VIDEO Cel puţin patru morţi într-un incident armat la o şcoală din California. Atacatorul a fost ucis de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captură video
Foto Captură video

Cel puţin patru persoane au murit în urma unui atac armat la o şcoală din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de poliţie, anunţă presa locală.

Nu se ştie deocamdată dacă victimele decedate sunt copii sau adulţi, dar există informaţii că un copil de şase ani a fost împuşcat de două ori, iar un altul, a cărui vârstă nu este deocamdata cunoscută, a fost împuşcat în picior, potrivit Daily Mail.

De asemenea, un bărbat de 30 de ani, rănit,  a fost transportat la spital.

Atacul a avut loc la o şcoală gimnazială din Rancho Tehama, la circa 180 de kilometri nord de Sacramento, în nordul Californiei, în jurul orei locale 8.00 (18.00, ora României). Cel puţin 100 de ofiţeri de poliţie sunt la faţa locului.

Elevii şi adulţii din şcoală care nu au fost răniţi au fost mutaţi într-un loc sigur. O parte dintre răniţi au fost transportaţi la spital cu elicopterul.

Martorii au declarat că au auzit „sute de focuri de armă“.

Din primele informaţii, atacatorul ar fi deschis focul într-o casă, apoi ar fi plecat cu un autovehicul spre şcoală, unde a continuat să tragă până a fost ucis de poliţişti. Autorităţile încă investighează cazul pentru a stabili cum s-au desfăşurat lucrurile.

Un martor intervievat de presa locală a declarat că atacatorul era vecinul său şi că ar fi furat camioneta unui coleg de apartament, pe care l-a şi împuşcat înainte să plece spre şcoală.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite