TV

Florin, ai făcut burtică!

Florin, ai făcut burtică!

Aflat în weekend pe Litoral, solistul Hi-Q a făcut plajă stπnd numai în picioare, afişπndu-şi în faţa turiştilor cele cπteva kilograme bune pe care le are în plus. Florin s-a

TV

Cameră de pictură

Cameră de pictură

Are un castel, este prinţesă şi îi place să picteze în cea mai înaltă cameră din cel mai înalt turn. Nu e o poveste dintr-un basm cu zmei şi zπne, ci un fapt real din Bucureşti.

TV

Răzvan, în caiac

Răzvan, în caiac

Răzvan Simion de la Naţional TV şi-a petrecut vacanţa şi la munte şi la mare. În prima parte a concediului, el, împreună cu soţia şi cu fiica lor, a fost la Văliug, un loc deloc străin

TV

Roxana jongleaza cu meseriile

Roxana jongleaza cu meseriile

Fotograf, vedetă tv, manager, actriţă, PR... Nu e o înşiruire fără sens. Toate aceste meserii sunt viaţa Roxanei Iliescu, vedeta B1 TV care prezintă ştirile mondene la "6! Vine presa".

TV

«Turişti de profesie»

«Turişti de profesie»

În familia RalucăiMoianu, toţi au aceeaşi pasiune Anca Bejan Pe Raluca Moianu o vedeţi în fiecare duminică la Romantica, unde prezintă show-ul care a consacrat-o la tv, "Iartă-mă!". De

TV

Cristina, actriţă de cinema

Cristina, actriţă  de cinema

A împărţit patul cu Ileana Lazariuc Trustul Media PRO îi poartă noroc frumoasei Cristina Rus. A fost la prima ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine", apoi a mers prin ţară pentru

TV

Film sau realitate?

Film sau realitate?

Un sărut pe fundalul sonor al unei melodii romantice. O iubire care, deşi e îngreunată de multe obstacole, îşi găseşte în cele din urmă drumul spre nemurire. O noapte de amor

Strategia de schimbare editorială a Antenei 3, care a uimit analiştii media şi despre care am scris de curând, devine destul de previzibilă: în spatele unei imparţialităţi şi a unei campanii de „împăcare” a celor două „tabere”, din Piaţa Victoriei şi Cotroceni, se află de fapt dorinţa anteniştilor de a-şi recăpăta publicitatea pierdută, o gaură serioasă în bugetul televiziunii.

acum 3 luni · comentarii (13)

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 21 zile · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

luna trecuta · comentarii (7)

La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

acum 2 luni · comentarii (32)

Festivalurile de teatru ale toamnei şi premierele numeroase ce caracterizează fiecare nou început de stagiune m-au împiedicat, în vremea din urmă, să mă uit prea mult la televizor. Deschid destul de rar aparatul din camera de hotel bucureştean în care stau de câteva zile, iar ceea ce văd pe canalele Televiziunii Române mă înspăimântă.

acum 7 luni · comentarii (13)

Doi oameni privesc, străini de lumea fizică, un obiect care le luminează camera. Văzută de la distanţă, fereastra apartamentului din Bucureşti pâlpâie, ea însăşi, ca un ecran spart, aproape înghiţit de întunericul nopţii. Obiectul care le luminează încăperea este televizorul, iar cei doi oameni ar putea fi părinţii noştri, deposedaţi de realitatea imediată.

acum 7 luni · comentarii (4)

Succesul filmelor sau ştirilor care conţin violenţă şi sex nu este specific României. Această plăcere se bucură de o popularitate crescută din Orientul Mijlociu până în America de Sud. Oricât de sofisticaţi ne place să credem că suntem, în cele din urmă, oamenii au nevoie de violenţă, aşa cum au nevoie de sex sau de mâncare.

acum 7 luni · comentarii (9)

Cum doamna Irina Radu, încă şi din nefericire preşedinte-director general al TVR, cocoţată în funcţia respectivă de PSD şi ALDE conform metodei cu iz de loz în plic mai trage o dată, este ţâfnoasă, pusă pe scandal şi doritoare de procese chiar şi atunci când e prinsă cu mâţa-n sac (vezi cazul promovării în funcţia de director a d-lui Corneliu Calotă), voi începe aceste note printr-un exces de rigoare.

acum 8 luni · comentarii (0)

De cîte ori pot, mă uit la Las Fierbinţi şi regret cînd agenda cîte unei seri mă împiedică s-o fac. Dezamăgit n-am fost niciodată, deşi, inevitabil, nu toate episoadele sînt la aceeaşi înălţime. „Cum?“ – sare cîte un snob, care mă socoteşte „om serios“, abonat pe viaţă numai la Noica sau Kant. „Te uiţi la aşa ceva?!

acum 9 luni · comentarii (105)
Postari Recente