FOTO Vestea care a şocat zeci de oameni: Titanicul chiar a existat!

FOTO Vestea care a şocat zeci de oameni: Titanicul chiar a existat!

Titanic

În timp ce lumea comemorează 100 de ani de la tragedia Titanicului, transatlanticul care s-a scufundat pe 15 aprilie 1912, unii oameni descoperă abia acum că vaporul a fost real şi nu doar parte a unui film.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulţi utilizatori de Twitter au scris pe reţeaua de microblogging că au aflat abia acum că Titanicul chiar a existat, majoritatea crezând că au avut de-a face cu un film de ficţiune. Ei au aflat iniţial de Titanic după filmul din 1997, al canadianului James Cameron, cu Leonardo di Caprio şi Kate Winslet în rolurile principale.

Reacţia ignoranţilor a fost completată şi de ironiile celor care au rămas uimiţi de faptul că mulţi nu ştiau că vaporul a fost real. Mai multe imagini de pe Twitter au circulat pe site-ul Reddit şi au popularizat ignoranţa generală, scrie „The Daily Mail".


O captură foto de pe Twitter care arată uimirea celor care au aflat că Titanicul a existat

„Titanicul a fost real. Dumnezeule! Nu voi mai merge niciodată într-o croazieră!", a scris un utilizator. În acelaşi timp, cei care i-au ironizat au scris: „Îi iubesc pe cei care au aflat abia acum că Titanicul a fost real. Încă un secret: şi aisbergul a existat. Doar Celine Dion a fost ficţiune", făcând referire la cântăreaţa care a interpretat coloana sonoră a filmului cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei, 1,8 miliarde de dolari.
citeste totul despre: