Ceartă la înălţime ce se putea sfârşi tragic. Un pilot şi-a pălmuit iubita copilot în timpul unui zbor între Londra şi Mumbai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
piloti

Compania aeriană indiană Jet Airways a iniţiat o anchetă în urma unor rapoarte potrivit cărora unul dintre piloţii săi şi-a pălmuit copilotul, o femeie, în timpul unui zbor de rutină între Londra şi Mumbai.

Ministerul indian al Aviaţiei Civile a suspendat temporar un pilot al Jet Airways, care şi-a pălmuit copilotul, o femeie, care îi era şi iubită, în timpul unei dispute. Aceasta a părăsit carlinga în lacrimi, transmite agenţia The Press Trust din India (PTI). 

Pentru scurt timp, cabina de pilotaj a rămas nesupravegheată, pe pilot automat, deoarece comandantul a plecat în urmărirea copilotului, cu care avea o relaţie. Femeia s-a întors în copit pentru a-şi relua îndatoririle, dar a mai plecat o dată, de nervi.  

Într-o declaraţie emisă miercurea trecută, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene a asigurat că o "neînţelegere" a avut loc în cabina de pilotaj. El a subliniat de asemenea că incidentul a fost repede rezolvat şi că zborul a continuat fără dificultăţi majore.

 PTI a indicat că pilotul a părăsit, de asemenea, cabina de pilotaj cel puţin de două ori, contrar normelor  de siguranţă a zborurilor, fapt ce a  contribuit la suspendarea licenţei acestuia.

Într-un final, zboul de nouă ore, cu 324 de pasageri şi 14 membri ai echipajului la bord, a ajuns în cele din urmă cu bine la destinaţie. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite