Revendicarea scrisă cu litere de sânge

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cât timp oare, în numele corectitudinii politice, statele lumii occidentale, Marea Britanie în special, vor continua să nege evidenţa:

Nu mai este vorba nicidecum despre atacuri izolate ale unor descreieraţi cu minţile tulburate de mesajele Marelui Jihad, ci despre o campanie susţinută şi de mare amploare de implementare a unei schimbări fundamentale în cadrul societăţilor "necredincioşilor", folosind teroarea ca armă declanşatoare a unui proces moral de disoluţie, impunând imperiul spaimei, neîncrederii în autorităţi, lipsei de perspective de securitate minimală.

image

În ceea ce priveşte Marea Britanie, lucrurile sunt la fel de grave şi complicate ca şi în Franţa, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, căci ele au fost desemnate, în clar, alături de SUA, Marele Satan, drept ţintele terorismului dar şi ale unei operaţiuni vaste de implantare şi preluare de control, cu relevanţă naţională, aduncând şi instalând comunităţi din ce în ce mai ample care provin în principal din ţările Orientului Miljlociu şi Maghreb. În Marea Britanie ele venind să se amalgameze cu imigranţii "tradiţionali" din Pakistan, India, Sri Lanka şi din câteva dintre ţările africane foste colonii britanice.

Ceea ce, pentru autorităţile din ţările respective, părea iniţial un proces care trebuia înţeles şi acceptat în lumina idealurilor nobile umaniste ale multiculturalismului, a fost folosit de planificatorii oragnizaţiilor teroriste din toate generaţiile (OLP, Al-Quaeda sau ISIS, pentru a nu le pomeni decât pe cele mai importante) pentru a implanta comunităţi în mijlocul căra au instalat "celule adormite" care, la un moment dat, aveau să răspundă apelului la acţiune. În paralel, zonele de implantare erau dotate cu elementele esenţiale de îndocrinare, moschei, şcoli islamice şi centre culturale, devenite, de la o generaţie la alta, principalele focare de radicalizare extremă. Iar Marea Britanie constituie, din neferice, un exemplu teribil în acest sens.

Un exemplu dintr-o listă extrem de lungă: în vara anului 2011, departe de interesul opiniei publice, sau chiar ridiculizată şi minimalizată, a avut loc lansarea de către cei din gruparea Muslim Against the Crusades aunei campanii naţionale în UK intitulată "The Islamic Emirates Project". Data la care a apărut manifestul fondatorilor proiectului, 2 iulie 2011, marca împlinirea a şase ani de la atacul sinucigaş din Londra în care au fost ucise 52 de persoane şi rănite alte 800. În Manifest se spune:

"În ultimii 50 de ani, Marea Britanie s-a transformat enorm. Ceea ce era odată o ţară predominant creştină este acum depăşită de o creştere a populaţiei musulmane majoritare care doreşte să păstreze identitatea sa islamică şi să se potejeze de valorile satanice ale tiranicului guvern britanic.  În UK există acum peste 2,8 milioane de muslmani ceea ce reprezintă 6% din populaţie, dar, de fapt, e vorba de ceva mai mult decât de număr, căci se schimbă întreaga structură a Britaniei. Moschei, şcoli islamice, Tribunalele Sharia şi Consiliul Musulman deţin afaceri, au devenit parte integrantă în peisajul britanic.. În consecinţă, ...am decis lansarea acestui proiect a cărui ţintă este lansarea unor campanii importante în toate enclavele musulmane din Marea Britanie, cu obiectivul final de a transforma gradual comunităţile musulmane în Emirate musulmane care să trăiască sub legea Sharia". Vedeţi harta care însoţea Manifestul, vedeţi care sunt oraşele destinate a deveni emirate şi poate nu vă miră să aflaţi că, în Londra spre exemplu, există cartiere declarate a fi sub legea islamică, cartiere aproape ermetic închise precum altele similare în Bruxelles, spre exemplu, sau Paris...astfel marcate:

image

 ...şi în care patrulează echipe de Vigilantes organizate şi controlate de autorităţile islamice locale.

Într-un articol semnat de Giulio Meotti şi apărut în acest an, pe 2 aprilie, sub egida organizaţiei britanice Gatestone Institute, se arată care este situaţia din acest moment. Şi veţi vedea că este cu adevărat deosebit de îngrijorătoare.

- "Londra este mai islamică decât multe dintre ţările musulmane laolaltă", spunea Maulana Syed Raza Rizvi, unul dintre predicatorii islamişti care conduc acum "Londonistanul"

- Adepţii britanici ai multiculturalismului sunt cei care alimentează fundamentalismul islamic. Musulmanii nu trebuie să devină majoritari în UK, au doar nevoie ca, gradual, să islamizeze cele mai importante oraşe. Iar această schimbare ale loc acum.

-  există 423 noi moschei şi au fost închise 500 de biserici creştine care au fost transformate în rezidenţe private sau au primit alte utilizări comerciale. La orizontul anului 2020, estimările arată că musulmanii care vor merge la rugăciunile zilnice va fi de cel puţin 630.000 în timp ce creştinii care se duc la slujda săptămânală  urmează să scadă la 679.000.

- din punct de evdere demografic, deja Marea Britanie are din ce în ce mai mult o nouă înfăţişare în  Birmingham, Bradford, Derby, Dawsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, Waltham Forrest sau Tower Hamlets. Cele mai importante oraşe au o importantă populaţie musulmană: Manchester (15,8%), Birmingham (21,8%) sau Bradford (24,7%).

- Sir James Mundby, unul dintre cei mai importanţi judecători din Marea Britanie, a spus că Creştinismul nu mai influenţează justiţia şi că aceasta trebuie să devină multiculturală, cu mai mulţi musulani în completele de judecată. Rowan Williams, fostul Arhiepiscop de Canterbury şi fostl minoistru de justiţie Lord Phillips, au sugerat că legislaţia britanică ar trebui să "încorporeze" elemente ale Sharia.

- universităţile britanice merg şi ele pe linia acceptării legislaţiei islamice. Manualul "External speakers in higher education institutions" spune că "grupurile religioase ortodoxe" se pot separa, bărbaţi şi femei, în timpul orelor. La Queen Mary University din Londra, femeile trebuie să folosească o intrare separată şi au fost obligate să stea într-o cameră fără să poată pune întrebări sau să ridice mâna, exact cum se petrec lucrurile la Ryiad sau la Teheran..".

Desigur, şi de data asta, aşa cum cere regula, apare un mesaj de condamnare din partea Consiliului Musulman din Marea Britanie:

image

Mi-e tare teamă că nu mai ajunge şi că, progresiv, ne îndreptăm, în Marea Britanie şi în Europa în general, înspre un posibil punct de explozie. Tocmai pentru că este absolut limpede că e vorba despre o campanie a terorii care urmează un model repetitiv şi foarte simplu: influenţarea alegerilor, lovituri în zone în care se află de preferinţă tineri în perioada de sfârşit de săptămână, reuniţi în "locaşuri ale perdiţiei" cum ar fi restaurantele sau barurile sau stadioanele sau sălile unde se desfăşoară concerte de rock. Şi ele sunt punerea în practică a condamnării generale dată de Sharia acestor expresii ale "valorilor cruciaţilor" , distrugătoare ale moralului drept-credincioşilor. Pe fond despre asta este vorba şi aici ar trebui să fie îndreptat răspunsul, la fel de dur şi decisiv cum s-au dovedit şi mesajele scrise cu sânge ale celor care vor să atace din temelii civilizaţia europeană.

Vrem să recunoaştem asta şi să acţionăm în consecinţă? Liderii europeni vor reuşi să descifreze la timp semnificaţia profundă a mesajului? Să speăm că da, pentru că în joc se află supravieţuirea tipului nostru de civilizaţie.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite