STUDIU Foarte mulţi oameni cred în existenţa extratereştrilor, ceea ce ar putea explica succesul „Star Wars“

STUDIU Foarte mulţi oameni cred în existenţa extratereştrilor, ceea ce ar putea explica succesul „Star Wars“

Un procent foarte mare din populaţie crede în existenţa unor forme de viaţă extraterestre şi vrea să aibă contact cu acestea, potrivit rezultatelor unui studiu efectuat în 24 de ţări. Cercetătorii susţin că această concluzie explică popularitatea francizei cinematografice „Star Wars“ din ultimele patru decenii, notează Reuters, citată de News.ro.

Ce e indicat să mănânci când e frig afară

Ce e indicat să mănânci când e frig afară

Dacă te gândeşti la o modalitate prin care să reuşeşti să îmblânzeşti temperaturile reci de afară, află că alimentaţia îţi vine în ajutor. Sistemul tău imunitar va face mai bine faţă pe timp de iarnă, iar tu nu vei resimţi atât de tare frigul. Iată de ce anume trebuie să ţii cont!

Îmi place să recrutez asistente pentru oamenii importanţi din business, adesea îmi pune mintea la contribuţie mai mult decât atunci când trebuie să-i recrutez pe şefii lor. Puţini ştiu cât de mare poate să fie rolul lor în marile companii şi cât de mult pot contribui la eficienta activităţii directorului sau a boardului de care se ocupă.

luna trecuta · comentarii (6)

Nu mă duc la restaurant fără să fac o rezervare, drumurile în Bucureşti sunt lungi şi înghiţitoare de timp, şi dacă faci jumătate de ceas şi afli că ai ajuns degeaba, că nu mai au locuri, e închis sau cine ştie ce alt motiv pentru care nu poţi mânca acolo, o altă jumătate de ceas până la următorul îţi poate rata un prânz sau o cină.

acum 4 luni · comentarii (2)

Se ştie bine, oamenilor le place să descopere locuri speciale şi ascunse, de care puţini alţii au auzit, fie că e vorba despre restaurante, despre evenimente sau multe altele. Şi eu, când scriu despre vreun restaurant puţin ştiut, am cei mai mulţi cititori, mai ales dacă e şi ceva deosebit acolo. Aşa că atunci când primesc un astfel de pont, mă grăbesc să ajung.

acum 5 luni · comentarii (10)

La Kostas a fost deschis acum cinci ani într-o magazie de lângă Foişorul de Foc, o vulcanizare, un atelier sau ceva de felul acela, cu o curte alături. Era un fel de street food sau un mic loc de adunare pentru prieteni, nu cred că s-au gândit de la început că vor face o adevărată afacere cu asta. Au pus câteva bănci de lemn direct pe pietriş şi gata terasa La Kostas.

acum 5 luni · comentarii (7)

Alt Shift e cunoscut pentru clientela sa. Mai mulţi mi-au spus că Alt Shift ar fi un local preferat de hipsteri, însă mie nu mi s-a părut a fi chiar aşa. Or, cel puţin nu la ceasurile prânzului, când am fost eu acolo. Conform definiţiei, pe hipsteri îi recunoşti după câţiva markeri sociali distinctivi, etalaţi (adesea ostentativ) în public, după interese, comportamente, viziuni, preferinţe.

acum 5 luni · comentarii (1)

Nu am trecut niciodată până acum dincolo de strada Petricani, deşi am mers de foarte multe ori pe ea, în sus şi în jos. Vedeam lacuri acolo, mulţi copaci şi verdeaţă, terenuri virane întinse. Ştiam de lacul şi de Mănăstirea Plumbuita, auzisem de faimosul cartier din jurul lor şi îmi tot propuneam să merg într-o zi, dar tot amânăm.

acum 6 luni · comentarii (19)
Postari Recente