Meciul Pro TV - Antena 1, la start: vedetele Fermei luptă cu bucătarii din Iad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor juriza talentul concurenţilor din „Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“ FOTO Antena 1/ Mihai Stetcu
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor juriza talentul concurenţilor din „Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“ FOTO Antena 1/ Mihai Stetcu

RĂZBOI Eternele rivale Pro TV şi Antena 1 vor difuza, începând din această seară, la concurenţă directă, două reality show-uri: „Ferma Vedetelor“ şi „Hell's Kitchen – Iadul bucătarilor“.

Războiul pentru audienţă dintre cele două mari televiziuni va începe în această seară, odată cu debutul celui de-al doilea sezon al show-ului culinar „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, care va fi difuzat în serile de luni şi marţi, în acelaşi interval orar cu noua emisiune de la Pro TV, „Ferma Vedetelor“. Astfel, de luni până joi, dar şi sâmbătă, de la ora 20:30, veţi putea urmări cum se desfăşoartă viaţa la fermă, în condiţiile de trai de acum 100 de ani, şi veţi descoperi cum vor face vedetele faţă provocărilor şi cum se vor descurca fără electricitate, telefoane mobile şi internet.

Cei 12 „fermieri“ – Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofin, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie –, vor lupta, timp de trei luni, pentru titlul de „Marele Fermier“ şi pentru premiul în valoare de 50.000 de euro. Vedetele vor fi iniţiate în tainele agriculturii şi ale traiului la ţară de Nea Raţă, un om cu experienţă, care şi-a petrecut întreaga viaţă în acest mediu, şi vor fi ajutaţi de gazda show-ului, Iulia Vântur. Cei doi le vor da concurenţilor diverse sarcini, iar în fiecare săptămâna doi dintre ei vor intra la duel pentru a-şi păstra locul în concurs.

ferma vedetelor
ferma vedetelor

Cei 12 „fermieri“, de la stânga la dreapta: Augustin Viziru, Dima Trofin, Corina Drăgulescu, Ştefan Stan, Cristina Cioran, Dan Helciug, Tudorel Filimon, Vica Blochina, Iulia Vântur (gazda emisiunii), Doiniţa Oancea, Mioara Velicu,Oana Radu şi Ionuţ Iftimoaie

Ambiţia, ingredientul magic din „Iadul bucătarilor“

Antena 1 se aruncă în luptă directă cu Pro TV, difuzând, în fiecare luni şi marţi, show-ul culinar „Hell's Kitchen – Iadul bucătarilor“, în care chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu pun la încercare talentul a 20 de bucătari. Cu şi mai multe pretenţii, cu probe noi, seri tematice şi meniuri variate, aceştia sunt pregătiţi să formeze noi bucătari-şefi şi să le pipereze viaţa în bucătărie.

„Venim cu noutăţi în acest al doilea sezon. Fiecare dintre noi trei îşi va pune amprenta pe meniurile care vor ieşi din bucătărie şi va încerca să aducă noi şi noi provocări pentru cei 20 de concurenţi. O experienţă ca «Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor» scoate la iveala ce este mai bun dintr-un chef, îl cizelează şi îl pregăteşte pentru o nouă etapă în această cariera“, subliniază Bontea.

Chef Cătălin Scărlătescu admite totuşi că în noul sezon va avea şi cuvinte de laudă pentru unii dintre concurenţi. „Pretenţiile noastre sunt mari, mai ales că ucenicii noştri au urmărit primul sezon şi au venit cu anumite aşteptări. Tocmai de aceea, le-am pregătit probe noi, meniuri care se vor schimba atunci când fiecare dintre noi, chefii, va lua în primire bucătăria. Pot să vă spun însă că am avut şi cuvinte de laudă pentru unii dintre ei, mai ales că mulţi au experienţă, poveşti frumoase legate de bucătărie, talent şi ambiţie să supravieţuiască «iadului»“, crede Scărlătescu. 

victor melian foto pro tv

„Vine CHEFul“ peste chefi

În replică, Pro TV accelerează cu un nou show culinar, „Vine CHEFul!“, ce va debuta pe micile ecrane marţi, 10 martie, de la 21:30, şi se va intersecta cu „Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“. Emisiunea promite să îmbunătăţească modul în care ar trebui să funcţioneze un restaurant, înglobând o serie extinsă de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la noţiuni de business, design şi conceperea meniurilor, toate cu ajutorul lui Victor Melian (foto), fost bucătar-şef al unor restaurante de lux din Bucureşti.

   

„Este o provocare extraordinară. Cel mai tare mă bucură gândul că restaurantele vor fi repuse pe linia de plutire. M-aş bucura ca unele să ajungă restaurante de top. Dacă la plecarea noastră din restaurant, o să văd un zâmbet pe faţa celor care lucrează acolo, voi considera că noi, echipa «Vine CHEFul», ne-am îndeplinit misiunea şi am realizat lucruri frumoase“, a declarat Melian.


Despre show-urile de la Pro TV şi Antena 1 mai puteţi citi şi:

Cătălin Scărlătescu, la Adevărul Live: „Pe cei care mă acuză că arunc mâncarea pe jos, i-aş întreba când au trimis ultima oară un pachet în Africa?“

Cine sunt cele 12 vedete care merg la „Fermă“, noul reality-show de la Pro TV

Cine este Nea Raţă, omul care dă ordine la „Ferma Vedetelor“ de la Pro TV

Ce au în bagaje concurenţii de la „Ferma vedetelor“

„Vine CHEFul“ să salveze restaurante cu probleme, din 10 martie, la Pro TV

Victor Melian schimbă restaurantele din România, la „Vine CHEF-ul“, din primăvară, la Pro TV

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite