VIDEO Cine e Ariana Grande, vedeta al cărei turneu european a fost umbrit de drama de la Manchester

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Ariana Grande s-a declarat distrusă şi a fost nevoită să-şi întrerupă turneul de promovare a ultimului său album, „The Dangerous Woman“, după ce o explozie a însângerat concertul său de la Manchester (Marea Britanie).

Ultimele victime ale terorii au devenit copiii. Potrivit ultimului bilanţ, 22 de persoane au fost ucise şi alte 59 rănite în urma atentatului de la Manchester Arena, un atac revendicat de Statul Islamic.

După atac, Ariana Grande a postat un mesaj în care se declară profund afectată.

„Distrusă. Din adâncul inimii mele, îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte“, a scris pe Twitter artista de 23 de ani, care a scăpat nevătămată din atacul produs la Manchester Arena după încheierea celui de-al doilea spectacol al său din turneul „The Dangerous Woman Tour“.

În momentul exploziei, arena era plină de fani, majoritatea fiind preadolescente, care reprezintă de fapt nucleul celor care o îndrăgesc.

Copii terifiaţi după explozia produsă în afara Manchester Arena

După Dublin şi Manchester, cântăreaţa născută în Florida urma să ajungă, miercuri şi joi, pe O2 Arena din Londra. Dar, potrivit site-ului TMZ, citat de Daily Mail, artista şi-a suspendat turneul, deoarece nu se mai afla în starea în care ar putea cânta.

Ariana şi-a făcut debutul pe Broadway la vârsta de 15 ani, jucând rolul „Charlotte“ în musicalul „13“. Ea a devenit cunoscută marelui public datorită sitcom-ului „ Victorious“, produs de Nickelodeon. Rolul din „Victorious“ a consacrat-o cu look-ul de adolescentă, la care încă nu a renunţat. A fost recompensată cu premiul „Artistul anului“ la American Music Awards în luna noiembrie, impunându-se în faţa unor artişti precum Justin Bieber, Selena Gomez şi Rihanna. Single-ul său „Problem“ s-a vândut în peste 4 milioane de copii şi a fost unul dintre hiturile verii anului 2014.

Fan clubul său „Arianator“ este plin de preadolescente care au cunoscut datorită ei primele lor concerte.

Luna trecută, într-un interviu pentru Cosmopolitan,  ea a dezvăluit că a început să-şi gestioneze show-urile „de la cap la coadă“, întrucât nu mai vrea să-şi lase treburile în mâinile altora.

Născută într-o familie de catolici italieni, ea a recunoscut că nu mai merge la biserică din cauza poziţiilor acesteia în problema drepturilor omului şi este interesată de cabala, o tradiţie religioasă ebraică îmbrăţişată şi de Madonna. 

Faimoasele urechi de iepure, se distribuie în semn de solidaritate cu victimele de la Manchester

 Numeroşi fani prezenţi luni pe Manchester Arena pentru a o asculta pe cântăreaţa lor preferată şi-au pus pe cap faimoasele urechi de iepure, simbolul albumului şi turneului ''Dangerous Woman'' al Arianei Grande care a devenit şi simbolul solidarităţii, pe care internauţii îl distribuie în semn de omagiu adus victimelor exploziei, informează Huffington Post. 

Printre miile de mesaje de sprijin care abundă pe reţelele de socializare, urechile de iepure sunt peste tot, asociate adesea cu o panglică neagră de doliu. Primele imagini au apărut pe Instagram şi Twitter în cursul nopţii, la scurt timp după atacul care a avut loc la sfârşitul concertului cântăreţei americane, la ora locală 22:30.

"Hoping for better days" — În speranţa unor zile mai bune, referire la piesa "Better Days" pe care Ariana o cântă alături de Victoria Monet — se poate citi pe mai multe montaje care circulă în rândul ''arianatorilor'', numele sub care sunt cunoscuţi fanii cântăreţei americane.

O altă imagine prezintă solidaritatea între diferite grupuri de fani ai cântăreţilor din generaţia Arianei Grande (23 de ani), precum One Direction, Justin Bieber sau Selena Gomez. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite