuiesc consumatorii vacanţa de vară? Locuitorii cărei ţări vor cheltui cel mai mult vara asta? Cine va folosi serviciile Airbnb şi ce activităţi sunt cele mai populare anul acesta?

Cum reuşeşte o femeie de 41 de ani să arate ca o adolescentă: „Zeiţa fără vârstă“ şi-a dezvăluit secretele - ce evită şi ce consumă în cantităţi mari FOTO

Cum reuşeşte o femeie de 41 de ani să arate ca o adolescentă: „Zeiţa fără vârstă“ şi-a dezvăluit secretele - ce evită şi ce consumă în cantităţi mari FOTO

La prima vedere, v-aţi putea lăsaţi păcăliţi să credeţi că este o tânără studentă. În realitate însă, Lure Hsu urmează să împlinească 42 de ani. Femeia, originară din Taiwan, a dezvăluit care sunt secretele care au ajutat-o să-şi conserve aspectul, precizând că regimul alimentar este cel mai important.

Stil de viaţă
Articol publicitar

Există şi chiuvete frumoase pentru baie

Există şi chiuvete frumoase pentru baie

Chiuvetele din ceramică sunt cele mai răspândite din lume. Într-un fel, când vorbim de chiuvete pentru baie, facem imediat asocierea cu un obiect alb având o formă aproape standard. Cu toate acestea, oferta este mult mai bogată: metal, sticlă, plastic, piatră compozită, piatră naturală.

Prima mea amintire cu restaurante e veche de aproape o jumătate de secol. Eram mic, eram la mare, într-un restaurant din Eforie. Singur în restaurant, nu mai ştiu de ce. Un chelner aranja mesele, alinia paharele, furculiţele. Îmi aduc aminte şi acum, cu toate detaliile, faţa şi gesturile lui.

acum 20 zile · comentarii (16)

Nu am trecut niciodată până acum dincolo de strada Petricani, deşi am mers de foarte multe ori pe ea, în sus şi în jos. Vedeam lacuri acolo, mulţi copaci şi verdeaţă, terenuri virane întinse. Ştiam de lacul şi de Mănăstirea Plumbuita, auzisem de faimosul cartier din jurul lor şi îmi tot propuneam să merg într-o zi, dar tot amânăm.

Gok-Oguz e un restaurant cunoscut la Chişinău, mai multă lume mi-a recomandat să merg să mănânc acolo. Şi m-am dus. La început am crezut că marea surpriză va veni din farfurie, însă la sfârşitul mesei mi-am zis că faima îi este legată mai degrabă de casă şi de curtea ca din romane şi din filme, decât de mâncare. De fapt, şi prezentarea lor de pe site tot cu asta începe:

acum 25 zile · comentarii (13)

Dacă sunt sigură de ceva, acel lucru este faptul că nu puţine au fost momentele când unui copil i s-a spus, de regulă de către o persoana mai vârstnică, să nu cumva să pună mâna pe animale, că au microbi, sau chiar şi mai încurajator, că îi muşcă! De fiecare dată când auzeam astfel de lucruri pe stradă sau în parc mă revoltam îngrozitor.

acum 26 zile · comentarii (1)

Un cititor al Restocracy mi-a trimis un top al restaurantelor din Bucureşti de acum 26 de ani, deci la foarte scurt timp după Revoluţie, când abia de apăreau restaurantele private. De aceea, acesta este topul restaurantelor comuniste, practic, din ultimii ani ai săi. Topul (articolul) a apărut în Ziarul Libertatea din 27 aprilie 1991, pag. a 6-a, semnat „Inspector L”, care era Octavian Andronic, de fapt.

luna trecuta · comentarii (7)

Tatăl meu, care locuieşte într-un mic oraş din nordul extrem al ţării, mi-a povestit de mai multe ori că de fiecare dată când iese pe balcon vede nişte păsări interesante, probabil nişte ulii, dând târcoale blocului. Clădirea, plasată la marginea oraşului, lângă o zonă sălbatică minunată, era oricum o atracţie pentru porumbei, aşa că n-a fost o mirare.

luna trecuta · comentarii (19)

La Raionul de Peşte din Piaţa Dorobanţilor am fost şi când s-a deschis, acum vreo doi ani, cred. Am mâncat bine, însă am avut două probleme mari cu ei atunci: am aşteptat îngrozitor de mult nişte lucruri relativ simple de mâncare şi a fost foarte inconfortabil din cauza căldurii, m-au trecut toate sudorile şi s-a dus toată plăcerea unui prânz bun, chiar şi îndelung aşteptat, cum a fost.

luna trecuta · comentarii (3)

În atmosfera anti-stângistă a anilor 90 dar şi ca o consecinţă a dezindustrializării, 1 Mai trebuia să devină o dată puţin importantă sau poate chiar renegată în calendarul de sărbători post-socialiste. În schimb, românii întâmpină evenimentul cu o efervescenţă şi bucurie de care doar cele mai importante sărbători religioase, Revelionul şi Valentine’s+8Martie au parte.

acum 2 luni · comentarii (5)
Postari Recente