Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

REFUZ Beckham nu o vrea pe Angelina Fotbalistul David Be­ckham, care este imaginea Emporio Armani, refuză să participe alături de Angelina Jolie într-o reclamă pentru celebra marcă

Cheeky Girls, la coada vacii

Cheeky Girls, la coada vacii

După ce au fost protagonistele concursului „Dansez pentru tine“, gemenele Cheeky Girls lasă în urmă ringul de dans, lumina reflectoarelor şi costumele strălucitoare pentru o adevărată provocare - viaţa la ţară - în cea de-a doua ediţie a emisiunii „Serviţi, vă rog!“.

Cum e la Cannes

Cum e la Cannes

Un documentar despre ultimul Festival de la Cannes? De ce nu: n-ar putea fi decât un bun prilej de a vedea – prin această “Cameră de filmare” – cum funcţionează o adevărată uzină cinematografică producătoare de mituri.

Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

Regizorul Adrian Sitaru va fi prezent în data de 16 iulie la Vama Veche, unde va fi proiectat debutul său în lungmetraj, „Pescuit sportiv“, la Seara de film organizată lunar de Institutul Cultural Român.

Dura DEX

Dura DEX

Regizorul Corneliu Porumboiu a fost atât de îndrăgostit de secvenţa de confruntare lingvistică, încât a construit neglijent restul scenariului. Am venit la „Poliţist, adjectiv” să văd ceva ce frizează capodopera şi am descoperit o peliculă mult prea lungă, diluată, repetitivă.

Anastacia va face show la Bucureşti

Anastacia va face show la Bucureşti

Cântăreaţa cunoscută pentru hiturile „I’m Outta Love“, „Paid My Dues“,„Left Outside Alone“ şi„Sick and Tired“ pregăteşte o adevărată desfăşurare de forţe pentru concertul pe care îl va susţine la Bucureşti, la 1 septembrie 2009.

Vedetele coapte caută bărbaţi verzi

Vedetele coapte caută bărbaţi verzi

Mihaela Rădulescu (39 de ani) a recunoscut că îl iubeşte pe Dani Oţil (28 de ani).Vedeta a mărturisit că are o relaţie cu un bărbat mai tânăr. La Hollywood acest lucru este deja o obişnuinţă. Cuplul Demi Moore şi Ashton Kutcher este doar un exemplu.

Serviciul este locul acela fain spre care pleci dimineaţa fără vreun fel de vigoare, îi aloci o grămadă de timp, opt ore pe zi, adică aproximativ o treime de viaţă, unde eşti prin definiţie la cheremul cuiva sau chiar al unei cohorte, şi de unde pleci plin de energii negative pe care încerci să le abandonezi prin mijloacele de transport pe care le iei spre casă. Uneori reuşeşti.

acum 27 zile · comentarii (0)

Se află în plină desfăşurare unul din cele mai prestigioase evenimente cinematografice ale lumii: Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (15–25.02.18). Fondată în plin război rece, Berlinala a ajuns la a 68-a ediţie, iar cele 400 de pelicule prezentate continuă să stârnească acelaşi interes din partea spectatorilor, plasându-l în top, la capitolul participării publicului plătitor.

luna trecuta · comentarii (19)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

luna trecuta · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

luna trecuta · comentarii (8)

La început, ca în toate începuturile, a fost doar ceea ce s-a crezut a fi o întâmplare norocoasă: Corneliu Porumboiu câştiga la festivalul de la Cannes premiul Caméra d'Or pentru filmul „A fost sau n-a fost ?“. Având un anume Dan Burlac ca producător. Era în 2006, cu un an înainte de intrarea României în Uniunea Europeană.

acum 4 luni · comentarii (1)

Zilele acestea avem: „Les Films de Cannes a Bucarest“. În program este şi filmul „Ne liubovi/Loveless“ (Premiul Juriului, Cannes 2017) al unui regizor rus la care ţin mult: Andrei Zviaghinţev. Îmi şopteşte Cristi Mungiu că şi regizorul va fi prezent. Îl putem vedea azi, 18 octombrie, ora 21.00, la cinema Union, în prezenţa regizorului Andrei Zviaghinţev.

acum 5 luni · comentarii (6)

Prima jumătate s-a scurs deja rapid, pe nesimţite, cu vreo 20 de filme pe care le-am văzut dintr-o suflare în 4 zile, într-o sală nouă, Quai22, undeva, pe nişte străduţe pustii, ca în visele interpretabile psihanalitic, dar care cred că a fost aleasă anume, nu doar într-o universitate, în curtea unei Capele cruţată de Maica Domnului, în 1944, ci ca să descoperim, din nou, ce dulci,

acum 6 luni · comentarii (0)
Postari Recente