Seria „Jandarmii“, cu Louis de Funès, revine pe micile ecrane din România

Seria „Jandarmii“, cu Louis de Funès, revine pe micile ecrane din România

Louis de Funès este unul dintre cei mai apreciaţi actori francezi

Telespectatorii vor avea din nou şansa de a se amuza copios pe seama aventurilor sergentului Cruchot, interpretat de inegalabilul Louis de Funès, pentru că Prima TV va difuza vara aceasta celebra serie „Jandarmii“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând din 21 iunie, Prima TV va difuza în fiecare miercuri, de la ora 20.30, seria de şase filme de comedie care prezintă aventurile unor jandarmi, în centrul acestora aflându-se sergentul Cruchot, interpretat de Louis de Funès.

„Jandarmul din Saint Tropez“, „Jandarmul la New York“, „Jandarmul se însoară“, „Jandarmul la plimbare“, „Jandarmul şi extratereştrii“ şi „Jandarmul şi Jandarmeriţele“ sunt titlurile care vor face mai amuzante serile de miercuri de la Prima TV.   

Primul film din serie, „Jandarmul din Saint Tropez“, difuzat miercuri, 21 iunie, de la ora 20.30, a avut un succes imens în Franţa, unde peste 7 milioane de spectatori au umplut sălile de cinema. În primul film al seriei, inspectorul Cruchot este avansat în funcţie şi trimis, drept răsplată pentru munca realizată, la Saint Tropez. Împreună cu fiica sa, sergentul Cruchot ajunge să se lupte cu nudiştii din Saint Tropez, să îşi scoată fiica din încurcăturile în care intră şi mai ales să prindă o bandă de hoţi de tablouri.

Efectele comice ale unor situaţii în care jandarmii sunt puşi în filmele din celebra serie vor face ca telespecatorul să aibă excese de râs şi să aprecieze o comedie chiar şi după 50 de ani. Totul este asezonat cu contorsiunile feţei lui Louis de Funès care reprezintă bărbatul de vârstă medie, cu un temperament incontrolabil care alături de statura mică şi exagerările faciale fac toate comediile lui Funès să fie chiar şi peste timp unele dintre cele mai apreciate din toate timpurile.

Louis de Funès este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori şi se alătură lui Jean Gabin şi lui Bourvil în galeria de renume a cinematografiei franceze. Declarat cel mai popular actor francez la sfârşitul anului 1968, Funès s-a bucurat la început de un succes enorm în Europa şi în Asia, cucerind până la urmă întreaga lume.  

citeste totul despre: