Mâncare de cod. Reţetă originară din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa foto: thekitchenalchemist.co.uk
sursa foto: thekitchenalchemist.co.uk

Cod bolborosind într-un sos cu chorizo, şofran, năut, lămâie şi pătrunjel. Numai când scriu şi-mi vine apă în gură. Toatea astea fac din mâncarea de cod o adevărată vedetă printre preparatele originare din însorita Spanie.

Mâncare de cod. Reţetă originară din Spania – Ingrediente (2 porţii)

2 fileuri de cod
100 g cârnaţi tocaţi (de preferat chorizo)
1 vârf de şofran
1 pahar vin alb
250 ml roşii tocate în suc propriu
1/2 linguriţă boia afumată
1 cutie năut fiert
1 ceapă tocată fin
2 căţei usturoi, pisaţi
1 cub de supă de pui, dizolvat în 250 ml de apă fiartă
zeama de la 2 lămâi
2 linguriţe zahăr
pătrunjel
ulei de măsline pentru gătit
ulei de măsline pentru salată
sare
piper

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite