TV

Sforăitul, între râs şi plâns

Sforăitul, între râs şi plâns

Sforăitul este una din ”bolile comune” care afectează 40-45 la sută din populaţie. Dată fiind aria largă de acoperire, sforăitul nu a ocolit nici figurile celebre din istoria îndepărtată sau recentă.

TV

Un Cannes lipsit de strălucire?

Un Cannes lipsit de strălucire?

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes a stat sub semnul controversei, al unei oarecare lipse de strălucire şi, precum s-au lamentat unii critici, chiar de inspiraţie artistică...

TV

David Duchovny: “Piei ispită, că-ţi cad pradă!”

David Duchovny: “Piei ispită, că-ţi cad pradă!”

Cu trei nominalizări la premiile Globul de Aur şi una la premiile BAFTA, “Californication” este unul dintre cele mai populare seriale TV ale momentului. Universal Channel îţi dă şansa din 1 iunie să descoperi o comedie-dramă extrem de actuală, a cărui protagonist este ex-agentul Mulder, David Duchovny!

TV

Oana Zăvoranu : “Nu am mai multe feţe”

Oana Zăvoranu : “Nu am mai multe feţe”

În show-ul “Pact cu diavoliţa”, alături de invitaţi, Oana Zăvoranu încearcă să scoată la iveală adevărul despre lumea în care trăim şi viaţa pe care o ducem. Fără măşti, s-o cunoaştem pe vedetă aşa cum e ea acasă, la tv, pe stradă…

TV

Net zone: Noutăţi

Net zone: Noutăţi

Fotografiere impecabilă BenQ a lansat noua cameră foto E1220, care beneficiază de un ecran LCD generos de 3 inci, ce îi accentuează liniile elegante şi design-ul compact. Are o rezoluţie de

Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

acum 5 luni · comentarii (46)

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 8 luni · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

acum 8 luni · comentarii (7)

La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

acum 9 luni · comentarii (32)

Strategia de schimbare editorială a Antenei 3, care a uimit analiştii media şi despre care am scris de curând, devine destul de previzibilă: în spatele unei imparţialităţi şi a unei campanii de „împăcare” a celor două „tabere”, din Piaţa Victoriei şi Cotroceni, se află de fapt dorinţa anteniştilor de a-şi recăpăta publicitatea pierdută, o gaură serioasă în bugetul televiziunii.

acum 10 luni · comentarii (13)
Postari Recente