6 alimente care-i dau pielii un miros minunat

6 alimente care-i dau pielii un miros minunat

Ştii expresia „eşti ceea ce mănânci”? Ei bine, această zicală este adevărată. Tot ce mănânci se reflectă asupra ta şi a organismului tău. Încearcă să ai o alimentaţie sănătoasă şi vei vedea cum pielea îşi va schimba aspectul. Va fi mai strălucitoare, radiantă şi va mirosi mult mai bine.

Autoironia în modă: când falsul devine original FOTO

Autoironia în modă: când falsul devine original FOTO

Confruntate cu falsificarea masivă a propriilor produse, unele dintre marile case de modă au găsit o cale de a ironiza această obsesie a cumpărătorilor de a se mândri un produs al unei mărci de lux sau în trend, chiar dacă înseamnă să se mulţumească şi cu o copie ieftină. Aşa s-a născut trendul „real fake fashion”, produsele originale fiind realizate intenţionat astfel încât să pară imitaţii. Cel mai recent exemplu este al casei de modă Gucci.

Mitsubishi off-road day

Mitsubishi off-road day

O zi alături de Mitsubishi, o legendă când vine vorba de off-road. Un constructor care are acasă 12 trofee pentru primul loc câştigate în rally-raid-ul Paris-Dakar. Iar dintre acestea, şapte sunt consecutive.

Prima mea amintire cu restaurante e veche de aproape o jumătate de secol. Eram mic, eram la mare, într-un restaurant din Eforie. Singur în restaurant, nu mai ştiu de ce. Un chelner aranja mesele, alinia paharele, furculiţele. Îmi aduc aminte şi acum, cu toate detaliile, faţa şi gesturile lui.

acum 18 zile · comentarii (16)

Gok-Oguz e un restaurant cunoscut la Chişinău, mai multă lume mi-a recomandat să merg să mănânc acolo. Şi m-am dus. La început am crezut că marea surpriză va veni din farfurie, însă la sfârşitul mesei mi-am zis că faima îi este legată mai degrabă de casă şi de curtea ca din romane şi din filme, decât de mâncare. De fapt, şi prezentarea lor de pe site tot cu asta începe:

acum 23 zile · comentarii (13)

Dacă sunt sigură de ceva, acel lucru este faptul că nu puţine au fost momentele când unui copil i s-a spus, de regulă de către o persoana mai vârstnică, să nu cumva să pună mâna pe animale, că au microbi, sau chiar şi mai încurajator, că îi muşcă! De fiecare dată când auzeam astfel de lucruri pe stradă sau în parc mă revoltam îngrozitor.

acum 24 zile · comentarii (1)

Vrem nu vrem vara vine şi trebuie să ne gândim cum amenajăm spaţiile exterioare ale casei astfel încât să profităm la maxim de ele. Nu contează că avem curte sau un balcon micuţ, o oază de relaxare poate fi creată oriunde. Am pus împreună câteva idei care sper să te inspire şi să te ajute să decorezi fără să te simţi îngrădit(ă) de metri pătraţi.

acum 30 zile · comentarii (2)

Capitala Irlandei e un oraş vesel, care vibrează permanent sub dorinţa de distracţie a localnicilor, care e în contradicţie cu vremea adesea morocănoasă de pe insulă. Dacă eşti un împătimit al călătoriilor, o vizită în Irlanda nu trebuie să-ţi lipsească de pe agendă. Iar dacă eşti dispus să accepţi câteva reprize de ploaie chiar şi atunci când ţi-e lumea mai dragă, atunci nu există niciun motiv real să nu te urci într-un avion spre Dublin.

luna trecuta · comentarii (3)

Un cititor al Restocracy mi-a trimis un top al restaurantelor din Bucureşti de acum 26 de ani, deci la foarte scurt timp după Revoluţie, când abia de apăreau restaurantele private. De aceea, acesta este topul restaurantelor comuniste, practic, din ultimii ani ai săi. Topul (articolul) a apărut în Ziarul Libertatea din 27 aprilie 1991, pag. a 6-a, semnat „Inspector L”, care era Octavian Andronic, de fapt.

luna trecuta · comentarii (7)

Tatăl meu, care locuieşte într-un mic oraş din nordul extrem al ţării, mi-a povestit de mai multe ori că de fiecare dată când iese pe balcon vede nişte păsări interesante, probabil nişte ulii, dând târcoale blocului. Clădirea, plasată la marginea oraşului, lângă o zonă sălbatică minunată, era oricum o atracţie pentru porumbei, aşa că n-a fost o mirare.

luna trecuta · comentarii (19)

La Raionul de Peşte din Piaţa Dorobanţilor am fost şi când s-a deschis, acum vreo doi ani, cred. Am mâncat bine, însă am avut două probleme mari cu ei atunci: am aşteptat îngrozitor de mult nişte lucruri relativ simple de mâncare şi a fost foarte inconfortabil din cauza căldurii, m-au trecut toate sudorile şi s-a dus toată plăcerea unui prânz bun, chiar şi îndelung aşteptat, cum a fost.

luna trecuta · comentarii (3)

Metropola din Emiratele Arabe Unite a devenit una dintre destinaţiile preferate de vacanţă ale românilor, fiind accesibilă din toate punctele de vedere. La doar patru ore şi un pic de zbor din România, Dubaiul se ridică în mijlocul deşertului, creat din nimic. Un oraş nou într-o continuă expansiune, unde se construieşte permanent, pentru că cererea de spaţii de locuit şi birouri este uriaşă.

luna trecuta · comentarii (2)

Sezonul vacanţelor este din ce în ce mai aproape şi toată lumea vrea să evadeze dintr-o lume de asfalt, cel puţin, pentru câteva zile de relaxare deplină. Plecăm la relaxare! Dar... unde mergem? Asta să fie problema? Avem atâtea variante... Paris, Roma, Barcelona, Atena, Nicosia etc. Bilete de avion avem? La ce preţuri? Cu ce companie zburăm? Hotel avem? Prea departe de plajă? Ce condiţii oferă? În ritmul ăsta, o să ajungem la destinaţie deja încordaţi.

luna trecuta · comentarii (0)

Din toamna trecută, mă tot baţi la cap să ne vedem. Toţi patru. În vară. Să bem. Îmi tot repeţi la telefon că sunt deja 24 de ani de când nu ne-am mai văzut. De parcă cifra asta banală impune o revedere. Eu ţi-am repetat prieteneşte că am să vin. N-am nicio problemă. Să-mi comunici ziua, locul şi ora întâlnirii. Tu ai să vii din vestul ţării, rusul o să vină din est, fireşte!, eu şi cu bozgorul, cum îţi place să-l numeşti cu o pasiune tembelă, suntem aici, vă aşteptăm în centru.

luna trecuta · comentarii (19)

Interviu cu Dumitru LUCA, Director general Corali Holidays, preşedintele Grupului de lucru autocare - ANAT (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism). Sunteţi unul dintre veteranii pachetelor şi circuitelor turistice operate cu autocarul. Cum aţi reuşit să dezvoltaţi un business de succes şi să faceţi faţă competiţiei?

luna trecuta · comentarii (1)

În atmosfera anti-stângistă a anilor 90 dar şi ca o consecinţă a dezindustrializării, 1 Mai trebuia să devină o dată puţin importantă sau poate chiar renegată în calendarul de sărbători post-socialiste. În schimb, românii întâmpină evenimentul cu o efervescenţă şi bucurie de care doar cele mai importante sărbători religioase, Revelionul şi Valentine’s+8Martie au parte.

acum 2 luni · comentarii (5)