Criminalul în serie Charles Manson a vorbit după 20 de ani de tăcere despre crimele comise

Charles Manson, "cel mai periculos om în viaţă", a acordat un interviu după 20 de ani de tăcere şi a vorbit despre crimele odioase pe care le-a făcut dar şi despre... încălzirea globală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre cei mai feroce şi cunoscuţi criminali în serie, responsabil pentru moartea a opt oameni printre care şi actriţa Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, şi-a exprimat părerile despre Dumnezeu, despre sine şi despre încălzirea globală, într-un interviu telefonic pentru revista Vanity Fair.

"Cu toţii suntem Dumnezeu, iar dacă nu recunoaştem acest lucru clima va suferi deoarece calotele glaciare de la Polul Nord se vor topi din cauza lucrurilor dăunătoare pe care le provocăm atmosferei", a declarat el incoerent, într-un interviu telefonic.

Bărbatul s-a caracterizat, în mod repetat, ca fiind un om foarte rău: "a very mal hombre" (un om foarte rău), "sunt un om rău care împuşcă oameni", "Eu nu mă joc. Eu împuşc oameni.", "sunt un criminal", potrivit Daily Mail.

Charles Manson, alături de adepţii săi, grup supranumit Familia, au devenit celebri în august 1969, în Los Angeles, California, în urma unor crime deosebit de violente. Fost puşcăriaş şi ratat fără nici o perspectivă, Manson îşi domina discipolii de aceeaşi calitate cu un amestec de filozofie biblică denaturată şi texte ale formaţiei Beatles, tendenţios interpretate.

Pe 9 august 1969, Familia a dat buzna într-o casă, la întâmplare, din Beverly Hills. Locuinţa era ocupată de actriţa Sharon Tate (soţul ei, regizorul Roman Polanski, era plecat la filmări), care era însărcinată în luna a noua, şi de patru prieteni. În urma adepţilor lui Manson au rămas cinci cadavre oribil măcelărite. Numai Voytec Frykowski fusese înjunghiat de mai mult de cincizeci de ori, tăiat, împuşcat şi lovit atât de cumplit cu ţeava unui pistol, încât arma fusese distrusă.Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, a fost ucisă în 1969 de adepţii lui Manson. Foto: The Daily Mail

"Eu trăiesc în infern. Nu le spun oamenilor ce să facă. Ei ştiu ce trebuie să facă", a spus Manson, 76 ani, cu referire la crimele odioase ale grupului Familia din 1969. Charles Manson a fost condamnat la închisoare pe viaţă după abolirea pedepsei capitale în California pentru că i-a convins pe membrii cultului său, numit şi Familia Manson, să ucidă mai multe persoane.

"Trebuie să te accepţi ca fiind Dumnezeu. Trebuie să realizezi că eşti Diavolul în aceeaşi măsură în care eşti Dumnezeu, că eşti totul şi că de fapt nu eşti nimic", a mai spus criminalul.

citeste totul despre: