Reţetă VIDEO Pizza rapidă cu felii de pâine

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mereu se învecheşte pâinea, găsim felii sau chiar pâini întregi pe care mofturoşii noştri nu mai vor să le mănânce. Şi prin frigider mai rămân un colţ de brânză sau salam, un ardei şi 2-3 roşii care se plictisesc nebăgate-n seamă.

Sau poate vă e poftă de ceva bun, rapid, făcut cu aveţi în casă... Sau poate vine un musafir neaşteptat, neanunţat, mai mult sau mai puţin dorit... Şi-atunci improvizăm ceva bun şi rapid: băgăm un ochi în frigider şi unul în cămară, inventariem ce găsim şi băgam o pizză pe felii de pâine. 

Sau dacă vreţi alte idei de chestiuţe de-astea bune cu tot felul de „resturi“ reciclate, băgaţi un ochi aici, pe blogul Poftă bună, reţete cu Gina Bradea.

Eu nu arunc nimic, găsesc soluţii la orice. :) Ştiţi voi gospodinele acelea ceauşiste care din nimic făceau nişte minuni pur şi simplu? Sunt ceva de genul acela :) 

Şi să nu strâmbaţi din nas dacă spun că servesc musafirii cu pizza pe felii de pâine veche. Păi dacă spun tartine la cuptor cu salam şi caşcaval sună mai elegant? Lăsaţi farafastâcurile, că e acelaşi lucru de fapt. Pizza pe felii de pâine sau bruschette. Hai să vorbim în figuri. Ok.

Vă las reţeta video mai bine, că face deja furori pe net:

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite