Lacrimi pentru Anca Parghel

Lacrimi pentru Anca Parghel

Sicriul cu trupul neînsufleţit al marii artiste a fost depus ieri  la prânz la capela Mănăstirii Radu Vodă din Bucureşti. Corpul neînsufleţit al Ancăi Parghel a fost depus ieri la capela Mănăstirii Radu Vodă, unde cei care au iubit-o au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu.

TV

Cocktail

Cocktail

Nu ratez niciodata:Mika Moupondo & Mihai Ristea cântăreţi Mika: Sunt foarte multe emisiuni preferate. Sunt dependent de serialul „Prinţul din Bel-Air”, cu Will Smith. Toate emisiunile

TV

Cărţi pentru sufletul tău

Cărţi pentru sufletul tău

Cărţi pentru sufletul tău Ziarul Adevărul îţi oferă o colecţie elegantă de 100 de cărţi ce nu trebuie să lipsească din biblioteca ta. Trăieşte cultura şi nu rata volumele de neuitat

TV

Reteta culturala

Reteta culturala

FILM Maradona Regie: Emir Kusturica; Distribuţie: Emir Kusturica, Diego Armando Maradona Emir Kusturica a realizat un documentar de excepţie, care îl are în prim plan pe Maradona,

Poveşti de adormit copiii

Poveşti de adormit copiii

Virgil Ianţu se numără printre vedetele care citesc poveşti la târgul de carte pentru copii Mini-Libri. Evenimentul, care are loc la Teatrul Ion Creangă, a început ieri şi durează până duminică. Intrarea este liberă, iar târgul este deschis între orele 10.00 – 18.00.

Confesiunile lui Beligan, la 90 de ani

Confesiunile lui Beligan, la 90 de ani

Actorul spune că s-a ferit de boemie şi şi-a tratat profesia cu eleganţă, învăţând mereu de la dramaturgi, cronicari, machiori, sufleori. Radu Beligan sărbătoreşte împlinirea vârstei de 90 de ani pe scenă, alături de public şi de colegi, cărora le va istorisi poveşti despre cariera sa de 70 de ani în teatru.

TV

Avanpremiere

Avanpremiere

Strania poveste a lui Benjamin Button Titlu original: The Curious Case of Benjamin Button; Regie & distribuţie: David Fincher & Brad Pitt; Gen: Dramă; Premiera: 20.02.2009 Benjamin Button

TV

Clubul devoratorilor de TV

Clubul devoratorilor de TV

Întrebări şiRăspunsuri Adina Lungu: Emisiunea lui Dan Negru „Secret Talent” îmi place la nebunie, pentru că le pune pe vedetele noastre în posturi cum nu le-am mai văzut până acum.

Zilele acestea avem: „Les Films de Cannes a Bucarest“. În program este şi filmul „Ne liubovi/Loveless“ (Premiul Juriului, Cannes 2017) al unui regizor rus la care ţin mult: Andrei Zviaghinţev. Îmi şopteşte Cristi Mungiu că şi regizorul va fi prezent. Îl putem vedea azi, 18 octombrie, ora 21.00, la cinema Union, în prezenţa regizorului Andrei Zviaghinţev.

acum 2 luni · comentarii (6)

Prima jumătate s-a scurs deja rapid, pe nesimţite, cu vreo 20 de filme pe care le-am văzut dintr-o suflare în 4 zile, într-o sală nouă, Quai22, undeva, pe nişte străduţe pustii, ca în visele interpretabile psihanalitic, dar care cred că a fost aleasă anume, nu doar într-o universitate, în curtea unei Capele cruţată de Maica Domnului, în 1944, ci ca să descoperim, din nou, ce dulci,

acum 2 luni · comentarii (0)

La prima vedere, cântăreţii sunt (doar?) nişte oameni frumos îmbrăcaţi (uneori ciudat îmbrăcaţi) care se distrează toată ziua şi au parte de (prea multă) atenţie. „Ce-o fi greu în a cânta pe scenă?“, se întreabă unii. „Ce legătură au Andre şi Şatra Benz şi Voltaj cu antreprenoriatul?“, se miră alţii.

acum 3 luni · comentarii (4)

Fiecare lecţie în viaţă ne este dată în funcţie de ceea ce avem ascuns adânc în noi. Dumnezeu lucrează cu materialul clientului, or, dacă acesta este catifea, o jachetă iese într-un fel, dacă e din tafta, alt fel, dacă e mătase, alt fel, iar dacă este din pânză de sac, într-un cu totul şi cu totul alt fel. Am avut şansa să cunosc de-a lungul timpului, graţie profesiei, oameni şi Oameni, artişti şi Artişti.

acum 3 luni · comentarii (1)

Am scris şi eu o carte, ca tot omu-n ziua de azi. Nu, nu poezie, aici i-am lăsat pe ceilalţi 86%. Au urmat nenumărate cereri în căsătorie, toate de la top-modele cu IQ de peste 270, Sharon Stone ar păli de ruşine, propuneri de întîlniri romantice, dar evident serioase, cafele şi ceaiuri, plimbări pe sub clar de lună, chestii... Şi-am zis să mai scriu; faimă, gagici, bani, zice de tine la radio, ce mai, chiar „se merită”!

acum 4 luni · comentarii (5)

Domnişoară Simona Halep, sunt Florin Grozea, un fan din România. Te rog să mă ignori. Dacă totuşi te-am făcut curioasă, citeşte în continuare. Domnişoară Simona Halep, Ignoră fanii români. Ignoră presa. Ignoră publicul. Ignoră clasamentul WTA. Când destinul te-a ales să fii un om care schimbă istoria, ai doar două şanse: să devii erou sau să mori repede.

acum 4 luni · comentarii (45)

Astăzi (11 august 2017) se deschide cea de-a 23-a ediţie a Festivalului de Film de la Sarajevo (SFF). Înfiinţat de către Obala Art Centar în 1995, când actuala capitală a Bosniei şi Herţegovinei se afla încă sub asediu (între aprilie 1992 şi februarie 1996, oraşul a fost supus celui mai îndelungat asediu din istoria militară modernă), SFF, care s-a concentrat de la început asupra

acum 4 luni · comentarii (0)
Postari Recente