Ce veţi vedea în a patra semifinală live „Românii au talent“. Vama cântă în premieră un nou single: „Este un making of al împachetării clişeelor în showbiz“

Ce veţi vedea în a patra semifinală live „Românii au talent“. Vama cântă în premieră un nou single: „Este un making of al împachetării clişeelor în showbiz“

Trupa Vama va cânta în premieră o nouă piesă FOTO Pro TV

Alţi zece semifinalişti vor evolua în cea de-a patra gală live „Româii au talent“, aceasta fiind şi penultima ediţie înainte de marea finală a show-ului de la Pro TV. Pe lângă evoluţiile concurenţilor, publicul va putea asculta trupa Vama şi vor urmări un moment special, pus în scenă de foşti concurenţi ai emisiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această seară, de la 20.30, în cea de-a patra semifinală live „Românii au talent“ telespectatorii vor putea urmări momente dintre cele mai diverse, de la

Pe lângă prestaţiile semifinaliştilor „Românii au talent“, publicul şi telespectatorii se vor putea bucura de muzica trupei Vama, care va cânta, în premieră, melodia „CURE-K“. Piesa, realizată în colaborare cu Larisa Mihăeş, fosta concurentă „Vocea României“, este inclusă pe viitorul album al formaţiei, care va fi lansat anul acesta.

„Într-o lume în care, cu ajutorul tehnologiei, clişeele se rostogolesc rapid şi sunt consumate ca atare, concepţia despre succes este că dacă reuşeşti să împachetezi într-un ambalaj bun câteva clişee bine ţintite, obţii un hit. De altfel, un hit nu prea poate să fie profund. Iar noi, Vama, nu ne extragem din acest adevăr. «CURE-K», cântecul pe care îl vom prezenta la «Românii au talent», este un making of al împachetării clişeelor în showbusiness. E şi o crimă pasională, ceva mesaje subliminale nu tocmai complicate şi iată hit-ul. Din punct de vedere sound, cred că este o producţie care va fi surprinzătoare, «CURE-K» face parte de pe un album de 12 cântece în engleză, care va fi lansat curând. Însă mai bine decât aş spune-o eu cred că o fac primele două strofe din cântec: «A girl lying stoned on her bed, ravished, gun in her hand/ It’s a pretty good start/ Add some addiction to sex, some Electra complex, pills and acid can help». Refrenul, vineri seară, la Românii au talent“, a declarat Tudor Chirilă.

De asemenea, pe scena „Românii au talent“ vor reveni Narine şi Igor, membri ai grupului Free Balance care au participat în sezonul trecut.

Vă prezentăm în continuare cine sunt concurenţii care luptă pentru un loc în marea finală „Românii au talent“ şi pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Grupul Aeros

Cei patru băieţi din grupul Aeros au făcut la audiţii o demonstraţie fascinantă de gimnastică, forţă şi echilibru, iar acum pregătesc un număr care le va tăia tuturor respiraţia. Băieţii se cunosc de mici, de la 6-7 ani, au făcut parte din cluburi de gimnastică diferite, iar de doi ani sunt în această formulă. Aeros există din anul 1997 şi până în acest moment au fost şase generaţii. Dacian, Gabriel, Lucian şi Marian, cei patru membri ai grupului, se înţeleg extrem de bine, se ajută ori de câte ori au nevoie şi muncesc foarte mult pentru a fi cei mai buni. Până acum, au mers la campionate mondiale, europene şi la nenumărate competiţii atât în România, cât şi în străinătate, unde au obţinut premii importante. În afară de gimnastică, băieţii sunt pasionaţi de fotbal, desen, muzică, ciclism şi condus.

Beatrice Smit şi Robert Dumbravă

Beatrice Smit şi Robert Dumbravă au încântat publicul la preselecţii cu tangoul lor plin de senzualitate şi pasiune. Pentru a patra semifinală „Românii au talent“, cei doi concurenţi pregătesc o surpriză cu care îşi doresc să cucerească telespectatorii. Beatrice face cursuri de dans de peste zece ani, iar Robert de mai bine de nouă ani, ambii în cadrul unui club de profil din Craiova. Ei îşi dedică tot timpul dansului, au participat la concursuri importante până acum şi au câştigat premii cu care se mândresc. Concurenţii se bucură de tot ceea ce fac, sunt susţinuţi întotdeauna de familie şi prieteni şi sunt fericiţi că fac ceea ce le place.

Beniamin Dumbrăvan

La audiţii, Beniamin Dumbrăvan a impresionat cu momentul lui inedit de beatbox, iar Florin Călinescu nu a ezitat să apese butonul auriu şi să-l trimită pe concurent direct în semifinale. Băiatul nu a moştenit talentul din familie, a învăţat singur să facă beatbox, urmărind tutoriale pe internet. Cele mai fericite momente pentru el sunt cele pe care le petrece cu familia. Pe lângă beatbox, Beniamin cântă şi este susţinut de apropiaţi în tot ceea ce face. Participarea la „Românii au talent“ este un vis împlinit pentru el, ceva uimitor, ce şi-a dorit întotdeauna, şi este bucuros că familia este alături de el.

Coco

Coco a spus la audiţii o poveste emoţionantă prin intermediul dansului contemporan, reuşind să transmită pasiune şi sensibilitate. Pentru cea de-a patra semifinală live, concurenta le pregăteşte telespectatorilor un moment la care nimeni nu se va aştepta. Coco dansează de când se ştie, acesta fiind refugiul sufletului ei. Până acum, a dansat doar acasă, în faţa oglinzii, cu lumina stinsă, când nimeni nu era prin preajmă, ca să nu o vadă şi să nu o audă, sau în pădurea de la capătul oraşului din care provine. Este o persoană extrem de pozitivă şi fericită, iar participarea la „Românii au talent“ reprezintă pentru ea o confirmare a faptului că vulcanul de emoţii din interiorul său, care vrea să erupă, are o şansă, o şansă să fie apreciat. Coco îşi doreşte să le vorbească oamenilor prin dans.

Corul Unison Stars

Chiar dacă membrii corului Unison Stars sunt medici, profesori sau au alte meserii în viaţa de zi cu zi, la audiţii au dovedit că sunt adevăraţi artişti. Pentru etapa semifinalelor, concurenţii au pregătit un număr la care au lucrat cu foarte multă dăruire şi în care au pus toată pasiunea lor. Corul s-a înfiinţat în anul 2003 şi este unul dintre cele mai cunoscute din România. De-a lungul timpului, corul a susţinut un număr impresionant de concerte şi spectacole atât în ţară, cât şi în străinătate, dar a participat şi la nenumărate concursuri. În anul 2005 a înregistrat un album de colinde şi a colaborat cu soprana Felicia Filip, iar în 2009 a fost invitat la Sankt Petersburg la cel mai amplu şi important eveniment muzical din Rusia.

Dima Belinski

La preselecţii, Dima Belinski a demonstrat că talentul nu are margini şi a cântat la pian cu mâinile, picioarele, coatele şi nasul. Pentru semifinala a patra, Dima a pregătit un moment neaşteptat. Dima face muzică de la patru ani, s-a născut în Republica Moldova, însă în anul 1994 a venit la Cluj să facă facultatea. În studenţie a avut o trupă de jazz şi a reprezentat România la diverse competiţii. Concurentul are trei copii, două fete şi un băiat, şi este căsătorit de mai bine de 20 ani. Este susţinut de familie în tot ceea ce face şi, deoarece a făcut întotdeauna spectacole doar pentru alţii şi nu la el în ţară, îşi doreşte ca românii să se poată bucura de talentul lui şi să vină la show-urile susţinute de el.

Dumitru Mardari

Dumitru Mardari a urcat pe scenă la audiţii încrezător în talentul lui şi a cântat o melodie rap, reuşind să cucerească juriul. Vinerea aceasta, de la 20.30, concurentul va prezenta un moment mult mai complex. Rap-ul a fost o descoperire spontană pentru Dumitru, atunci când a pariat că poate învăţa o piesă hip-hop foarte dificilă în numai o săptămână. A câştigat pariul şi de atunci cântă, cel mai important public pentru el fiind prietenii, care îl susţin. Dumitru spune despre el că poate citi gânduri, însă doar pe ale lui, că poate fi invizibil, însă doar în întuneric şi atunci când nimeni nu-l priveşte, poate face o ceapă să plângă... sau invers, şi adoră să mănânce pizza, declarându-se un mâncăcios.

Erika Doni

La preselecţii, Erika Doni i-a fermecat pe membrii juriului cu un număr incredibil de dans şi cu siguranţa sa. Erika şi-a descoperit talentul la vârsta de şapte ani, când era cu mama sa într-un centru comercial şi a văzut câteva fetiţe dansând. Din acel moment a ştiut ce vrea să facă mai departe şi a început să se dezvolte în această direcţie. Fetiţa a participat la mai multe concursuri naţionale şi internaţionale, prima dată fiind invitată să danseze la un concert în Italia. Îşi doreşte să ajungă în finala „Românii au talent“ şi pentru această reuşită se bazează atât pe talentul ei, cât şi pe susţinerea necondiţionată a tuturor apropiaţilor.

Gabriel Nebunu

Gabriel Nebunu a înveselit juriul la audiţii şi i-a încântat cu vocea sa în momentul în care a cântat o melodie din folclor. Pentru etapa semifinalelor, concurentul a pregătit un număr electrizant, cu care este sigur că va ridica sala în picioare. Gabriel a început să cânte în corul bisericesc din oraşul în care s-a născut. Pe lângă această activitate, băiatul este student la Facultatea de Muzică din Chişinău, a mai cântat la diverse spectacole şi iubeşte actoria. Îi place mult să imite diverse persoane şi, spune el, îi iese foarte bine.

Miruna Dascălu

La audiţii, Miruna Dascălu i-a cucerit pe toţi cu vocea ei specială şi a transmis emoţie şi bucurie. Vinerea aceasta, Miruna va urca pentru a doua oară pe scena „Românii au talent“ şi le va prezenta telespectatorilor un moment plin de mister şi sensibilitate. Concurenta a început să cânte la pian la cinci ani şi a continuat cu canto muzică uşoară. Din clasa a cincea până în clasa a opta a făcut flaut şi pian, iar acum studiază canto clasic şi pian. A obţinut nenumărate premii naţionale şi internaţionale la secţiunea canto clasic, iar participarea la show-ul de la Pro TV reprezintă o şansă importantă pentru ea.

 

 

citeste totul despre: