Coreea de Nord îi răspunde lui Trump pe tema butonului nuclear: Este un dement

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coreea de Nord a apreciat marţi ca o postare pe Twitter a lui Donald Trump, în care spunea că are un buton nuclear "mult mai mare" decât cel al lui Kim Jong-un, nu este decât expresia unui "dement", informează AFP.

ntr-un scurt comentariu al agenţiei de presă nord-coreene, se arată că Trump a postat un mesaj care arată că este un nebun şi a "lătrat ca un câine turbat", relatează presa internaţională.

"Reacţia lui Trump reflectă starea mentală a unui lider care nu a reuşit să verifice parcursul remarcabil al armatei şi poporului nord-coreean", notează publicaţia Rodong Sinmun.

La 3 ianuarie, preşedintele Statelor Unite Donald Trump a declarat că butonul său nuclear este mai mare şi mai puternic decât cel al liderului nord-coreean Kim Jong un, în replică la afirmaţia acestuia conform căreia are tot timpul pe birou butonul nuclear.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a declarat că butonul nuclear se află pe biroul său în permanenţă, astfel că SUA nu vor "putea să înceapă un război".

Într-un discurs televizat, el a spus că întreg teritoriul american se află în raza de acţiune a armelor nucleare nord-coreene: "Este o realitate, nu o ameninţare".

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite