7 lucruri pe care o femeie inteligentă nu le cere de la partenerul ei de viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile inteligente nu încearcă să-şi schimbe partenerii de viaţă şi au încredere în ei
Femeile inteligente nu încearcă să-şi schimbe partenerii de viaţă şi au încredere în ei

Multe femei comit o întreagă serie de greşeli atunci când intră într-o relaţie şi au impresia că bărbaţii le datorează ceva, ceea ce duce la pierderea încrederii şi a respectului şi, în cele din urmă, la distrugerea relaţiei. Iată care sunt secretele femeilor inteligente pentru o relaţie sănătoasă.

1. O femeie înţeleaptă este încrezătoare în sine şi nu le cere celorlalţi să îi poarte de grijă

Atunci când începe să se întâlnescă cu un bărbat, uneori femeia au tendinţa de a avea pretenţia ca acesta să o hrănească, să o îmbrace şi să o distreze. Totuşi, bărbatul nu este obligat să supravegheze pe cineva, în afară de propriii copii şi la fel stă treaba şi în cazul femeilor. Bărbatul poate alege să aibă grija de tine, dar nu este obligat să o facă.

2. Nu-i cere să renunţe la ceea ce-i place

Nu-i cere niciodată partenerului tău de viaţă să renunţe la jobul lui sau la un hobby pentru a petrece mai mult timp cu tine. O femeie inteligentă ştie că asta îl va face nefericit, pentru că viaţa lui şi a oricui este compusă dintr-o multitudine de elemente mici şi reprezintă mai mult decât iubirea lui pentru tine.

3. Nu-l forţează să-şi abandoneze prietenii şi familia

Poate fi cazul în care nu suporţi un prieten de-al lui sau o rudă, dar asta nu înseamnă că este obligat să renunţe la aceste legături de dragul tău. Chiar dacă ţi se pare că aceştia au o influenţă proastă asupra lui, nu este decizia ta. El preţuieşte prieteniile pe care le-a construit de-a lungul timpului şi relaţia pe care o are cu membri familiei sale nu este mai puţin importantă pentru el decât este relaţia voastră pentru tine, chiar dacă uneori are conflicte cu ei.

4. Nu-i cere să împărtăşească aceleaşi interese ca şi ea

Dacă partenerul tău urăşte să danseze, dar visul tău este să dansezi salsa cu el, sunt şanse mari ca el să te refuze indiferent de situaţie, iar tu nu ai dreptul să insişti. Imaginează-ţi cum te-ai simţi dacă el ar încerca să te oblige să faci ceva ce deteşti. Aminteşte-ţi că este posibil să nu aveţi anumite interese comune, fără ca acest lucru să indice lipsa iubirii sau a respectului reciproc.

5. Nu-l obligă să fie altcineva

O femeie care cunoaşte adevărata valoare a unei relaţii nu-i cere partenerului ei să se schimbe. Ea ştie că este îndrăgostită de un om care se va schimba doar dacă îşi doreşte asta pentru el. Fără îndoială, un bărbat preţuieşte cu adevărat o femeie care îl acceptă aşa cum e şi care îl inspiră să devină o persoană mai bună într-un mod discret.

6. Nu-i cere să ignore alte femei

Este timpul să priveşti adevărul în faţă: bărbaţii nu pot să nu observe alte femei frumoase. Asta ar fi împotriva naturii lor. Nu vorbim, însă, despre a le permite să flirteze deschis cu alte femei. Totodată, şi privirea femeilor este atrasă de alţi bărbaţi atractivi, cu care nu sunt într-o relaţie şi nu există nicio cale să eviţi acest lucru. Cea mai bună soluţie este să accepţi acest lucru cu calm.

7. Are încredere în el

O femeie deşteapă nu cere dovezi de iubire şi afecţiune sau dovezi că nu a fost înşelată de la cel de lângă ea. Când legătura dintre ea şi partenerul ei este construită pe încredere, o femeie nu îi va cere niciodată să o lasă să arunce o privire în telefonul lui sau să-i dea parola de la e-mail. Un om matur găseşte astfel de comportamente jignitoare şi are tot dreptul să gândească aşa.

Sursa: Bright Side

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite