Româncele îşi pun silicoane cu banii în rate lunare

Româncele îşi pun silicoane cu banii în rate lunare

Româncele îşi pun silicoane cu banii în rate lunare

O operaţie estetică de înfrumuseţare a corpului este considerată de unii o intervenţie de rutină deja. În Castellon, există multe clinici de chirurgie plastică, iar Corporacion


O operaţie estetică de înfrumuseţare a corpului este considerată de unii o intervenţie de rutină deja.

În Castellon, există multe clinici de chirurgie plastică, iar Corporacion Dermoestetica este cea mai cunoscută.

"Când vin la noi, româncele speră să plece cu un corp perfect," spune directoarea clinicii, Andreea Garcia.

Ea este foarte mulţumită de numărul pacienţilor pe care îi are şi spune că în acest sector nu se simte criza economică.

"Anul acesta am operat aproximativ 40 de românce venite din toată Spania, dar, de când finanţăm operaţiile, care se pot plăti în rate, s-a triplat numărul clienţilor români. Acum vor să-şi opereze nasul sau bărbia. Am avut şi opt operaţii de liposucţie în patru luni", a declarat Garcia.

La clinică, o operaţie de implant mamar poate consta între 4.500 şi 6.000 de euro, preţul rinoplastiei (corecţia nasului) poate varia între 3.500 şi 4.500 de euro, iar o mentoplastie (operaţia bărbiei) poate costa 3.000 de euro.

Alina Popescu, 33 de ani, originară din Constanţa, locuieşte în Madrid de aproximativ 11 ani şi toată viaţa s-a simţit complexată din cauza formei nasului său. A preferat să-şi ia concediu două săptămâni şi să vină la clinica din Castellon pentru intervenţie. "Faţa mea nu era deloc simetrică, iar nasul meu era oribil. Îmi este groază de orice tip de operaţie, dar am rezistat eroic, pentru a-mi vedea visul îndeplinit.

După câteva zile de la operaţie am observat că aveam o faţă perfectă, cel puţin din punctul meu de vedere", spune încântată Alina.

Preţul operaţiei a fost de 3.800 de euro, bani pe care îi va plăti în decursul a patru ani.