Cinci replici legate de greutate pe care nu trebuie să i le zici niciodată partenerei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Glumele despre kilogramele în plus ale partenerei nu sunt indicate. FOTO: Shutterstock
Glumele despre kilogramele în plus ale partenerei nu sunt indicate. FOTO: Shutterstock

Kilogramele în plus reprezintă una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă femeile, acestea dorind întotdeauna să arate bine, atât pentru confortul personal, dar mai ales pentru a avea o imagine bună în faţa partenerilor de cuplu.

Una din regulile de bază ale unui bărbat care ştie să se poarte cu o femeie este reprezentată de modul în care trebuie să abordeze chestiunea kilogramelor în plus. Astfel, acesta trebuie să aibă grijă să nu jignească prin replicile lor sau să sugereze că o anumită femeie trebuie înceapă o nouă dietă.

Chiar dacă sunt momente în care ar dori să facă o simplă glumă nevinovată în ceea ce priveşte circumferinţa unei persoane sau impresia că anumite părţi ale corpului nu mai sunt fel ca înainte, un bărbat trebuie să dea dovadă de tact şi să evite replici precum următoarele:

1.„Ai pus ceva kilograme!”

Reprezintă una din cele mai întâlnite replici ale bărbaţilor care fie vor să dea dovadă răutate sau să facă o glumă nepotrivită. Femeile sesizează mult mai repede că s-au îngrăşat, chiar dacă nu amintesc problema în cauză.

2.„Nu ar trebuie să mănânci asta!”

Nimeni nu are dreptul de a interzice unei alte persoane să se abţină de la ceva ce doreşte cu adevărat. Există posibilitatea ca pe moment partenera să poftească la dulciuri sau alte alimente, aceasta fiind conştientă de acţiunile sale.

3.„Nu te-ai săturat!”

Unul din gesturile complet nepotrivite este acela de a încerca să convingi pe cineva să se oprească din mâncat pentru că terminarea gustării ar reprezenta calorii în plus.

4.„Este uşor, tot ce trebuie este să…”

A da sfaturi este cel mai uşor lucru posibil, mai ales în momentul în care nu ai de unde să ştii cum reacţionează metabolismul unei anume femei. Felul în care sunt arse caloriile nu este identic în cazul femeilor şi al bărbaţilor.

5.„Încercam să te ajut!”

Dacă îşi doreşti să ajuţi cu adevărat, cel mai bine este să încerci să faci acest într-un mod cât mai discret. Un exemplu bun este reducerea porţiilor de mâncare pentru ambii parteneri sau încercarea de a-ţi convinge partenera să faceţi exerciţii fizice împreună.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite