VIDEO Agenţi FSB deghizaţi în pescari? Vladimir Putin, înconjurat de aceleaşi persoane la mai multe evenimente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi internauţi susţin că unele apariţii publice ale preşedintelui rus Vladimir Putin sunt regizate. Cel puţin asta arată, în opinia lor, mai multe fotografii în care liderul de la Kremlin apare înconjurat de aceleaşi persoane.

Singura informaţie publicată despre Vladimir Putin în ziua sărbătoririi Crăciunului pe rit vechi a fost legată de prezenţa sa în oraşul istoric Velikii Novgorod, în nord-vestul Rusiei.

Preşedintele rus a asistat la slujba de Crăciun la Mănăstirea Sfântul Gheorghe, după care a luat masa împreună cu câţiva pescari.

Mai mulţi internauţi au luat la puricat imaginile cu Putin la Velikii Novgorod şi au constatat că pescarii apar de prea multe ori alături de preşedintele rus. În opinia lor, nu este vorba decât de o regizare ieftină. Mai mult, unii sunt de părere că pescarii ar fi de fapt agenţi ai Serviciului Federal de Securitate (FSB).

Femeia blondă din imagini a fost identificată ca fiind Larisa Serguhina, prezentată într-un reportaj al Pervîi Kanal drept naşa de botez a submarinului „Velikii Novgorod“.

Kremlinul a reacţionat la aceste suspiciuni cu un comunicat în care afirmă că Putin a luat masa şi a stat, într-adevăr, de vorbă cu pescari din Velikii Novgorod. 

Potrivit comunicatului, pescarii i-au împărtăşit preşedintelui rus problemele cu care se confruntă, dar şi reţete de ciorbă de peşte. Totodată, ei l-au invitat la pescuit în primăvară.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite