TV

Lansări DVD

Lansări DVD

Aventurile celor mai îndrăgite personaje de desene animate, Tom şi Jerry, au fost prezentate în peste 150 de ţări şi s-au vândut pe DVD în peste 10 milioane de exemplare.

TV

Reţetă culturală

Reţetă culturală

FILM Julie şi Julia Titlu original: Julie & Julia; Regie: Nora Ephron; Distribuţie: Meryl Streep, Amy Adams, Stanley Tucci, Chris Messina, Linda Emond ”Julie şi Julia“ este o poveste

TV

Clubul devoratorilor de TV

Clubul devoratorilor de TV

Vacanţă de star : Dana Rogoz a fost în Paris Interpretează rolul Andreei Popeanga în serialul de comedie „State de România“, transmis la Pro TV de luni până joi, de la ora 22.15 şi a

TV

Lansări CD

Lansări CD

If On A Winter’s Night... Artist:  Sting; Casa  de discuri: © Universal Music România Sting a lansat un album dedicat anotimpului său preferat, iarna, un ano­timp care a inspirat

TV

Cocktail - Ştiri pe scurt

Cocktail - Ştiri pe scurt

Dan Negru : Nu ratez niciodată.... Mă uit de fiecare dată când am ocazia la „Dr. House“, difuzat de AXN de la ora 21.00 şi de la ora 01.00, pen­tru că îmi plac sceno­grafii serialului

TV

Net zone : Noutaţi

Net zone : Noutaţi

Acces facil la mediul digital Seria E de la BenQ s-a lărgit cu două noi modele, E2220HD şi E2420HD, dotate cu 11 conectori video, audio şi USB. În acest fel, pot rămâne conectate în

TV

6! Vine... Livia Dilă!

6! Vine...   Livia Dilă!

Livia Dilă e co-prezentatoarea unei emisiuni care îşi propune să analizeze cele mai fierbinţi evenimente pe ordinea de zi. Lucrurile se schimbă într-un ritm alert, totul este pregătit în detaliu, iar adrenalina se instalează la „6! Vine presa“, talk show-ul transmis de B1 TV!

TV

Lansări DVD

Lansări DVD

TOM şi JERRY –  volumul 2 Regie: William Hanna, Joseph Barbera    Tom este un motan leneş şi egoist, căruia îi place să mănânce, să doarmă şi să-i întindă capcane

În noaptea de 26 spre 27 martie, în aşteptarea Premiilor Gopo, pe la 4 dimineaţa, ora României, putem urmări, simultan cu Statele Unite şi alte peste 125 de ţări din lume, pe Canalul AMC, primul episod dintre cele 10 care ilustrează un roman-thriller extraordinar, din 2007, scris de Dan Simmons şi creat, cinematografic, de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich şi Soo Hugh.

luna trecuta · comentarii (1)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 2 luni · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 2 luni · comentarii (8)

Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

acum 9 luni · comentarii (46)

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 12 luni · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

acum 1 an · comentarii (7)

La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

acum 1 an · comentarii (32)

Strategia de schimbare editorială a Antenei 3, care a uimit analiştii media şi despre care am scris de curând, devine destul de previzibilă: în spatele unei imparţialităţi şi a unei campanii de „împăcare” a celor două „tabere”, din Piaţa Victoriei şi Cotroceni, se află de fapt dorinţa anteniştilor de a-şi recăpăta publicitatea pierdută, o gaură serioasă în bugetul televiziunii.

acum 1 an · comentarii (13)
Postari Recente