6 Feţi-Frumoşi, 6 Zmei: Cei mai răi bărbaţi după zodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai răi bărbaţi după zodie. FOTO velvet.by
Cei mai răi bărbaţi după zodie. FOTO velvet.by

Cei mai răi bărbaţi după zodie. După ce femeile au fost puse „la zid” în funcţie de zodie, a venit rândul bărbaţilor să fie catalogaţi după felul în care astrele le influenţează personalitatea şi caracterul.

6 albe, 6 negre: Cele mai rele femei după zodie

Bărbatul Peşti înoată în alcool

Îndrăgostit de propria-i persoană, bărbatul Peşti a învăţat de timpuriu să se strecoare în patul şi-n inimile femeilor, pe care le răneşte uneori doar să-şi ascută dinţii de piranha, potrivit site-ului zodiace.ro. Este un mincinos înnăscut cu tendinţe auto-distructive şi alcoolice. Unii dintre ei încep să muncească destul de devreme în viaţă, dar ideea altor bărbaţi de a face avere e centrată pe a câştiga la loto. Are o mie de feţe şi trăieşte într-o lume fantezistă. E întotdeauna victimă, indiferent de circumstanţe.

Pe de altă parte, bărbatul Peşti este extrem de romantic şi are un farmec hipnotic. Este intuitiv, înţelegător şi milos.

Posesivitatea fără margini a bărbatului Taur

Nu îi acordă foarte multă atenţie femeii de lângă el, pe care va încerca să o controleze în cele mai mici detalii. O să îi aleagă hainele şi prietenii şi o să îi critice părerile. E foarte bine ancorat în fixismele şi prejudecăţile lui şi nu se schimbă cu una, cu două. Gelos, posesiv obsesiv şi răzbunător, se va folosi de orice detaliu din trecut împotriva ta. 

Totuşi, bărbatul Taur este  răbdător, prudent şi perseverent. Are un farmec timid şi nevoi simple, precum un cămin, o femeie bună şi copii. Este un adevărat maratonist în pat.

Bărbatul Capricorn vrea supunere oarbă

În capul lui, femeia trebuie să fie supusă, aşa că o să-şi arate foarte rar sentimentele faţă de consoartă. Are o atitudine rigidă în dragoste ca şi în toate celelalte aspecte ale vieţii. E condescendent, orb şi surd la sentimentele oricui altcuiva în afară de el şi o să ajungă în vârf prin orice mijloc. Un exemplu concludent este Al Capone.

Cu toate acestea, bărbatul Capricorn este puternic şi de nădejde. Deşi timid, se poartă ca un gentleman şi probabil că are afacerea lui personală, este foarte manierat şi pare puţin demodat. Se îmbracă impecabil indiferent de venituri.

Bărbatul Gemeni, petrecăreţul arogant

Un afemeiat cu limba dulce, bărbatul Gemeni este înnebunit după petreceri şi se află în permanenţă în căutarea următoarei victime. E rece şi calculat, arivist şi gata să ceară o femeie în căsătorie la prima întâlnire dacă adulmecă bani. Adevărata şi singura lui pasiune este să fie distrat de cineva şi nu e persoana potrivită pentru o relaţie serioasă. Adoră să umilească oamenii, dar nu oricum, ci cu spectatori.

Bărbatul născut sub semnul Gemenilor are însă un farmec aparte. Este irezistibil, haios, independent şi un povestitor desăvârşit. 

Bărbatul Fecioară „loveşte” prin critici

Viaţa alături de el este ca atunci cand eşti împins în mijlocul şoselei aglomerate, deşi nu voiai să o traversezi. Are o atitudine superioară şi planuri pentru îmbunătăţirea oricărui lucru în afară de purtarea lui. Când vine vorba de găsit nod în papură, e nemilos. Talentul lui de conversaţie constă într-o lungă serie de critici adresate întregii audienţe. Nu îi plac confruntările şi să fie contrazis. Nevrotic, veşnic nemulţumit şi egoist, scenele emoţionale îl panichează pentru că se teme să nu piardă controlul. Nu este romantic. 

Totuşi, nativul Fecioară este credincios, atent şi bun în situaţii de criză. Este, de asemenea, punctual, conştiincios, blând şi loial.

 

Dragostea de putere a bărbatului Scorpion 

Egoist şi greu de ţinut în frâu, bărbatul Scorpion trăieşte pentru putere şi control. E gelos, posesiv, manipulator, sarcastic şi comunică prin ameninţări. Răzbunător şi secretos, nativul acestei zodii poate fi foarte afemeiat şi, în cazul în care este prins, melodramatic – face orice pentru a fi iertat, mai puţin să se schimbe. 

Cu toate acestea, bărbatul Scorpion este foarte idealist, pasional şi şarmant. Este bun la adus bani în casă şi are succes în afaceri. 

Nu toţi bărbaţii sunt răi. Iată care sunt cele mai bune partide pentru femeile care vor alături un bărbat ceva mai cuminte:

Bărbatul Vărsător, glumeţul zodiacului

Este un gânditor inovator care visează la un viitor minunat pe care de obicei e în stare să îl facă să devină realitate. Este încântător de spontan, dar, în acelaşi timp, practic, respectabil şi stabil. Inventiv, original, bărbatul Vărsător este foarte amuzant.

Pe de altă parte, nativul Vărsător este recunoscut pentru limba lui caustică. E încăpăţânat, tenace şi cere mereu atenţia celor din jur.

Aventurierul din bărbatul Săgetător 

Sincer, încrezător şi veşnic optimist, bărbatul Săgetător nu va încerca nicio secundă să îi limiteze libertatea femeii de lângă el şi nu îi va cere niciodată acesteia să renunţe la întâlnirile cu prietenii doar ca să stea cu el. Caută o parteneră care sa îl însoţească în călătoriile sale spre ţinuturi exotice. Viaţa lângă el e o aventură care merită să fie explorată şi trăită. Poate că pare un balaur, dar e mai degrabă unul de desene animate care se ţopăie prin peisaj fără intenţii rele şi fără să lase pagube de nereparat.

Totuşi, nativul Săgetător este născut să fie burlac. Are o frică organică faţă de implicarea sentimentală, fiind în călduri toată tinereţea şi mai toată perioada maturităţii.

Bărbatul Leu are o charisma de neînvins

Un individ cu inimă mare, generos şi demn şi un adevărat romantic, bărbatul Leu se află în permanenţă în căutarea unei perechi stabile cu care să formeze o familie. Este foarte carismatic şi uşor de iubit.

Unul dintre defectele Leului constă în vanitatea lui fără margini. Crede că e amantul secolului şi se laudă în gura mare cu asta.

 

Bărbatul Balanţă joacă fair-play

Amuzant, carismatic şi foarte şarmant, urăşte certurile şi este incredibil de calm. Are un gust impecabil la haine şi o personalitate vioaie şi prietenoasă care îl face foarte popular. Bărbatul Balanţă este un visător idealist care crede în fair-play şi în pacea lumii.

Deşi are nenumărate calităţi, cele mai mari defecte ale lui sunt indecizia şi superficialitatea.

Bărbatul Berbec este atent la nevoile persoanei iubite

Berbecul este foarte pasional, idealist şi sentimental. Jumătate erou, jumătate copil, indiferent de câţi ani are, nativul în cauză este prietenos, neînfricat şi îşi revine repede dacă lucrurile nu merg bine. Va rămâne fidel şi atent faţă de persoana iubită.

Pe de altă parte, ideea lui de comunicare se bazează pe accese violente de nervi şi e mândru de egocentrismul şi obtuzitatea lui. Crede că are dreptate şi (mai ales!!) când se înşală.

Familistul convins: bărbatul Rac

 

Este un adevărat cavaler şi are un simţ al umorului cu totul aparte. E sentimental, senzual şi foarte afectuos. Bărbatul Rac este un tradiţionalist care face curte ca la carte, crede în valorile familiei, inclusiv partea cu „totdeauna”, şi este cel mai grozav pupăcios din lume.

Cu toate acestea, are un ego foarte fragil şi se va aştepta ca oamenii din jur să fie întotdeuna de acord cu el.

Citeşte şi:

Previziuni 2015: „Perioade dificile pentru toate clasele sociale se vor evidenţia în lunile ianuarie, februarie şi mai“

 

Horoscop 2015. Astrologul Gabriel Mihailovici dezvăluie ce ne rezervă anul Oii de Lemn VIDEO

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite