Stil sport-elegant, plastic transparent şi motive cu unicorni pentru primăvara lui 2018 FOTO VIDEO

Stil sport-elegant, plastic transparent şi motive cu unicorni pentru primăvara lui 2018 FOTO VIDEO

Pasionatele modei îşi fac planuri pentru garderoba de primăvară-vară de pe acum, mai ales că se pot inspira din cele prezentate în cadrul săptămânilor modei. Rămâne de văzut ce idei prezentate pe podiumurile de modă se vor regăsi şi în marile lanţuri de magazine. Cele mai mari şanse revin pieselor din tweed, ţinutelor formate din piese elegante şi sport, dar şi celor din piele în combinaţie cu materiale diafane ca tulul, satinul şi mătasea.

Exerciţii simple şi relaxante pentru ochi obosiţi

Exerciţii simple şi relaxante pentru ochi obosiţi

Ochi uscaţi, roşii sau iritaţi, tensiune oculară, vedere înceţoşată, ţi se par familiare? Orele petrecute în faţa calculatorul afectează sănătatea ochilor, iar mulţi dintre noi ignorăm aceste simptome. Dacă nu este luată nicio măsură, s-ar putea ca în scurt timp să fie nevoie de un control oftalmologic. Pentru a-ţi veni în ajutor, iată câteva exerciţii simple pentru ochi.

Un chef american cu origini italiene este câştigătorul Barilla Pasta World Championship 2017

Un chef american cu origini
italiene este
câştigătorul Barilla Pasta World Championship 2017

Tânărul chef Accursio Lota (SUA) este marele câştigător al celei mai importante competiţii din lume dedicate pastelor şi bucătăriei italiene. În premieră, România a fost reprezentată la  Barilla Pasta World Championship 2017 de un tânăr chef din Cluj-Napoca ce a surprins juriul cu reţeta de paste propusă, fiind printre puţinii care au reuţit să se încadreze perfect în timpul impus.

Se caută mecanicul auto al anului în România

Se caută mecanicul auto al anului în România

S-a dat startul celui mai tare concurs pentru mecanici din întreaga Românie: Mecanicul Anului! Din 2010, an de an, peste 6.000 dintre cei mai buni profesionişti din toată ţara au trecut prin probe grele, şi-au testat pregătirea, flerul şi iscusinţa în cadrul competiţiei răsplătite cu premii generoase.

Crumble este o prăjitură cu iz anglo-irlandez, născută în timpul războiului, când toate alimentele erau raţionalizate. Aşa că gospodinele se străduiau să gătească ceva gustos, dar cu ingrediente puţine şi fără gătit îndelungat.

acum 15 zile · comentarii (0)

Ce viitor electrizant şi palpitant ni se prezice pe căile noastre, străzi alb-transparente pe mai multe niveluri, susţinute pe aer, vehicule sferice, complet transparente, că baloanele de săpun, alunecând uşor, dar repede pe acele străzi, cu oameni fericiţi înăuntru, cer albastru cu norişori cumulus pe fundal, Salvador Dali redivivus.

acum 16 zile · comentarii (11)

Cum să nu facem salată de vinete acum, cu vinete dulci coapte la soare? În luna august sunt cele mai bune vinete pentru zacuscă sau salată, sunt dulci, moi, pufoase, fără multe seminţe. Acum e momentul să ne bucurăm din plin, să gătim vinetele în zeci de reţete delicioase.

acum 2 luni · comentarii (2)

Nu mă duc la restaurant fără să fac o rezervare, drumurile în Bucureşti sunt lungi şi înghiţitoare de timp, şi dacă faci jumătate de ceas şi afli că ai ajuns degeaba, că nu mai au locuri, e închis sau cine ştie ce alt motiv pentru care nu poţi mânca acolo, o altă jumătate de ceas până la următorul îţi poate rata un prânz sau o cină.

acum 2 luni · comentarii (2)
Postari Recente