În avionul privat prăbuşit în Iran se afla şi moştenitoarea companiei care efectua zborul. Tânăra urma să se mărite şi se întorcea de la petrecerea burlăciţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unsprezece persoane au murit, duminică, după ce un avion privat turc Challenger 604 s-a prăbuşit în sud-vestul Iranului, a anunţat agenţia Isna, citată de Reuters. Aparatul s-a prăbuşit într-o zonă de munte şi a luat foc, a anunţat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţe.

Avionul privat aparţinea companiei Başaran Holding şi efectua un zbor de la Sharjah din Emiratele Arabe Unite la Istanbul, iar în acesta se afla şi Mina Başaran, moştenitoarea firmei, care se întoarcea de la Dubai unde şi-a ţinut petrecerea burlăciţelor, relatează presa internaţională.

Mina Başaran urma să se mărite la finalul acestei luni şi alături de şapte prietene s-a dus la Dubai, unde au petrecut la un concert al artistei Rita Ora.

Într-o ultimă fotografie postată pe contul de Instagram, Mina Başaran apare sâmbătă alături de celelalte şapte prietene, la un hotel din Dubai.

Imagine indisponibilă

FOTO Instagram 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite