Cele mai frecvente prejudecăţi ale virginelor despre sex: de ce cred fecioarele că sexul oral este dezgustător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unele femei sunt de-a dreptul terifiate când vine vorba de a se afişa complet goale în faţa unui bărbat. FOTO Arhivă Adevărul
Unele femei sunt de-a dreptul terifiate când vine vorba de a se afişa complet goale în faţa unui bărbat. FOTO Arhivă Adevărul

Sexul nu mai este de mult un subiect tabu. Totuşi, femeile virgine au tendinţa să privească relaţiile intime ca pe o corvoadă sau mai rău, ca pe o acţiune periculoasă şi chiar dezgustătoare.

Pentru o femeie virgină, sexualitatea poate fi un subiect destul de înfricoşător, izvorul unor adevărate frământări. Cu toate acestea, multe dintre gândurile lor sunt total greşite. Publicaţia online „College Candy” a realizat o listă cu cele mai comune preconcepţii ale virginelor:

1. Grăsimea de pe burtă, kryptonita bărbaţilor

Unele femei sunt de-a dreptul terifiate când vine vorba de a se afişa complet goale în faţa unui bărbat. Totuşi, unii bărbaţi nu sunt atenţi la toate aceste detalii când au o femeie dezbrăcată în faţă. În ciuda nesiguranţelor tale, este posibil ca el să te găsească extrem de sexy.

2. Un penis mic, adio plăcere

Adâncimea medie a vaginului este de 15 centimentri, în timp ce lungimea medie a penisului atinge aproximativ 13 centimetri. Cum punctul G se află la o distanţă de 3-5 centimetri de la intrarea în vagin, ai şanse mari să te simţi bine chiar dacă partenerul tău nu este extrem de bine dotat. În plus, există şi alte modalităţi prin care te poate stimula.

3. Dacă îţi place sexul dur nu ai respect de sine

Multe femei care nu şi-au început viaţa sexuală au impresia că este degradant să te laşi dominată în pat. Atâta timp cât doi adulţi dau viaţă, în mod consimţit, unei fantezii sexuale, aceste tactici pot fi extrem de excitante. 

4. Prezervativele sunt inconfortabile

Cum contracepţia este foarte importantă, iar unele femei se feresc de pilulele anticoncepţionale, prezervativul rămâne cea mai simplă şi populară opţiune. Totuşi, poveştile despre prezervativele „rătăcite” în vagin sau care se rup pe neaşteptate le îngrozesc pe majoritatea virginelor. Cu puţină atenţie, însă, astfel de întâmplări pot fi evitate. 

5. Dacă cedezi repede, pierzi „trenul” relaţiei

În funcţie de propriile principii, unele femei aleg să facă sex exact atunci când simt nevoia, uneori chiar şi din prima seară, în timp ce altele preferă să aştepte, de teamă că dacă fac sex prea devreme nu vor fi luate în serios. „Am făcut sex din prima săptămână, iar curând vom împlini un an de relaţie. Sunt conştientă că unii bărbaţi nu mă văd drept o prietenă ideală din această cauză, dar asta pentru că sunt nişte nemernici misogini. Părerea lor ar trebui să fie total nulă şi irelevantă pentru femeile cu respect de sine. Dacă un bărbat te place cu adevărat, te va respecta indiferent de momentul în care faceţi sex”, a scris, într-un moment de sinceritate, autoarea articolului, Jasmine R., pentru site-ul collegecandy.com.

6. Nu trebuie să „munceşti” pentru o partidă de sex reuşită

Sexul nu este bazat doar pe chimia dintre parteneri şi nu este întotdeuna extraordinar de la prima partidă. De fapt, comunicarea dintre parteneri face minuni în viaţa sexuală. Este foarte important să îţi poţi împărtăşi dorinţele şi fanteziile cu partenerul tău.

7. Sexul oral este scârbos

Mare parte din femeile virgine nu privesc cu ochi buni sexul oral. Unele se tem de miros, altele de gust, în timp ce unele cred că nu vor şti ce să facă odată puse în faţa faptului. În acest caz, implicarea partenerului, îndrumările şi reacţiile lui sunt de mare ajutor. Sexul oral nu este scârbos, dar igiena este primordială.

8. Băieţii vor mereu să facă sex

Chiar dacă există bărbaţi care nu pot accepta că, uneori, partenerele lor nu vor merge mai departe de câteva săruturi şi îmbrăţişări, bărbaţii nu îşi doresc întotdeuna sex. De fapt, pentru cei maturi, sexul este o experienţă plăcută atunci când ambii parteneri îşi doresc la fel de mult să treacă la acţiune.

9. Orgasmul este cel mai important

Sexul poate fi extrem de plăcut pentru ambii parteneri şi fără explozia de plăcere numită orgasm.

10. Sexul nu este distractiv

Femeile virgine au tendinţa să privească sexul ca pe o corvoadă, ceva ce trebuie făcut, fără să înţeleagă, însă, că poate fi o activitate extrem de plăcută. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite