VIDEO Paula Seling şi Naomi, în finală la Mamaia

VIDEO Paula Seling şi Naomi,  în finală la Mamaia

Festivalul Mamaia 2009 se încheie în această seară cu Gala Laureaţilor, când vor fi anunţaţi câştigătorii ediţiei din acest an. Paula Seling (cu piesa „Prin ochii tăi pot visa“, compusă de Cristian Faur), Dalma Kovacs (cu melodia „Cine-ţi cântă“, a lui Marius Moga), dar şi Naomi se numără printre finalişti, la secţiunile Creaţie, respectiv Interpretare.

Ştiri cu vedete

Ştiri  cu vedete

Familia lui Michael Jackson a anunţat că înmormântarea starului, programată la 29 august - ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani - va fi amânată pentru 3 septembrie.

Blonda de la Drept, emoţii la Miss Universe

Blonda de la Drept, emoţii la Miss Universe

În această seară are loc finala celei de-a 58-a ediţii a concursului, în care România e reprezentată de Bianca Elena Constantin (20 de ani). După o pauză de 11 ani, ţara noastră are o reprezentantă în concursul internaţional. Bianca Elena Constantin va lupta pentru titlul de Miss Universe cu tinere din 83 de ţări.

VIDEO Madonna în lux, echipa la low-cost

VIDEO Madonna în lux, echipa la low-cost

Madonna va sosi în România alături de o „armată“ de „supuşi“ care îi vor îndeplini până şi cea mai mică dorinţă. Organizatorul român al concertului, Emagic Entertainment, va face, de asemenea, tot posibilul ca diva să fie perfect mulţumită la Bucureşti, chiar dacă pretenţiile ei sunt foarte ridicate.

În noaptea de 26 spre 27 martie, în aşteptarea Premiilor Gopo, pe la 4 dimineaţa, ora României, putem urmări, simultan cu Statele Unite şi alte peste 125 de ţări din lume, pe Canalul AMC, primul episod dintre cele 10 care ilustrează un roman-thriller extraordinar, din 2007, scris de Dan Simmons şi creat, cinematografic, de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich şi Soo Hugh.

luna trecuta · comentarii (1)

Dacă ar fi să dau crezare nenumăratelor articole de pe bloguri, postărilor extrem de îndurerate ce au apărut cu nemiluita pe reţelele de socializare, faptului că mai toată lumea are de împărtăşit o amintire cu fostul om de radio Andrei Gheorghe, aş putea trage concluzia că până luni seara, atunci când a apărut vestea morţii sale absolut neaşteptate, toată lumea i-a fost fan înrăit şi necondiţionat.

luna trecuta · comentarii (6)

Şi era miez de zi, şi mai era şi miez de noapte, iar noi ne hăhăiam ca proştii, că, de, eram copii de provincie, din familii cu frica lui Dumnezeu, iar el spunea cuvintele alea, în direct, pe radio. Asta până să ne cuprindă vocea aia nepământeană ca-ntr-un cocon, până se ne hipnotizeze mintea aia sclipitoare şi să ne deschidă ochii şi visurile.

luna trecuta · comentarii (10)

Serviciul este locul acela fain spre care pleci dimineaţa fără vreun fel de vigoare, îi aloci o grămadă de timp, opt ore pe zi, adică aproximativ o treime de viaţă, unde eşti prin definiţie la cheremul cuiva sau chiar al unei cohorte, şi de unde pleci plin de energii negative pe care încerci să le abandonezi prin mijloacele de transport pe care le iei spre casă. Uneori reuşeşti.

acum 2 luni · comentarii (0)

Se află în plină desfăşurare unul din cele mai prestigioase evenimente cinematografice ale lumii: Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (15–25.02.18). Fondată în plin război rece, Berlinala a ajuns la a 68-a ediţie, iar cele 400 de pelicule prezentate continuă să stârnească acelaşi interes din partea spectatorilor, plasându-l în top, la capitolul participării publicului plătitor.

acum 2 luni · comentarii (19)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 2 luni · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 2 luni · comentarii (8)

La început, ca în toate începuturile, a fost doar ceea ce s-a crezut a fi o întâmplare norocoasă: Corneliu Porumboiu câştiga la festivalul de la Cannes premiul Caméra d'Or pentru filmul „A fost sau n-a fost ?“. Având un anume Dan Burlac ca producător. Era în 2006, cu un an înainte de intrarea României în Uniunea Europeană.

acum 5 luni · comentarii (1)

Zilele acestea avem: „Les Films de Cannes a Bucarest“. În program este şi filmul „Ne liubovi/Loveless“ (Premiul Juriului, Cannes 2017) al unui regizor rus la care ţin mult: Andrei Zviaghinţev. Îmi şopteşte Cristi Mungiu că şi regizorul va fi prezent. Îl putem vedea azi, 18 octombrie, ora 21.00, la cinema Union, în prezenţa regizorului Andrei Zviaghinţev.

acum 6 luni · comentarii (6)
Postari Recente