TV

Cocktail: Madonna vrea copii

Cocktail: Madonna vrea copii

Interpreta în vârstă de 50 de ani, celebra Madonna îşi doreşte cu orice preţ să fie mamă din nou. Deşi a pierdut procesul de adopţie a fetiţei de patru ani din Malawi, Mercy James, vedeta nu renunţă la ideea de a avea încă un copil

TV

Clubul devoratorilor de TV

Clubul devoratorilor de TV

Farsorul de la Pro TV este un mare amator de muzică. După un proiect pop-rock abandonat din cauza vârstei, de curând, Jugaru s-a apucat să cânte muzică lăutărească.

TV

Noutăţi

Noutăţi

Noul sistem Hi-Fi GIGA JUKE HDD oferă stocare pe hard disk, asemănător unui tonomat încărcat cu muzica ta preferată.

TV

Lansări DVD

Lansări DVD

Filmul, "Ratiune şi simţire", este o comedie caldă despre iubire şi bani. După ce la moartea tatălui lor, întreaga avere a familie Dashwood se pierde brusc,  două dintre surorile rămase sărace, constată că pierderea vechiului lor statut este o piedică în calea fericirii.

TV

Reţetă culturală

Reţetă culturală

Deşi reprezintă o variantă prescurtată a volumului lui J.K. Rowling , filmul este mai bun decât cartea, punctele forte fiind imaginea şi efectele speciale. Păstrând numai cele mai importante elemente ale cărţii, filmul regizat de Mike Newell a fost foarte bine primit de public, fiind şi pe gustul fanilor înfocaţi. Astfel, Harry Potter, Ron Weasley şi Hermione Granger pornesc într-o nouă aventură, care le sudează prietenia.

Haine pentru copii de la Stella McCartney- Ştiri pe scurt

Haine pentru copii de la Stella McCartney- Ştiri pe scurt

Postul de televiziune MTV dedică trupei Placebo, cu o săptămână înainte de concertul pe care formaţia îl va susţine la Bucureşti, la 21 iunie, un weekend special, compania Gap s-a asociat cu Stella McCartney  pentru a lansa o linie de îmbrăcăminte pentru copii şi astăzi, la Focus, în cadrul campaniei „Stop indiferenţei“, puteţi urmări povestea Kassandrei Ungureanu, o fetiţă dispărută de acasă în 1998.

VIDEO Aura Urziceanu duce folclorul la Londra

VIDEO Aura Urziceanu duce folclorul la Londra

Solista care a introdus jazzul, ca gen muzical, în România va susţine mâine un concert la elitistul club londonez Jazz Café. Aura Urziceanu revine pe scena londoneză după 20 de ani de absenţă. Artista va interpreta, pe lângă jazz clasic şi câteva piese adaptate din folclorul românesc.

Se află în plină desfăşurare unul din cele mai prestigioase evenimente cinematografice ale lumii: Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (15–25.02.18). Fondată în plin război rece, Berlinala a ajuns la a 68-a ediţie, iar cele 400 de pelicule prezentate continuă să stârnească acelaşi interes din partea spectatorilor, plasându-l în top, la capitolul participării publicului plătitor.

acum 4 zile · comentarii (14)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 9 zile · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 11 zile · comentarii (8)

La început, ca în toate începuturile, a fost doar ceea ce s-a crezut a fi o întâmplare norocoasă: Corneliu Porumboiu câştiga la festivalul de la Cannes premiul Caméra d'Or pentru filmul „A fost sau n-a fost ?“. Având un anume Dan Burlac ca producător. Era în 2006, cu un an înainte de intrarea României în Uniunea Europeană.

acum 3 luni · comentarii (1)

Zilele acestea avem: „Les Films de Cannes a Bucarest“. În program este şi filmul „Ne liubovi/Loveless“ (Premiul Juriului, Cannes 2017) al unui regizor rus la care ţin mult: Andrei Zviaghinţev. Îmi şopteşte Cristi Mungiu că şi regizorul va fi prezent. Îl putem vedea azi, 18 octombrie, ora 21.00, la cinema Union, în prezenţa regizorului Andrei Zviaghinţev.

acum 4 luni · comentarii (6)

Prima jumătate s-a scurs deja rapid, pe nesimţite, cu vreo 20 de filme pe care le-am văzut dintr-o suflare în 4 zile, într-o sală nouă, Quai22, undeva, pe nişte străduţe pustii, ca în visele interpretabile psihanalitic, dar care cred că a fost aleasă anume, nu doar într-o universitate, în curtea unei Capele cruţată de Maica Domnului, în 1944, ci ca să descoperim, din nou, ce dulci,

acum 5 luni · comentarii (0)
Postari Recente