Istoria adevărată a fost scrisă de Rusia cu sângele românilor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Federaţia Rusă a încercat prin intermediul unui spot video să umilească inteligenţa românilor
Federaţia Rusă a încercat prin intermediul unui spot video să umilească inteligenţa românilor

Măscăriciul de serviciu de la comanda ambasadei Federaţiei Ruse din România a ţinut să aducă un afront ţării noastre prin prezentarea unui material umilitor de propagandă. Aici nu putem vorbi de o opinie personală, deoarece în Federaţia Rusă nu există opinii personale.

Totul a pornit de la un videoclip realizat cu titlu gratuit de o societate cunoscută de marketing din România şi care viza strângerea de donaţii pentru achiziţia operei lui Brâncuşi, „Cuminţenia Pământului”.

Videoclipul de mai sus redă întocmai realităţile istorice care au împins România în stadiul actual de... lipsă de dezvoltare. Ingerenţa Rusiei în treburile interne ale Românilor a reprezentat o constantă, poporul român reprezentând principala piedică asupra deţinerii unui control total asupra Estului Europei.

Avem aproape 200 de ani de relaţii interstatale în care Rusia în mod continuu a încercat subminarea şi distrugerea a tot ceea ce este românesc. Nu există un singur eveniment major care să fi fost făcut de vecinul din est în interesul poporului român.

Ca răspuns la acest mesaj venit din societatea civilă, ambasada Federaţiei Ruse a manifestat şi implementat intenţia sa de a realiza o acţiune de imagine publică prin care să arate românilor cine este şeful aici. Binenţeles că a reuşit, ca de fiecare dată, să se folosească de români împotriva românilor şi este umilitor pentru cea care a acceptat să realizeze coloana sonoră să îşi pună vocea în favoarea unor interese străine românilor, ba mai mult, prin care românii au fost umiliţi.

Iată mai jos şi videoclipul realizat de Federaţia Rusă:

Şi acum haideţi să luăm la puricat videoclipul prin care Rusia a încercat să-i umilească pe români:

„Istoria adevărată a fost scrisă cu sânge - adevărat, de către Rusia cu sângele românilor;

„Primul Război Mondial: armată rusă şi armata română luptă împreună pentru independenţa României” - de semnalat că textul „Armata Rusă” este scris cu mult mai mare decât „Armata Română”, deloc întâmplător; România a intrat în Primul Război Mondial nu pentru Independenţă, ci pentru alipirea tuturor teritoriilor româneşti, pentru îndeplinirea proiectului de ţară iniţiat de paşoptişti: Toţi românii într-un singur stat; armata rusă nu a luptat alături de cea română, ba din contră, cele două s-au situat la sfârşit de război pe poziţii contrare; Rusia nu a existat din punct de vedere militar în perioada în care România a intrat în război, trădarea lor costând ţara noastră sute de mii de ostaşi căzuţi pe frontul de luptă; ba mai mult, România a intrat în conflict deschis cu Rusia şi a trecut la dezarmarea bandelor de criminali ruşi care jefuiau ţara;

„Al Doilea Război Mondial: armata sovietică şi armata română luptă împreună pentru independenţa Europei” - armata română a luptat în cea mai mare parte din război alături de Germania pentru înfrângerea regimului sovietic ce risca şi care a ocupat în cele din urmă Europa; războiul nu a fost pentru independenţa Europei, ci pentru ocuparea acesteia de către regimul nazist sau sovietic, cel din urmă reieşind învingător; acest lucru a însemnat jumătate de secol de ocupaţie a Estului Europei, lucru care a determinat un decalaj de dezvoltare de zeci de ani între cele două părţi ale continentului; România avea să fie ocupată şi trupe sovietice au staţionat aici până în 1964; în această perioadă de ocupaţie, prin intermediul Sovromurilor, toate resursele României au plecat cu titlu gratuit către URSS; tot în această perioadă a avut loc ceea ce specialiştii au denumit: „Genocidul Românesc, în care sute de mii de români, intelectuali, fruntaşi ai ţării, au fost asasinaţi sau închişi; s-a încercat eradicarea oricărui spirit românesc şi impunerea unei noi ordini; închisorilor comuniste nu au fost opera românilor, ci a ocupanţilor ruşi;

„Industrializarea României: România se reconstruieşte economic şi social cu ajutorul Uniunii Sovietice” - până în 1964, toate resursele României au fost exportate către Federaţia Rusă fără a se primi nimic în schimb; a fost cel mai mare jaf organizat din istoria poporului român; aproape 20 de ani românii au fost trataţi ca şi sclavi; după 1964, regimul comunist, obţinând ieşirea trupelor ruse din ţară, s-a distanţat de Uniunea Sovietică şi a dus o politică internă şi externă proprie, catalogată drept de dizidenţă în blocul comunist; atitudinea comuniştilor români poate fi catalogată după criteriile epocii ca fiind anti-sovietică; dezvoltarea economică şi reconstrucţia s-a realizat după scoaterea trupelor ruse şi cu ajutor american - clauza naţiunii celei mai favorizate; acest lucru l-a costat pe Nicolae Ceauşescu viaţa în 1989, când agenţii Moscovei au preluat puterea în România;

Şi se sfârşeşte astfel: „copiii trebuie să înveţe istoria adevărată” - singura afirmaţie corectă, motiv pentru care aceştia să nu considere videoclipul decât ca pe o încercare a ambasadorului Federaţiei Ruse de la Bucureşti de a-i ofensa pe români.

Sper că nu îşi imaginează cineva că acesta a încercat altceva decât o umilire colectivă în stilul pur sovietic, cu care cei care cunosc realităţile din Republica Moldova sunt obişnuiţi.

Ce ar trebui să dacă preşedintele României? Dacă nu este în vacanţă, să ia poziţie publică şi să ceară retragerea ambasadorului Federaţiei Ruse de la Bucureşti. Dacă acest lucru nu se face, atunci putem pretinde că nu suntem mai presus decât cei care au adus sub ocupaţie estul Republicii Moldova prin lipsa coloanei verticale. Un ambasador care ia la „mişto” relaţii diplomatice nu poate aduce nimic bun la Bucureşti, unde este nevoie de o nouă abordare în relaţia România - Federaţia Rusă.

De asemenea, este de criticat cum de serviciile române de informaţii nu au avut cunoştinţă de ceea ce avea să se întâmple.

De remarcat că Federaţia Rusă nu şi-a permis decât 100 de euro ca şi donaţie ca urmare a profundei crize economice în care se află.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite