Un bărbat a fost arestat după ce a rănit 7 persoane, inclusiv 3 poliţişti în Toulouse, Franţa. Incidentul nu este tratat drept atac terorist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din imagini se observă cum suspectul este reţinut
Din imagini se observă cum suspectul este reţinut

Un fost pacient al unei clinici de psihiatrie a atacat patru trecători iar apoi trei ofiţeri de poliţie în timp ce striga Allahu Akbar, în Toulouse.

Suspectul, învârstă de 42 de ani, a început să lovească mai mulţi trecători în oraşul francez în jurul orei 16, ora locală, înainte ca membrii forţelor de ordine prezente la faţa locului să intervină. Atacatorul i-a lovit cu pumnii şi picioarele până când forţele de ordine au reuşit să-l reţină.

Conform declaraţiilor martorilor suspectul a continuat să strige Allahu Akbar în tot acest timp, până când a fost imobilizat de către poliţişti.

Unul din martori a declarat: „Discutam cu familia mea când a sărit pe noi. Întâi l-a prins pe fiul meu iar apoi a început s-o lovească pe fiica mea. Am încercat să fugim.

Niciuna din victime nu are răni serioase.

Autorităţile franceze au declarat că suspectul a fost eliberat de la un spital de psihiatrie în luna aprilie. Acestea nu tratează acest incident drept unul terorist, informează ABC.news.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite