De ce gem femeile în timpul sexului: legătura cu orgasmul bărbatului şi cu manipularea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gemetele de plăcere scoase de femei în timpului sexului nu exprimă în primul rând semnale referitoare la starea de bine a acestora, aşa cum s-ar putea crede, ci au legătură cu orgasmul bărbatului.


Cercetătorii americani Brewer şi Colin au dorit să descopere dacă sunetele de plăcere scoase de femei în timpul actului sexual au legătură directă cu ceea ce simt acestea în timp ce fac sex sau cu orgasmul propriu, iar rezultatele i-au surprins.

Oamenii de ştiinţă au denumit gemetele de plăcere scoase de femei vocalizare copulatorie, iar studiul a încercat să stabilească dacă aceste sunete sunt scoase de femei în mod voluntar sau sunt un reflex (atunci când nu este vorba despre mimarea orgasmului, bineînţeles), ori dacă sunt o consecinţă a orgasmului.

Studiul a implicat 71 de femei active sexual, heterosexuale, cu vârstă medie de 22 de ani, care au indicat faptul că ajungeau cel mai des la orgasm în timpul autostimulării şi apoi când erau masturbate de partener. Pe locul trei s-a situat sexul oral, urmat de actul sexual cu penetrare. Interesant a fost că femeile au raportat că gemetele apăreau cel mai frecvent atunci când bărbatul se apropia de orgasm, nu ele. De cele mai multe ori, exact înainte ca acesta să ejaculeze sau în acelaşi timp cu momentul ejaculării, notează Woman‘s Health.

Conform concluziilor cercetătorilor, femeile se pare că au fost programate biologic să manipuleze comportamentul sexual masculin în avantajul propriu. Mai exact, fie că o fac conştient sau nu, femeile vocalizează în timpul sexului cu un bărbat nu neapărat pentru a-şi exterioriza propriile senzaţii, ci pentru a ajuta bărbatul să ajungă la orgasm. Prin urmare, femeile gem şi de plăcere, dar scopul principal este de a ajuta bărbatul să ejaculeze.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite