VIDEO Vladimir Putin, într-o nouă ipostază. Preşedintele rus crede că ar putea deveni şofer de combină dacă pierde alegerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Serghei Guneev/ Sputnik
FOTO Serghei Guneev/ Sputnik

Maşina de propagandă a Kremlinului l-a prezentat pe Vladimir Putin într-o nouă ipostază, la volanul unei combine. Preşedintele rus a glumit chiar că şi-ar putea schimba meseria.

Vladimir Putin refuză să facă campanie întrucât, potrivit lui, volumul muncii de la Kremlin nu-i permite acest lucru. Cu toate acestea, preşedintele rus, care candidează pentru al patrulea mandat, şi-a sporit după Anul Nou apariţiile în scop propagandistic.

După baia în apă rece cu ocazia Bobotezei pe stil vechi şi realizarea unor fotografii lângă noul bombardier strategic, Putin a urcat într-o combină agricolă produsă de uzina Rostselmaş din Rostov-pe-Don şi şi-a permis chiar să glumească că şi-ar putea schimba meseria dacă va pierde la 18 martie.

„Dacă se va întâmpla ceva rău, voi începe să lucrez din 18 martie ca şofer pe combină agricolă“, a glumit preşedintele rus în timp ce simula că se află la volan.

„Nicio problemă, nicio problemă“, i-a răspuns directorul Rostselmaş.

Vladimir Putin s-a prezentat drept candidat independent la alegerile din 18 martie. Însă preşedintele rus este susţinut de puternicul aparat al partidului Rusia Unită, pe care l-a înfiinţat acum 17 ani, exact la un an de la preluarea puterii.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite