TV

Lansări DVD

Lansări DVD

TOM şi JERRY –  volumul 2 Regie: William Hanna, Joseph Barbera    Tom este un motan leneş şi egoist, căruia îi place să mănânce, să doarmă şi să-i întindă capcane

TV

Simona Pătruleasa : Nu pot trăi fără...

Simona  Pătruleasa : Nu pot trăi fără...

Vedeta ştirilor de weekend de la Kanal D, Simona Pătruleasa, se mulţumeşte cu puţin şi iubeşte „viaţa aşa cum e ea“. Simona consideră că „lucrurile materiale vin şi trec, dar cele spirituale ne fac cu adevărat fericiţi“.

TV

Lansări CD

Lansări CD

Liebe Ist Für Alle Da Artist:  Rammstein; Casa  de discuri: © Universal Music România Rammstein a lansat pe 19 octombrie un nou album. Este vorba despre „Liebe Ist Für Alle

TV

Clubul devoratorilor de TV

Clubul devoratorilor de TV

Întrebări şi Răspunsuri Mihai Gheor­ghiu: Mă declar un fan înrăit al actriţei Reese Witherspoon şi când am ocazia încerc să urmăresc orice film în care joacă. În ultima vreme nu am

TV

Reţetă culturală

Reţetă culturală

FILM Secrete din trecut Regie: Stephan Elliott; Distribuţie: Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas, Colin Firth, Kimberley Nixon ”Easy Virtue“ este ecranizarea piesei de teatru

TV

Noutăţi

Noutăţi

Sony VAIO X, în România Cel mai uşor notebook din lume, VAIO X, de la Sony, a fost lansat recent şi la noi în ţară. Ca şi ce­­­­­­lelalte modele ale seriei  (NW, CW Mini W), VAIO

TV

Să călătorim cu artă!

Să călătorim cu artă!

Laura Dragomir ne învaţă „arta de a călători“ în emisiunea „Business Travel“, care poate fi urmărită la The Money Channel, în fiecare sâmbătă, de la ora 9.00 şi, în reluare, de la ora 20.00.

TV

Cocktail - ştiri pe scurt

Cocktail - ştiri pe scurt

Carmen  Tănase: Nu ratez niciodată.... E drept că îmi rămâne foarte puţin timp pentru televizor. De obicei, mă uit la ştiri şi, mai nou, pe Discovery Channel, la „Doc­tor G“, un

În noaptea de 26 spre 27 martie, în aşteptarea Premiilor Gopo, pe la 4 dimineaţa, ora României, putem urmări, simultan cu Statele Unite şi alte peste 125 de ţări din lume, pe Canalul AMC, primul episod dintre cele 10 care ilustrează un roman-thriller extraordinar, din 2007, scris de Dan Simmons şi creat, cinematografic, de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich şi Soo Hugh.

luna trecuta · comentarii (1)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 2 luni · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 2 luni · comentarii (8)

Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

acum 9 luni · comentarii (46)

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 12 luni · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

acum 1 an · comentarii (7)

La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

acum 1 an · comentarii (32)

Strategia de schimbare editorială a Antenei 3, care a uimit analiştii media şi despre care am scris de curând, devine destul de previzibilă: în spatele unei imparţialităţi şi a unei campanii de „împăcare” a celor două „tabere”, din Piaţa Victoriei şi Cotroceni, se află de fapt dorinţa anteniştilor de a-şi recăpăta publicitatea pierdută, o gaură serioasă în bugetul televiziunii.

acum 1 an · comentarii (13)
Postari Recente