Cele mai mari greşeli pe care le fac tinerii când îşi planifică nunta, dezvăluite de un organizator de ceremonii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO 123RF
FOTO 123RF

Există multe detalii de care trebuie să ţinem cont atunci când vine vorba de planificarea unei nunţi. Învăţând din greşelile altora, poţi organiza petrecerea pe care ţi-o doreşti fără ajutor din partea firmelor specializate în acest domeniu.

Pentru a face faţă presiunii organizării unei nunţi, thisisinsider.com a discutat cu o serie de experţi în organizarea de evenimente pentru a afla cele mai frecvente greşeli pe care le fac cuplurile atunci când îşi planifică nunta.

Nu stabilesc lista de invitaţi înainte de a alege localul

Amy Shey Jacobs, de la Chandelier Events, susţine că este esenţial să stabiliţi lista de invitaţi înainte de a căuta un local. Astfel, ştiţi dacă restaurantul este suficient de încăpător pentru toţi invitaţii sau prea mare pentru numărul de persoane care vor participa la eveniment.

Nu îşi stabilesc un anumit buget

image

Multe cupluri fac greşeala de a nu îşi stabili un buget încă de la început pentru a şti exact în ce sumă trebuie să se încadreze, potrivit lui Jacobs. Acest lucru provoacă haos în timpul nunţii. „Nu lăsaţi discuţia despre bani pentru la final. Trebuie să ştiţi de ce sumă dispuneţi înainte să mergeţi la cumpărături. Odată ce aţi făcut asta vă veţi da seama ce priorităţi aveţi“, a spus expertul.

Nu vă interesaţi suficient cu privire la serviciile de catering sau aranjamente florale

image

Adesea, cuplurile sunt tentate să apeleze la persoanele recomandate de prieteni atunci când vine vorba de serviciile de catering şi aranjamente florale. Jacobs a subliniat că acestea nu sunt întotdeauna cele mai bune opţiuni. „Cuplurile nu îşi caută întotdeauna propriile informaţii. Ar trebui să depună mai mult efort pentru a afla mai multe detalii despre serviciile de care au nevoie şi să nu se grăbească să plătească în avans“, a spus expertul.

Vă creaţi aşteptări prea mari

image

Multe cupluri se aşteaptă să aibă nunta perfectă, iar dacă nu merge totul conform planului se simt dezamăgite. Nu puteţi controla totul, deci relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă din plin de ziua nunţii voastre.

Vă concetraţi prea mult pe micile detalii

image

„Cel mai frecvent lucru pe care îl văd atunci când vine vorba de panificarea unei nunţi este că mirii nu au nicio idee despre cum vor să-şi folosească bugetul“, a spus Freeman. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de detalii. Nu acceptaţi lucrurile pe care nu sunteţi siguri că vi le doriţi şi concentraţi-vă pe detaliile cu adevărat importante.

Partenerii nu comunică în mod eficient

Este posibil ca partenerii să nu fie de acord întru totul, însă este extrem de important ca ei să comunice. Convorbirile stresante care ies la suprafaţă în momentul planificării unei nunti reprezintă o bună oportunitate pentru cei doi parteneri să înveţe să-şi controleze stresul şi să comunice eficient, spune Jacobs.

Nu aveţi un plan de rezervă

image

Chiar dacă vă căsătoriţi într-un loc însorit pe tot parcursul anului, nu ar strica să fiţi pregătiţi şi pentru o posibilă ploaie. Dacă rezervaţi un loc în aer liber pentru ceremonie, întrebaţi dacă există o opţiune alternativă în cazul în care vremea nu este de partea voastră. Trebuie să aveţi întotdeauna un plan B.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite