Ultimele fotografii cu Avicii în viaţă: starul suedez şi-a petrecut ultimele zile în vacanţă în Oman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ-ul şi producătorul suedez Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii, a fost găsit mort vineri, în capitala Oman, Muscat.

Muzicianul care a renunţat la turnee în 2016, din cauza problemelor de sănătate, s-a fotografiat în urmă cu câteva zile cu fanii din luxoasa staţiune Muscat Hills în care îşi petrecea vacanţa. Fotografia de mai jos a fost postată în urmă cu patru zile pe contul de Instagram al staţiunii în care starul suedez şi-a petrecut ultimele zile din viaţă. 

image

Maitrai Joshi (foto sus), care este DJ în acel resort, apare în una dintre ultimele fotografii cu Avicii în viaţă. 

„Am avut o surpriză să-l întâlnesc în Oman. Se afla pentru prima dată aici, în vacanţă“, a declarat DJ-ul în vârstă de 29 de ani despre întâlnirea cu celebrul producător, week-end-ul trecut. 

Lui Tim Bergling i-a plăcut atât de mult în ţara arabă, încât şi-ar fi prelungit cu opt zile şederea, el trebuind iniţial să se întoarcă acasă duminica trecută, susţine Joshi. 

Tânărul nu-şi aminteşte să-l fi văzut pe Avicii consumând alcool, dar a declarat că se simţea bine alături de prietenii în compania cărora se afla. „Vinerea trecută au ieşit cu o barcă, apoi a luat cina cu prietenii. Nu înţeleg ce s-a întâmplat. Părea să se simtă bine şi era fericit“, a adăugat Joshi. 

O tânără care îşi petrecea ziua de naştere în aceeaşi staţiune s-a fotografiat alături de Avicii week-end-ul trecut. „Am reuşit să fac o poză cu Avicii. Ce mod de a încheia ziua de naştere“, a scris tânăra pe Instagram în urmă cu 6 zile. 

image

Avicii suferea de pancreatită acută, ce reprezintă inflamaţia pancreasului, din cauza consumului excesiv de alcool. Din acest motiv, în 2014 a fost nevoit să-şi extirpe vezica biliară. În 2016, a renunţat la turnee pentru a-şi rezolva problemele de sănătate, iar în 2017 au apărut imagini cu artistul în spital. Acestea făceau parte dintr-un documentar filmat în perioada 2013-2016, care a surprins lupta muzicianului cu stresul, anxietatea şi boala.  

Avicii, care a fost unul dintre vedetele electro cel mai bine plătite ani de zile, a câştigat aproape 15 milioane de dolari in 2016, potrivit revistei Forbes.

Tim Bergling, născut pe 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele de scenă Avicii, a fost şi producător muzical, nominalizat de două ori la premiile Grammy - pentru single-ul „Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său „Levels”, din 2013. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „I Could Be the One", „Wake Me Up", „You Make Me", „X You", „Hey Brother", „Addicted to You", „The Days", „The Nights" şi „Waiting for Love". A lansat două albume de studio - „True” (2013) şi „Stories” (2015).

Ultimul mesaj publicat de Avicii pe Instagram. DJ-ul a murit la doar 28 de ani

 DJ-ul suedez Avicii a murit. Artistul avea 28 de ani. În 2015 a cântat la UNTOLD

    

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite