TV

Pe scurt

Pe scurt

Ludovic Orban are probleme cu apa caldă Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a mărturisit, ieri-dimineaţă, la "Cronica Cârcotaşilor" de la Kiss Fm, că se confruntă cu probleme

TV

"Sunt antivedeta perfectă"

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii "Un show păcătos" de la Antena 1, dezvăluie atuurile care l-au propulsat în televiziune A readus late show-ul pe piaţa audiovizualului autohton.

TV

Start la "Serviciul omoruri"

Start la

Mini-seria românească de tip poliţist începe astăzi de la 21.30 la TVR 1. Producţie proprie a Televiziunii Publice, "Serviciul omoruri" conţine cazuri inspirate din crimele autohtone. În

TV

Organizează-ţi bucătăria!

Organizează-ţi bucătăria!

Ordinea în bucătărie înseamnă obiectul şi locul său bine stabilit. Obiectele şi accesoriile trebuie aşezate după locul şi frecvenţa utilizării lor în pregătirea, gătirea şi

TV

Vânătorii de zmeie

Vânătorii de zmeie

Filmul spune povestea unei legături de prietenie ce se înfiripă în Afganistan, între un băiat privilegiat şi fiul servitorului tatălui acestuia, prietenie bazată în special pe dragostea

TV

Andi şi Olivia mai vor un copil

Andi şi Olivia mai vor un copil

El îţi prezintă reportaje de making of de la spoturi publicitare. În "Apropo TV", difuzată în fiecare vineri noapte, la Pro TV. Ea a fost gazdă la "Dansez pentru tine", iar acum intră în

TV

«Focus» pe Andreea Fried

«Focus» pe Andreea Fried

Prima TV are un nou buletin de ştiri, dar nu şi o nouă prezentatoare. Andreea Fried a devenit, recent, "titulara" Focus-ului de la ora 15.00. Cum e şi normal, această schimbare presupune

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 3 luni · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

acum 3 luni · comentarii (7)

La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

acum 4 luni · comentarii (32)

Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

acum 7 zile · comentarii (46)

Aseară au fost două teme de discuţii la emisiunea lui Mihai Gâdea: Soros şi Kovesi. Mihai Gâdea, care este implicat într-un proces de calomnie împotriva şefei DNA şi este şeful unui trust finanţat de un comunist şi securist notoriu aflat, în prezent, în puşcărie datorită DNA-ului.

acum 13 zile · comentarii (44)

Strategia de schimbare editorială a Antenei 3, care a uimit analiştii media şi despre care am scris de curând, devine destul de previzibilă: în spatele unei imparţialităţi şi a unei campanii de „împăcare” a celor două „tabere”, din Piaţa Victoriei şi Cotroceni, se află de fapt dorinţa anteniştilor de a-şi recăpăta publicitatea pierdută, o gaură serioasă în bugetul televiziunii.

acum 6 luni · comentarii (13)

Festivalurile de teatru ale toamnei şi premierele numeroase ce caracterizează fiecare nou început de stagiune m-au împiedicat, în vremea din urmă, să mă uit prea mult la televizor. Deschid destul de rar aparatul din camera de hotel bucureştean în care stau de câteva zile, iar ceea ce văd pe canalele Televiziunii Române mă înspăimântă.

acum 9 luni · comentarii (13)

Doi oameni privesc, străini de lumea fizică, un obiect care le luminează camera. Văzută de la distanţă, fereastra apartamentului din Bucureşti pâlpâie, ea însăşi, ca un ecran spart, aproape înghiţit de întunericul nopţii. Obiectul care le luminează încăperea este televizorul, iar cei doi oameni ar putea fi părinţii noştri, deposedaţi de realitatea imediată.

acum 9 luni · comentarii (4)

Succesul filmelor sau ştirilor care conţin violenţă şi sex nu este specific României. Această plăcere se bucură de o popularitate crescută din Orientul Mijlociu până în America de Sud. Oricât de sofisticaţi ne place să credem că suntem, în cele din urmă, oamenii au nevoie de violenţă, aşa cum au nevoie de sex sau de mâncare.

acum 9 luni · comentarii (9)
Postari Recente