TV

Când natura nu dă greş

Când natura nu dă greş

Unul dintre cei mai bine cotaţi actori este, fără îndoială, George Clooney. Burlacul dorit de multe reprezentante ale sexului frumos poate fi urmărit în pelicula „Up In The Air“, care are premiera astăzi, 29 ianuarie.

TV

Clubul devoratorilor TV

Clubul devoratorilor TV

Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea, şi-a petrecut vacanţa de iarnă în Austria. Dacă până anul trecut, Crăciunul l-a sărbătorit lângă ai ei, de data aceasta, vedeta a reuşit performanţa să fie de Sărbători în afara ţării, ceea ce nu este tocmai obişnuit pentru ea: a ciocnit un pahar cu punch, s-a delectat cu turtă dulce şi a servit cârnaţi albi.

TV

Un „cameleon“ la Hollywood

Un „cameleon“ la Hollywood

Dublu câştigător de Oscar, De Niro este actor, regizor şi producător. La 23 ianuarie, de la 21.00, îl puteţi vedea la TV 1000 în drama „Bărbaţi de onoare“, care a fost nominalizată la două premii Grammy.

TV

Totul despre Eurovision

Totul despre Eurovision

Organizată în coproducţie de TVR şi de ziarul „Adevărul“, preselecţia naţională va avea loc între 25-27 ianuarie. Juriul va selecta maxim 15 piese pentru finala din 6 martie.

TV

Clubul devoratorilor TV

Clubul devoratorilor TV

Miriam Dăncescu: Urmăresc postul de televiziune B1TV şi agreez mai multe emisiuni, dar şi buletinele de ştiri. De curând, am observat o prezenţă feminină proaspătă la matinalul „710".

TV

Lansări DVD

Lansări DVD

Carl este un septuagenar hărţuit de constructorii care-i înconjoară casa cu zgârie-nori şi care se vede nevoit să renunţe la toată agoniseala de o viaţă, pentru a merge la un cămin pentru bătrâni.

TV

Lansări CD

Lansări CD

Ultimul album Bere Gratis se numeşte „Pe Marele Ecran" şi a fost aşteptat cu sufletul la gură de fanii săi.

În noaptea de 26 spre 27 martie, în aşteptarea Premiilor Gopo, pe la 4 dimineaţa, ora României, putem urmări, simultan cu Statele Unite şi alte peste 125 de ţări din lume, pe Canalul AMC, primul episod dintre cele 10 care ilustrează un roman-thriller extraordinar, din 2007, scris de Dan Simmons şi creat, cinematografic, de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich şi Soo Hugh.

acum 2 luni · comentarii (1)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 3 luni · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 3 luni · comentarii (8)

Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

acum 10 luni · comentarii (46)

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 1 an · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

acum 1 an · comentarii (7)

La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

acum 1 an · comentarii (32)

Strategia de schimbare editorială a Antenei 3, care a uimit analiştii media şi despre care am scris de curând, devine destul de previzibilă: în spatele unei imparţialităţi şi a unei campanii de „împăcare” a celor două „tabere”, din Piaţa Victoriei şi Cotroceni, se află de fapt dorinţa anteniştilor de a-şi recăpăta publicitatea pierdută, o gaură serioasă în bugetul televiziunii.

acum 1 an · comentarii (13)