O fetiţă în vârstă de trei ani s-a întâlnit cu Papa Francisc şi a încercat să îi „fure“ boneta papală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Estella Westrick, o fetiţă în vârstă de trei ani, a fost vedeta unui episod insolit petrecut miercuri, la Roma, când, în timpul unei întâlniri cu papa Francisc, i-a „furat“ suveranului pontif boneta papală pentru câteva secunde, informează CNN.

Miercuri a fost prima zi pe care Estella Westrick a petrecut-o la Roma, însă ea a reuşit deja să se facă remarcată.

Atunci când părinţii au dus-o în centrul oraşului pentru a se întâlni cu papa Francisc după tradiţionala audienţă papală din fiecare zi de miercuri, fetiţa în vârstă de trei ani a încercat să ”fure” boneta suveranului pontif.

O înregistrare video îl arată pe un consilier de la Vatican, cunoscut sub titulatura de ”Gentilom al Sanctităţii Sale”, ridicând-o în braţe pe micuţa Estella pentru ca aceasta să schimbe câteva cuvinte cu papa Francisc. 

În timp ce papa Francisc o săruta pe obraji pe Estella, fetiţa a întins o mână spre boneta papală („zucchetto“) şi a smuls-o de pe capul liderului religios de la Vatican.

„Chiar înainte să o ridice în braţe, era puţin cam nervoasă“, a dezvăluit pentru CNN naşul de botez al fetiţei, Mountain Butorac. „Apoi a furat boneta. A fost amuzant, toată lumea a râs, inclusiv papa.“

Estella, care locuieşte cu părinţii ei în Atlanta, se află în aceste zile la Roma pentru a îşi vizita naşul de botez. „Aceasta este prima ei zi la Roma. Cine ştie ce va mai face şi mâine“, a adăugat, în glumă, Mountain Butorac.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite