Un şef de campanie al lui Mitt Romney a demisionat, după ce a recunoscut că este homosexual

Şeriful statului american Arizona, Paul Babeu, şi-a dat demisia din funcţia de şef de campanie al candidatului republican Mitt Romney la alegerile prezidenţiale din SUA, după ce a recunoscut că este homosexual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Babeu l-ar fi ameninţat pe un fost iubit de-al lui, un cetăţean mexican pe nume Jose, cu deportarea dacă acesta din urmă l-ar fi dat de gol în privinţa orientării sale sexuale. Potrivit Huffington Post, relaţia dintre cei doi a durat mai mulţi ani, iar mexicanului i-a fost cerut să semneze nişte hârtii prin care se obliga să păstreze tăcerea în privinţa legăturii lor amoroase. Avocatul lui Jose spune că Babeu a pretins că viza mexicanului ar fi expirat.

"Toate acuzațiile care au apărut în presă despre mine sunt de-a dreptul false, mai puțin cele în privința orientării mele sexuale. Acesta e adevărul: sunt homosexual", a declarat Babeu în timpul unei conferințe de presă susținute ieri.

Până de curând, Babeu n-a vrut să recunoască nimic, mai ales că acesta candidează pentru un post în Congresul american. Şeriful a spus că nu doreşte să discute despre viaţa lui privată, potrivit cotidianului Arizona Republic.

”Șeriful Babeu a demisionat din poziția sa de voluntar al campaniei, ca să se poată concentra pe acuzațiile care i se aduc. Suntem de acord cu această decizie", a anunțat printr-un comunicat echipa de campanie a lui Romney.citeste totul despre: