Clujenii au luat cu asalt restaurantele

Clujenii au luat cu asalt restaurantele

Preturile piperate din statiunile montane, de pana la 100-150 de dolari cazarea si masa de revelion, i-au indepartat pe majoritatea clujenilor, desi nici in Baisoara sau Belis, statiuni dotate cu partii de schi, clientii nu au lipsit. Marea masa a clujenilor a preferat sa-si petreaca revelionul in marile restaurante din orase, in localurile gazduite de hoteluri si in baruri. Fata de anii precedenti, primariile nu au organizat spectacole sau focur

Primiti cu coasa?

Primiti cu coasa?

Oamenii satelor, dar mai ales batranii sunt uscati de gerurile aspre precum crengile copacilor. E atat de ger incat ramurile incarcate de chiciura cad de parca ar fi despicate cu o secure nevazuta.

Crumble este o prăjitură cu iz anglo-irlandez, născută în timpul războiului, când toate alimentele erau raţionalizate. Aşa că gospodinele se străduiau să gătească ceva gustos, dar cu ingrediente puţine şi fără gătit îndelungat.

acum 14 zile · comentarii (0)

Ce viitor electrizant şi palpitant ni se prezice pe căile noastre, străzi alb-transparente pe mai multe niveluri, susţinute pe aer, vehicule sferice, complet transparente, că baloanele de săpun, alunecând uşor, dar repede pe acele străzi, cu oameni fericiţi înăuntru, cer albastru cu norişori cumulus pe fundal, Salvador Dali redivivus.

acum 15 zile · comentarii (11)

Cum să nu facem salată de vinete acum, cu vinete dulci coapte la soare? În luna august sunt cele mai bune vinete pentru zacuscă sau salată, sunt dulci, moi, pufoase, fără multe seminţe. Acum e momentul să ne bucurăm din plin, să gătim vinetele în zeci de reţete delicioase.

acum 2 luni · comentarii (2)

Nu mă duc la restaurant fără să fac o rezervare, drumurile în Bucureşti sunt lungi şi înghiţitoare de timp, şi dacă faci jumătate de ceas şi afli că ai ajuns degeaba, că nu mai au locuri, e închis sau cine ştie ce alt motiv pentru care nu poţi mânca acolo, o altă jumătate de ceas până la următorul îţi poate rata un prânz sau o cină.

acum 2 luni · comentarii (2)
Postari Recente