Madonna, regina cu ciorapii rupţi

Madonna, regina  cu ciorapii rupţi

Cariera artistei însumează 11 albume de studio, opt turnee, zeci de clipuri şi sute de apariţii şocante sau controversate.Cei 25 de ani petrecuţi în lumina reflectoarelor demonstrează că diva a ştiut ce să facă pentru a rămâne în istoria muzicii. Astăzi le va cânta pentru prima dată fanilor români.

Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

Tokyo Inarritu, preşedinte de juriu Regizorul mexican Alejandro Gonzalez Inarritu (foto) a fost desemnat preşedintele juriului competiţiei oficiale a Festivalului de Film de la Tokyo (17 şi

Madonna: o zi până la marele show

Madonna:  o zi până la marele show

O echipă de 1.200 de oameni lucrează pentru concertul de mâine, din Parcul Izvor.Cu doar o zi înaintea celui mai aşteptat concert al anului, echipa turneului „Sticky & Sweet“ şi tehnicienii români pun la punct ultimele detalii ale evenimentului.

Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

Maia Morgenstern, în „Aniela“ Actriţa Maia Morgenstern (foto) s-a alăturat distribuţiei primului serial de epocă românesc, „Aniela“. Primele secvenţe în care aceasta joacă au fost

Petrecere ca-n Rai la nunta Reginei

Petrecere ca-n Rai  la nunta Reginei

Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei „Regina“, şi producătorul Ducu Ion s-au căsătorit sâmbătă. Zeci de vedete au participat la cununia religioasă şi la petrecerea desfăşurată pe malul lacului Buftea. Petrecerea de nuntă a avut ca temă Raiul. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

În noaptea de 26 spre 27 martie, în aşteptarea Premiilor Gopo, pe la 4 dimineaţa, ora României, putem urmări, simultan cu Statele Unite şi alte peste 125 de ţări din lume, pe Canalul AMC, primul episod dintre cele 10 care ilustrează un roman-thriller extraordinar, din 2007, scris de Dan Simmons şi creat, cinematografic, de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich şi Soo Hugh.

luna trecuta · comentarii (1)

Dacă ar fi să dau crezare nenumăratelor articole de pe bloguri, postărilor extrem de îndurerate ce au apărut cu nemiluita pe reţelele de socializare, faptului că mai toată lumea are de împărtăşit o amintire cu fostul om de radio Andrei Gheorghe, aş putea trage concluzia că până luni seara, atunci când a apărut vestea morţii sale absolut neaşteptate, toată lumea i-a fost fan înrăit şi necondiţionat.

luna trecuta · comentarii (6)

Şi era miez de zi, şi mai era şi miez de noapte, iar noi ne hăhăiam ca proştii, că, de, eram copii de provincie, din familii cu frica lui Dumnezeu, iar el spunea cuvintele alea, în direct, pe radio. Asta până să ne cuprindă vocea aia nepământeană ca-ntr-un cocon, până se ne hipnotizeze mintea aia sclipitoare şi să ne deschidă ochii şi visurile.

luna trecuta · comentarii (10)

Serviciul este locul acela fain spre care pleci dimineaţa fără vreun fel de vigoare, îi aloci o grămadă de timp, opt ore pe zi, adică aproximativ o treime de viaţă, unde eşti prin definiţie la cheremul cuiva sau chiar al unei cohorte, şi de unde pleci plin de energii negative pe care încerci să le abandonezi prin mijloacele de transport pe care le iei spre casă. Uneori reuşeşti.

acum 2 luni · comentarii (0)

Se află în plină desfăşurare unul din cele mai prestigioase evenimente cinematografice ale lumii: Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (15–25.02.18). Fondată în plin război rece, Berlinala a ajuns la a 68-a ediţie, iar cele 400 de pelicule prezentate continuă să stârnească acelaşi interes din partea spectatorilor, plasându-l în top, la capitolul participării publicului plătitor.

acum 2 luni · comentarii (19)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 2 luni · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 2 luni · comentarii (8)

La început, ca în toate începuturile, a fost doar ceea ce s-a crezut a fi o întâmplare norocoasă: Corneliu Porumboiu câştiga la festivalul de la Cannes premiul Caméra d'Or pentru filmul „A fost sau n-a fost ?“. Având un anume Dan Burlac ca producător. Era în 2006, cu un an înainte de intrarea României în Uniunea Europeană.

acum 5 luni · comentarii (1)

Zilele acestea avem: „Les Films de Cannes a Bucarest“. În program este şi filmul „Ne liubovi/Loveless“ (Premiul Juriului, Cannes 2017) al unui regizor rus la care ţin mult: Andrei Zviaghinţev. Îmi şopteşte Cristi Mungiu că şi regizorul va fi prezent. Îl putem vedea azi, 18 octombrie, ora 21.00, la cinema Union, în prezenţa regizorului Andrei Zviaghinţev.

acum 6 luni · comentarii (6)
Postari Recente