Cum să faci inele aromate de ceapă, potrivite pentru aperitivele festive

Cum să faci inele aromate de ceapă, potrivite pentru aperitivele festive

Inele aromate de ceapă

Extrem de gustoase şi aromate, inelele de ceapă se fac rapid cu făină, pesmet, ou, ulei şi condiment. Extrem de rapide, acestea sunt potrivite pentru aperitivele festive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

  • o ceapă
  • 3 linguri făină
  • 3 linguri pesmet
  • un ou
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi se taie rondele potrivite care apoi se desfac. Se bate oul cu sare şi piper şi apoi se pune într-o cutie cu rondelele de ceapă.

Se închide bine cutia şi se agită pentru ca inelele de ceapă să fie bine tapate de ou. Se amestecă făina cu pesmetul şi se pun în altă cutie, se adaugă rondelele de ceapă, se închide bine cutia şi se agită din nou.

Apoi se iau inelele de ceapă şi se pun în baie de ulei bine încins.

Se scot pe un prosop de hârtie.

Sursă: restaurantedelux.ro

 

 

 

citeste totul despre: