Presa despre emigranti

Presa despre emigranti

Mii de români la Înviere Sărbătoarea Paştelui i-a adunat anul acesta pe românii din Castellon în număr mult mai mare decât în alţi ani. Deşi se discută intens despre criza

Presa despre emigranti

Presa despre emigranti

Teatru despre menajere Presa locală din regiunea Abruzzo informează despre un festival de teatru. La Pescara, pe scena teatrului din localitate, vor fi puse în scenă cinci piese, cu 32 de

Bomba generată de atacul cu substanţă neurotoxică militară de luptă a explodat şi a aruncat lumea în aer. Nu că era prea liniştită, ci furtuna ce implica Rusia se vedea deja la orizont. Polarizarea a fost practic instantanee – eşti alături de Marea Britanie sau eşti cu Rusia - iar reacţiile sunt mai dure decât le-ar fi estimat cineva.

acum 20 zile · comentarii (120)

Un subiect extrem de sensibil în sine, cu atât mai mult în condiţiile lumii contemporane, dar care poate deveni extrem de uşor unul exploziv dacă, cumva, se vor confirma acuzaţiile care deja au început să apară (ajunse imediat la Bruxelles şi în diverse cancelarii), că, aşa cum este cazul reformei în justiţie,

acum 6 zile · comentarii (10)

Am văzut multe scrise despre faptul că am intrat într-un nou război mondial. Al patrulea, dacă numărăm Războiul Rece drept al treilea. Interesant este însă că acest al patrulea război mondial hibrid este declarat şi recunoscut ca atare atât de cei mai de vârf analişti din Ucraina, cât şi de o parte importantă şi interesantă a analiştilor ruşi.

acum 6 zile · comentarii (51)

Emmanuel Macron şi-a lansat, azi, campania pentru cucerirea Parlamentului European. Proiectul reformării UE, pe care l-a prezentat în plenul forului europarlamentar, este, în fapt, manifestul mişcării politice pe care o lansează la nivel european, având ca obiectiv relansarea Uniunii. Preşedintele Franţei a avut un discurs îndrăzneţ, născut dintr-un refuz contagios pentru orice spirit viu: „Nu vreau să aparţin unei generaţii de somnambuli“.

acum 8 zile · comentarii (7)

Toţi secuii şi orbaniştii tineri din Ungaria vor regreta amarnic. Principalul mesaj paranoic al Fidesz a fost păstrarea identităţii maghiare în faţa migranţilor, dar nimeni nu a văzut migrant la faţă, doar la televizor, iar cota de migranţi impusă de Bruxelles este de 2000 mari şi laţi.

acum 13 zile · comentarii (19)

Rezultatele de azi din Ungaria vor însemna foarte mult pentru ceea ce urmează să se decidă în viitor în ce priveşte sensul şi viteza posibilă de coagulare a procesului de unificare europeană. Dar mai înseamnă şi un test al rezonanţei pe care o are în Europa linia politică şi ideologică susţinută de Administraţia Trump.

acum 17 zile · comentarii (108)

Foarte ciudată Europa această care doar aparent este în comun a noastră. Poate nu întâmplător şi în orice caz nu degeaba a căzut proiectul constituţional care vorbea despre Europa unită, despre identitatea europeană, cetăţenia europeană şi era, în fapt, primul pas spre afirmarea unei cu totul altfel de uniuni a naţiunilor decât vedem azi.

acum 21 zile · comentarii (82)
Postari Recente