Stil de viaţă
Articol publicitar

Alege măştile pentru calorifere de pe Soldshop

Alege măştile pentru calorifere de pe Soldshop

Odată cu trecerea iernii, apare şi căldura. Te bucuri de soarele de afară, însă simţi că ceva lipseşte atunci când vine vorba despre strălucirea casei tale? Soarele nu trebuie să strălucească doar afară, ci el, indirect, trebuie să fie prezent şi în casa ta, prin diferite obiecte sau piese de design interior, care sunt construite în aşa fel, încât să îţi încânte privirea.

Beneficiile sucului de lămâie asupra părului

Beneficiile sucului de lămâie asupra părului

Ştim cu toţii că sucul de lămâie are beneficii asupra sănătăţii, însă acest ingredient poate fi inclus şi în rutina de îngrijire a părului. Lămâia este sursă importantă de acid citric, vitamina C, magneziu şi calciu plus că are proprietăţi antifungice. Iată cum poate fi folosit sucul de lămâie pentru rezolvarea problemelor legate de podoaba capilară.

De ce te îngraşi de la zahăr

De ce te îngraşi de la zahăr

Zahărul poate determina creşterea în greutate nesănătoasă, deoarece consumul lui excesiv provoacă acumulare de grăsimi în organism. Când se consumă zahăr şi alimente pe bază de zahăr, fructoza prezentă în acest ingredient metabolizează ficatul şi le transformă în grăsimi, lucru care poate creşte riscul de diverse afecţiuni.

5 uleiuri esenţiale pentru piele şi păr

5 uleiuri esenţiale pentru piele şi păr

Uleiurile esenţiale au început să fie din ce în ce mai des folosite în rutina de îngrijire a pielii şi părului. S-a demonstrat că uleiurile esenţiale au proprietăţi antiinflamatorii, antibacteriene şi antifungice dar şi substanţe nutritive care menţin tegumentul şi părul sănătos şi frumos.

Gazele arse ţâşneau cu o forţă imensă prin cele două duze, izbindu-se de aerul din atmosferă. Doar că atmosfera era mai mare şi nu se lăsa împinsă, drept care gazele se arcuiau şi îmi catapultau rucsacul în care se afla motorul, fixat bine pe spatele meu, spre cer. Acţiune şi reacţiune. Imensitatea albastră mă fascina.

luna trecuta · comentarii (10)

Poate ai aflat deja că sunt primul blogger-specialist în soluţii de organizare din România, membru al International Association of Professional Organizers. Datorită specializării făcute şi a afilierii la cea mai prestigioasă asociaţie de profil, scriu constant despre modalităţi în care îţi poţi ţine în ordine casa, biroul şi lucrurile în general.

acum 13 zile · comentarii (1)

Cea de a patra revoluţie industrială a făcut posibil şi conceptul de oraş inteligent. Se înmulţesc deci dezbaterile publice despre oraşul inteligent (smart city). Îmbucurător este că Bucureştiul a lansat la sfârşitul lui decembrie 2017 a licitaţie pentru a avea în fine o strategie. Contestată sau nu, este bine că a început, dar mai ales să fie şi pusă în practică!

acum 3 luni · comentarii (1)

Am mers cu multe aşteptări la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mâncarea nu a fost atât de bună pe cât am crezut. Am fost trei oameni acolo, toţi trei am strâmbat din nas, deci domnul Ivan & co. mai au încă de lucru la nou deschisul lor restaurant. La bucătărie, cu siguranţă, însă poate că nu ar strica să-şi arunce un ochi şi pe la servicii...

acum 3 luni · comentarii (11)

Îmi place să recrutez asistente pentru oamenii importanţi din business, adesea îmi pune mintea la contribuţie mai mult decât atunci când trebuie să-i recrutez pe şefii lor. Puţini ştiu cât de mare poate să fie rolul lor în marile companii şi cât de mult pot contribui la eficienta activităţii directorului sau a boardului de care se ocupă.

acum 7 luni · comentarii (6)
Postari Recente