Lavinia Şandru a fost suspendată de la Realitatea TV: reacţia realizatoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lavinia Şandru, apropiata lui Cozmin Guşă, lucra la Realitatea TV din 2013 FOTO Agerpres
Lavinia Şandru, apropiata lui Cozmin Guşă, lucra la Realitatea TV din 2013 FOTO Agerpres

Realizatoarea Lavinia Şandru a fost suspendată de la Realitatea TV începând cu 2018 şi susţine că nu i s-a oferit nicio explicaţie.

Lavinia Şandru, care în 2017 a prezentat o emisiune săptămânală („Dumini Call“), nu a mai apărut pe post de la începutul anului, iar potrivit surselor Paginademedia.ro realizatoarea a fost suspendată. 

„Deocamdată nu mai este locul meu acolo“, a declarat Şandru pentru aceeaşi sursă citată. Realizatoarea susţine şi că decizia i-a fost comunicată de Edward Pastia, directorul staţiei, fără însă a i se oferi o explicaţie.

Lavinia Şandru, o apropiată a patronului Realitatea TV, Cozmin Guşă, alături de care a avut şi Partidul Iniţiativa Naţională, colabora cu postul de ştiri din 2013. 

Lavinia Şandru a fost unul dintre martorii în dosarul în care fostul ei soţ Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei şi fost ministru al Finanţelor, a fost condamnat astăzi la opt ani de închisoare pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate. Decizia Curţii Supreme nu este definitivă, putând fi atacată tot la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Lavinia Şandru şi Darius Vâlcov au fost căsătoriţi timp de zece ani şi au împreună un copil. Realizatoarea a intentat divorţ în 2015, după ce Vâlcov a fost arestat. La audierile din noiembrie 2017, Lavinia Şandru a povestit judecătorilor câţi bani au câştigat la nuntă şi la botez. 

Mai puteţi citi şi:

Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani

Procesul în care Darius Vâlcov este judecat pentru corupţie, la final. Lavinia Şandru a povestit judecătorilor câţi bani au câştigat la nuntă

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite