Vladimir Putin mărturiseşte că a minţit-o pe Melania Trump

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a mărturisit într-un interviu pentru documentarul „Ordinea mondială 2018“  că a minţit-o pe prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, atunci când s-a întâlnit cu ea la summitul G20 din iulie anul trecut.

Aflaţi la dineul oficialilor din timpul summitului G20 din oraşul german Hamburg, cei doi au discutat despre mai multe subiecte, pornind de la tigrii siberieni şi terminând cu pescuitul.

Iar când a venit vorba despre pescuit, liderul de la Kremlin nu s-a putut abţine şi a „cosmetizat“ puţin adevărul, după cum el însuşi a admis.

„Desigur, aşa cum este de aşteptat în astfel de cazuri, am exagerat un pic (mărimea capturii). Cum ar putea vorbi cineva despre pescuit fără să «înflorească» un pic?“, a afirmat preşedintele rus.

Întrebat dacă a încercat să o recruteze pe Melania, Putin a negat cu tărie.

„Nu, nu mai fac asta de foarte multă vreme. Deşi îmi plăcea la nebunie să o fac. După cum se ştie, a fost slujba mea timp de mulţi ani“, a răspuns Putin râzând.

Documentarul „Ordinea Mondială 2018“ constă în mai multe interviuri acordate de Vladimir Putin, care, pe data de 18 martie, va încerca să obţină un nou mandat în fruntea ţării, în cadrul alegerilor prezidenţiale din Rusia.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite