Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

PERICOL „Borat“, ameninţat cu arma Actorul Sascha Baron Cohen, interpretul lui Borat, a fost ameninţat cu arma în timpul filmărilor pentru noua sa peliculă, „Bruno“. Cohen filma în

Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

ADOPŢIE Oana Sârbu înfiază un copil Cântăreaţa va deveni în curând mămică, a mărturisit vedeta la emisiunea „Zona de impact“, difuzată de Realitatea TV. Oana Sârbu va înfia un

Liana Stanciu, în campanie pentru inima copiilor

Liana Stanciu, în campanie pentru inima copiilor

Vedeta va prezenta mâine „Licitaţia caritabilă pentru copii“, eveniment de strângere de fonduri pentru înfiinţarea primului departament de cardiochirurgie pediatrică din Bucureşti. Liana Stanciu a pus la bătaie toate resursele pentru a strânge jumătate de milion de euro pentru copiii cu probleme cardiace grave.

TV

Lansări CD

Lansări CD

Vasile Şeicaru a revenit în peisajul muzical românesc cu un album scris pentru soţia sa, Gabriela. Noul album, intitulat „În oraşul cu floare de tei” a fost „scris cu lumina sufletului meu pentru Gabi”.

Se află în plină desfăşurare unul din cele mai prestigioase evenimente cinematografice ale lumii: Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (15–25.02.18). Fondată în plin război rece, Berlinala a ajuns la a 68-a ediţie, iar cele 400 de pelicule prezentate continuă să stârnească acelaşi interes din partea spectatorilor, plasându-l în top, la capitolul participării publicului plătitor.

acum 4 zile · comentarii (14)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 9 zile · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 11 zile · comentarii (8)

La început, ca în toate începuturile, a fost doar ceea ce s-a crezut a fi o întâmplare norocoasă: Corneliu Porumboiu câştiga la festivalul de la Cannes premiul Caméra d'Or pentru filmul „A fost sau n-a fost ?“. Având un anume Dan Burlac ca producător. Era în 2006, cu un an înainte de intrarea României în Uniunea Europeană.

acum 3 luni · comentarii (1)

Zilele acestea avem: „Les Films de Cannes a Bucarest“. În program este şi filmul „Ne liubovi/Loveless“ (Premiul Juriului, Cannes 2017) al unui regizor rus la care ţin mult: Andrei Zviaghinţev. Îmi şopteşte Cristi Mungiu că şi regizorul va fi prezent. Îl putem vedea azi, 18 octombrie, ora 21.00, la cinema Union, în prezenţa regizorului Andrei Zviaghinţev.

acum 4 luni · comentarii (6)

Prima jumătate s-a scurs deja rapid, pe nesimţite, cu vreo 20 de filme pe care le-am văzut dintr-o suflare în 4 zile, într-o sală nouă, Quai22, undeva, pe nişte străduţe pustii, ca în visele interpretabile psihanalitic, dar care cred că a fost aleasă anume, nu doar într-o universitate, în curtea unei Capele cruţată de Maica Domnului, în 1944, ci ca să descoperim, din nou, ce dulci,

acum 5 luni · comentarii (0)
Postari Recente