FOTO La Victoria’s Secret, frumuseţea nu este cea mai importantă: care sunt calităţile unui „înger“ sexy

FOTO La Victoria’s Secret, frumuseţea nu este cea mai importantă: care sunt calităţile unui „înger“ sexy

Aproape 500 sute de modele se înscriu anual la castingul pentru show-ul Victoria’s Secret, care are loc în noiembrie, fiind difuzat la televiziune în decembrie. Echipa „îngerilor” este formată din 14 manechine cărora li se alătură feţe noi, recent alese şi anunţate. Deşi poate să pară surprinzător, un chip plăcut şi un corp armonios nu sunt de ajuns pentru a intra în echipa celor mai frumoase fete, cerinţele fiind mult mai complexe.

Ţinute cruise made in Romania: imprimeuri exotice şi materiale vaporoase FOTO

Ţinute
cruise made in Romania: imprimeuri exotice şi materiale vaporoase FOTO

Designerii români se raportează tot mai mult la ceea ce se întâmplă în industria fashion internaţională. Asta s-a întâmplat şi săptămâna trecută în cadrul Summer Fashion Gala 2017, eveniment organizat de analistul de modă Alin Gălăţescu şi Manifesto PR&Events. Nu ma puţin de 12 colecţii de vacanţă au fost prezentate în grădina castelului Ghica din Bucureşti, de la rochii foarte elegante la outfituri lejere.

Modelling-ul, rampă de lansare în muzică şi actorie: fetele frumoase care s-au impus ca actriţe şi cântăreţe FOTO VIDEO

Modelling-ul, rampă de lansare în muzică şi actorie: fetele frumoase care s-au impus ca actriţe şi cântăreţe FOTO VIDEO

Frumuseţea echivalează adesea cu un paşaport către lumea filmului şi a muzicii. Cel mai recent exemplu al unui model care a reuşit să facă trecerea de la prezentări de modă la evoluţia pe marele ecran, dar şi în muzică este Cara Delevingne. În vârstă de 24 de ani, tânăra englezoaică este considerată urmaşa unui alt model celebru din Regat, Kate Moss.

„Urzeala tronurilor“, de pe ecran pe podiumurile de modă FOTO

„Urzeala tronurilor“, de pe ecran pe podiumurile de modă FOTO

Serialul de succes „Urzeala tronurilor“, lansat în anul 2011 şi ajuns la cel de-al şaptelea sezon, nu putea să nu fie reflectat în colecţiile unor mari nume din modă. Un exemplu este Elie Saab, care a ales să-şi dedice producţiei HBO colecţia haute couture pentru toamnă-iarnă 2017-2018, mizând pe ţinute medievale, însă cu un plus de strălucire.

Chokerul, accesoriul fetiş al verii: cum îl purtăm FOTO

Chokerul, accesoriul fetiş al verii: cum îl purtăm FOTO

Celebru în anii ’90, chokerul a revenit în moda acestui an, însă de această dată s-a impus ca accesoriu cu trimiteri sexuale. De la cele realizate din perle sau cu diamante până la simple benzi din material care pot fi asortate la aproape orice ţinută, chokerele reuşesc să aducă un plus de senzualitate indiferent de ţinută.

TENDINŢE Costumul de baie întreg, „vedeta“ plajelor

TENDINŢE Costumul de baie întreg, „vedeta“ plajelor

Vara aceasta, silueta nu mai contează atât de mult! Costumele de baie în tendinţe sunt atât de variate, de la croieli şi materiale până la imprimeuri, încât alegerea celei mai potrivite piese va fi dificilă doar prin prisma ofertei extrem de bogate. Modelele întregi, dar cu decupaje generoase, alături de cele cu mâneci lungi, inspirate de costumele practicanţilor de surf, sunt principalele recomandări ale brandurilor internaţionale.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 2 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 2 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 3 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 3 ani · comentarii (5)
Postari Recente