Pe această stradă a fost instalată prima cabină pentru masturbare: ce găsesc înăuntru bărbaţii care vor să o folosească VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabina a fost folosită de 100 de bărbaţi în ziua inaugurării/FOTO Mashable
Cabina a fost folosită de 100 de bărbaţi în ziua inaugurării/FOTO Mashable

O companie care produce jucării sexuale a montat pe o stradă din New York o cabină pentru masturbare, pentru a veni astfel în sprijinul bărbaţilor care „se simt stresaţi”.

Cabina seamănă cu una telefonică, doar că este acoperită cu o perdea, pentru discreţie. Cei care vor să o folosească au la dispoziţie un scaun pe care pot sta comod şi un laptop conectat la Internet, scrie publicaţia americană „Mashable”.

Cabina numită GuyFi a fost montată de compania Hot Octopuss şi a fost instalată pe 5th Avenue din New York. Decizia a fost luată din dorinţa companiei de a ajuta bărbaţii „să scape de stres”.

Un studiu realizat de publicaţia Glamour a arătat că aproximativ 31% din bărbaţii care citesc această revistă se masturbează la serviciu. Astfel, ei au de acum o variantă mai potrivită, spune conducerea companiei Hot Octopuss.

Potrivit acesteia, în ziua inaugurării, cabina de masturbare a fost folosită de 100 de bărbaţi. Datorită succesului de care se bucură proiectul, Hot Octopuss vrea să monteze şi alte cabine de acest fel pe mai multe străzi din Manhattan.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite