TV

Cornel Ilie: Nu pot trăi fără...

Cornel Ilie: Nu pot trăi fără...

Pentru Cornel Ilie, vocalistul trupei „Vunk”, pianul, telefonul şi icoa­nele sunt câteva dintre lucrurile care îl ajută să trăiască aşa cum îi place. A făcut o clasificare a obiectelor şi nu a persoanelor, pentru că, spune el, nu ar putea să clasifice niciodată oamenii din viaţa lui.

TV

Jurnal de „Şatră“

Jurnal de „Şatră“

Au spălat puradei, au cântat de voie bună, şi-au rupt hainele de firmă şi au săpat o hazna. Protagoniştii acestor peripeţii sunt iepuraşul Playboy Gina Pistol, impresarul Ana Maria Prodan, acordeonistul Vali Crăciunescu şi stilistul Marian Dârţă. (episodul 2)

TV

Reţetă culturală

Reţetă culturală

FILM Paradis în Vest Regie: Costa-Gavras; Distribuţie: Riccardo Scamarcio, Odysseas Papaspiliopoulos, Léa Wiazemsky, Tess Spentzos, Kristen Ross, Stella-Melina Vasilaki, Gil Alma Evocând

TV

Net zone: Noutăţi

Net zone: Noutăţi

Navigator Mio Sprint Conceput pentru îndeplinirea nevoilor utilizatorilor în orice moment, Mio Spirit beneficiază de o interfaţă intuitivă, cu mai puţine click-uri pentru a găsi ceea ce

TV

Vedete cu insule

Vedete  cu insule

Proprietăţi. Dacă obrazul subţire cu cheltuială se ţine, statutul de vedetă presupune tot felul de lucruri ieşite din comun, care nu sunt la îndemâna oricui.

TV

Lansări DVD

Lansări DVD

El Greco Regie: Yannis Smaragdis; Distribuţie: Nick Ashdon, Juan Diego Botto, Laia Marull, Lakis Lazopoulos Domenicos Theotocopoulos (Greco) este un artist plin de pasiune, care se bucură

Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

acum 6 luni · comentarii (46)

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 9 luni · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

acum 9 luni · comentarii (7)

La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

acum 10 luni · comentarii (32)

Strategia de schimbare editorială a Antenei 3, care a uimit analiştii media şi despre care am scris de curând, devine destul de previzibilă: în spatele unei imparţialităţi şi a unei campanii de „împăcare” a celor două „tabere”, din Piaţa Victoriei şi Cotroceni, se află de fapt dorinţa anteniştilor de a-şi recăpăta publicitatea pierdută, o gaură serioasă în bugetul televiziunii.

acum 11 luni · comentarii (13)
Postari Recente