O tânără a stat atârnată pe unul din cei mai înalţi zgârie-nori din lume pentru a realiza fotografia perfectă: ce critici a atras modelul de 22 de ani VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Rusia şi-a pus viaţa în pericol din dorinţa de a realiza o şedinţă foto inedită. Modelul a stat atârnat doar de mâna unui asistent foto pe unul din cei mai înalţi zgârie-nori din lume.

Un model în vârstă de 22 de ani din Rusia a ales să facă pact cu diavolul punându-şi viaţa în pericol în încercarea de a realiza fotografia perfectă. Viktoria Odintsova a stat agăţată de mâna unui asistent foto, atârnând pe marginea unuia dintre cei mai înalţi zgârie-nori din lume, la o înălţime de peste 300 de metri, scrie businessinsider.com.

Tânăra a postat fotografiile şi clipurile video pe contul de Instagram, unde are mai mult de trei milioane de fani.

„Nu pot să cred că am făcut-o. De fiecare dată când mă uit la acest video îmi transpiră palmele“, a declarat modelul.

Şedinţa foto a fost realizată pe Cayan Tower din Dubai, una din cele mai înalte clădiri din lume, care are 73 de etaje.

Mulţi dintre cei care i-au comentat pozele tinerei au fost impresionaţi, însă au considerat cascadoria drept o „nesăbuinţă“.

„Asta este o nebunie! Se pare că Dumnezeu ţi-a dat frumuseţe, dar a uitat să-ţi dea şi creier“, a comentat un utilizator Instagram.

„Cum poţi să îţi pui viaţa în pericol pentru asta? Eşti iresponsabilă! Ce se va întâmpla dacă oamenii încearcă să copieze acest lucru?“, a comentat un altul.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite