TV

Lansari CD

Lansari CD

Stem Artist: Celelalte Cuvinte; Casa de discuri:  TVR Media Prea multă tăcere printre Celelalte Cuvinte, în ultimii ani - dar aşteptarea s-a încheiat! După albumul “NOS” (2004),

TV

Clubul devoratorilor de TV

Clubul devoratorilor de TV

Întrebări şi Răspunsuri Elisabeta Ivaşcu: Mi-a plăcut enorm serialul “Carnivale”, mi se pare ceva total diferit, incitant. Am vreo şansă să-l revăd la vreo televiziune

James Bond, cel mai sexy spion

James Bond,  cel mai sexy spion

Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig l-au interpretat pe celebrul Agent 007. Indiferent de influenţa pe care au avut-o cei care l-au interpretat pe James Bond de-a lungul celor 50 de ani de existenţă, seria rămâne un reper al filmelor de spionaj.

De la un război la altul

De la un război la altul

Canalul HBO face o bună surpriză prezentînd cinefililor, la distanţă de o zi, două filme recente ale cinematografului românesc: “Restul e tăcere” al lui Nae Caranfil (propunerea României

Pentru adolescenţi frustraţi

Pentru adolescenţi frustraţi

Nu există încă vreun exemplu de film decent care să aibă ca sursă un joc video. Adolescenţii (întârziaţi sau nu) fac legea, atât în cinematografele din SUA, cât şi din România, dovadă fiind plasarea acestui haos abominabil - “Max Payne” - în fruntea box-office-ului.

Ilinca Vandici revine la „Bulevard”

Ilinca Vandici revine la „Bulevard”

Emisiunea cu ştiri din viaţa vedetelor din România revine la Kanal D începând cu 8 noiembrie. Tânăra prezentatoare povesteşte despre schimbările din acest nou sezon al emisiunii „Bulevard” şi despre cine este „cocoşul” în relaţia ei de dragoste.

Romaniţa divorţează

Romaniţa divorţează

Creatoarea de modă Romaniţa Iovan a înaintat vinerea trecută Judecătoriei Sectorului 1 o cerere prin care solicită divorţul de Adrian Iovan. Contactată de ziarul ,,Adevărul”, designerul a

Zilele acestea avem: „Les Films de Cannes a Bucarest“. În program este şi filmul „Ne liubovi/Loveless“ (Premiul Juriului, Cannes 2017) al unui regizor rus la care ţin mult: Andrei Zviaghinţev. Îmi şopteşte Cristi Mungiu că şi regizorul va fi prezent. Îl putem vedea azi, 18 octombrie, ora 21.00, la cinema Union, în prezenţa regizorului Andrei Zviaghinţev.

luna trecuta · comentarii (6)

Prima jumătate s-a scurs deja rapid, pe nesimţite, cu vreo 20 de filme pe care le-am văzut dintr-o suflare în 4 zile, într-o sală nouă, Quai22, undeva, pe nişte străduţe pustii, ca în visele interpretabile psihanalitic, dar care cred că a fost aleasă anume, nu doar într-o universitate, în curtea unei Capele cruţată de Maica Domnului, în 1944, ci ca să descoperim, din nou, ce dulci,

acum 2 luni · comentarii (0)

La prima vedere, cântăreţii sunt (doar?) nişte oameni frumos îmbrăcaţi (uneori ciudat îmbrăcaţi) care se distrează toată ziua şi au parte de (prea multă) atenţie. „Ce-o fi greu în a cânta pe scenă?“, se întreabă unii. „Ce legătură au Andre şi Şatra Benz şi Voltaj cu antreprenoriatul?“, se miră alţii.

acum 2 luni · comentarii (4)

Fiecare lecţie în viaţă ne este dată în funcţie de ceea ce avem ascuns adânc în noi. Dumnezeu lucrează cu materialul clientului, or, dacă acesta este catifea, o jachetă iese într-un fel, dacă e din tafta, alt fel, dacă e mătase, alt fel, iar dacă este din pânză de sac, într-un cu totul şi cu totul alt fel. Am avut şansa să cunosc de-a lungul timpului, graţie profesiei, oameni şi Oameni, artişti şi Artişti.

acum 3 luni · comentarii (1)

Am scris şi eu o carte, ca tot omu-n ziua de azi. Nu, nu poezie, aici i-am lăsat pe ceilalţi 86%. Au urmat nenumărate cereri în căsătorie, toate de la top-modele cu IQ de peste 270, Sharon Stone ar păli de ruşine, propuneri de întîlniri romantice, dar evident serioase, cafele şi ceaiuri, plimbări pe sub clar de lună, chestii... Şi-am zis să mai scriu; faimă, gagici, bani, zice de tine la radio, ce mai, chiar „se merită”!

acum 3 luni · comentarii (5)

Domnişoară Simona Halep, sunt Florin Grozea, un fan din România. Te rog să mă ignori. Dacă totuşi te-am făcut curioasă, citeşte în continuare. Domnişoară Simona Halep, Ignoră fanii români. Ignoră presa. Ignoră publicul. Ignoră clasamentul WTA. Când destinul te-a ales să fii un om care schimbă istoria, ai doar două şanse: să devii erou sau să mori repede.

acum 3 luni · comentarii (45)

Astăzi (11 august 2017) se deschide cea de-a 23-a ediţie a Festivalului de Film de la Sarajevo (SFF). Înfiinţat de către Obala Art Centar în 1995, când actuala capitală a Bosniei şi Herţegovinei se afla încă sub asediu (între aprilie 1992 şi februarie 1996, oraşul a fost supus celui mai îndelungat asediu din istoria militară modernă), SFF, care s-a concentrat de la început asupra

acum 3 luni · comentarii (0)

Weekend-ul trecut a avut loc a şasea ediţie a festivalului de muzică jazz din Paloznak, Ungaria. Locaţia perfectă pe malul lacului Balaton şi artiştii de renume au făcut ca să mă întorc a doua oară cu zâmbetul pe buze de la acest festival. Este un festival micuţ, intim, cochet, cu mâncare foarte bună şi un vin alb excelent din zona lacului. Muzica este doar un plus care te aduce mai aproape de starea ideală.

acum 3 luni · comentarii (0)
Postari Recente