Un fost manager de campanie al lui Donald Trump a fost acuzat de hărţuire sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corey Lewandowski, fostul manager de campanie al preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, a fost acuzat de hărţuire sexuală de către o cântăreaţă, relatează Reuters.

Joy Villa, o susţinătoare a preşedintelui Trump care obişnuia să poarte o rochie cu sloganul campaniei electorale, „Make America Great Again”, a declarat marţi că a contactat poliţia din Washington pentru a depune acuzaţii.

Aceasta a explicat că Lewandowski a atins-o în locuri indecente împotriva voinţei sale în timp ce aceştia se lăsau fotograţiaţi în faţa Hotelului Internaţional Trump (n.red.: Trump International Hotel).

Miercuri, Lewandowski spunea într-un interviu pentru Fox Business că problema încă este investigată. „Există un process prin care vor trece pentru a determina nevinovăţia unei persoane. Nu sunt aici să vorbesc pentru Joy. Ceea ce trebuie să fac este să vorbesc pentru mine. Şi ceea ce am de gând să fac este să las procesul să meargă înainte”, a declarat Lewandowski.

Acuzaţiile cântăreţei au apărut iniţial vineri, într-un interviu publicat de Politico unde aceasta dezvăluia că bărbatul a ciupit-o de fund. „A fost complet degradant şi şocant”, a subliniat Villa.

Aceasta a mai adăugat că Lewandowski a ignorat-o când s-a confruntat cu el şi l-a ameninţat că va merge la poliţie. Bărbatul a apucat-o apoi iarăşi de fese, a subliniat cântăreaţa. Deşi iniţial a ezitat, duminică Villa a mers să depună acuzaţiile la poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliţie Metropolitană din Washington a declarat că acuzaţiile sunt încă în curs de investigare. 

Lewandowski a mai avut probleme cu poliţia în trecut. În timp ce încă lucra ca manager de campanie în echipa lui Trump, acesta a fost arestat şi acuzat de crimă de poliţia din Jupiter, Florida, după ce o reporteră de la Breitbart News a declarat că bărbatul a apucat-o şi a înjunghiat-o în braţ în timp ce încerca să pună întrebări despre Trump la un eveniment de campanie.

Lewandowski a negat atunci că a apucat sau că a rănit-o pe femeie, iar procurorii au refuzat să continue cazul. Câteva luni mai târziu, Lewandowski a fost demis din funcţia de manager de campanie de către Trump.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite