Răsturnări spectaculoase în topul favoriţilor la câştigarea Eurovision 2018. Ce loc ocupă Moldova şi care sunt ţările cu cele mai mici şanse VIDEO

Răsturnări spectaculoase în topul favoriţilor la câştigarea Eurovision 2018. Ce loc ocupă Moldova şi care sunt ţările cu cele mai mici şanse VIDEO

Două artiste merg umăr la umăr în finala Eurovision 2018, fiind principalele favorite la câştigarea trofeului ce va fi decernat sâmbătă, 12 mai, pe scena din Lisabona. Reprezentanţii Moldovei sunt clasaţi la jumătatea topului, care a suferit modificări radicale după ce au avut loc cele două semifinale, întărind zicala „cei din urmă vor fi cei dintâi“.

Detalii din culisele Eurovision 2018, dezvăluite de Gabi Jugaru: Am aflat amănunte care ne fac să ne gândim la o excludere premeditată

Detalii din culisele Eurovision 2018, dezvăluite de Gabi Jugaru: Am aflat amănunte care ne fac să ne gândim la o excludere premeditată

Artistul Gabriel Jugaru susţine că membrii delegaţiei României la Eurovision au aflat „amănunte“ care i-a făcut să se gândească la o excludere premeditată a artiştilor noştri din finala competiţiei şi a dezvăluit că reprezentanţii TVR au depus o contestaţie în acest sens. Pe de altă parte, oficialii TVR au precizat pentru „Adevărul“ că „până în acest moment nu a fost depusă nicio contestaţie“.

Reacţii împărţite după eşecul României la Eurovision 2018: între „Ruşine, TVR!“ şi „Aţi făcut totul ca la carte“ VIDEO

Reacţii împărţite după eşecul României la Eurovision 2018: între „Ruşine, TVR!“ şi „Aţi făcut totul ca la carte“ VIDEO

Insuccesul reprezentanţilor României la Eurovision 2018 a stârnit dezbateri aprinse în mediul online. Pe lângă mesajele de încurajare adresate trupei The Humans, există şi mulţi care reclamă prestaţia artiştilor, dar şi Televiziunea Română drept principali vinovaţi pentru faptul că nu ne-am calificat în finala Eurovision 2018.

Old Blacks - punte de lansare pentru trupele noi!

Old Blacks - punte de
lansare pentru trupele noi!

La iniţiativa publicului, organizatorii festivalului Old Blacks, Rock & More, aflat la prima ediţie, au decis ca în deschiderea trupelor consacrate să însereze şi câteva nume ceva mai noi, aşa că, timp de două luni, au strâns demo-uri de la cei interesaţi să cânte pe scena Arenelor Romane în data de 25 mai.

Reprezentanţii României nu s-au calificat în finala Eurovision 2018, pentru prima dată după 14 ani VIDEO

Reprezentanţii României nu s-au calificat în finala Eurovision 2018, pentru prima dată după 14 ani VIDEO

România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018, după ce trupa The Humans nu a reuşit să obţină un punctaj suficient de mare de la juriile de specialitate şi telespectatori. Acest eşec exclude astfel ţara noastră din rândul celor şase state care, din 2004, au reuşit să se califice de fiecare dată în ultimul act al concursului. În schimb, reprezentanţii Moldovei, trupa DoReDoS, s-au calificat în finala Eurovision 2018 cu melodia „My Lucky Day“.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox sau experienţa de concert ca o petrecere în stilul „Marele Gatsby“. A rămas o săptămână până la spectacolul din Bucureşti

Scott Bradlee’s Postmodern
Jukebox sau experienţa de concert ca o petrecere în stilul „Marele Gatsby“. A rămas o săptămână până la spectacolul din Bucureşti

În cazul în care oricine crede că a experimentat deja universul muzical în care hiturile pop din zilele noastre sună ca şi cum ar fi fost înregistrate acum mulţi ani, pe canalul de YouTube al Postmodern Jukebox sau la unul dintre concertele anterioare din Bucureşti, lucrurile nu stau chiar aşa.

La prima vedere, cântăreţii sunt (doar?) nişte oameni frumos îmbrăcaţi (uneori ciudat îmbrăcaţi) care se distrează toată ziua şi au parte de (prea multă) atenţie. „Ce-o fi greu în a cânta pe scenă?“, se întreabă unii. „Ce legătură au Andre şi Şatra Benz şi Voltaj cu antreprenoriatul?“, se miră alţii.

acum 8 luni · comentarii (4)

Fiecare lecţie în viaţă ne este dată în funcţie de ceea ce avem ascuns adânc în noi. Dumnezeu lucrează cu materialul clientului, or, dacă acesta este catifea, o jachetă iese într-un fel, dacă e din tafta, alt fel, dacă e mătase, alt fel, iar dacă este din pânză de sac, într-un cu totul şi cu totul alt fel. Am avut şansa să cunosc de-a lungul timpului, graţie profesiei, oameni şi Oameni, artişti şi Artişti.

acum 9 luni · comentarii (1)

Weekend-ul trecut a avut loc a şasea ediţie a festivalului de muzică jazz din Paloznak, Ungaria. Locaţia perfectă pe malul lacului Balaton şi artiştii de renume au făcut ca să mă întorc a doua oară cu zâmbetul pe buze de la acest festival. Este un festival micuţ, intim, cochet, cu mâncare foarte bună şi un vin alb excelent din zona lacului. Muzica este doar un plus care te aduce mai aproape de starea ideală.

acum 9 luni · comentarii (0)

De vreo două decenii încoace pop-ul deţine titlul pentru „Cel mai inovator gen muzical”. Muzica electronică nu stă nici ea degeaba – doar anul acesta a adus primul premiu Grammy grupului dance The Chainsmokers (băieţii ăia care-ţi suprasaturează urechile cu muzica lor de fiecare dată când deschizi radioul). Iar hip-hop-ul este mai cameleonic ca niciodată!

acum 11 luni · comentarii (0)

Un concurs de muzică aduce în actualitate dimensiunile conflictului dintre Europa democratică şi Rusia. Şi deşi nu s-ar putea compara cu Jocurile Olimpice, Eurovision Song Contest ar putea produce efecte urâte şi de durată pentru toţi iubitorii de pace. Un boicot rusesc ar fi o soluţie cu două tăişuri.

acum 1 an · comentarii (48)

Era de aşteptat ca mulţi români să nu fie de acord cu piesa „Yodel It!“, care va reprezenta România în finala Eurovision 2017 din Kiev. Totuşi, reacţiile unora sunt de-a dreptul aberante. Ei vorbesc despre trădarea „identităţii naţionale“ deoarece piesa „Yodel It“ ar conţine elemente specifice altor naţiuni şi nu celei române. Calm down! E Eurovision şi nu „Pasărea Măiastră“ sau „Cântarea României“!

acum 1 an · comentarii (15)

Cu cine mergem la Kiev? Ne pasă? Să ne pese! Dacă iţi pasă, votează! Este sloganul valabil pentru alegerile politice. Şi ar trebui să fie şi pentru chestii mai puţin importante, cum ar fi concursul Eurovision! Nu vreau să bagatelizez valoarea votului politic sau să pun un semn de egalitate între acesta şi votul dat la un concurs de muzică, doar vreau să vă sugerez că şi acesta din urmă contează pentru imaginea României!

acum 1 an · comentarii (1)

Music Outdoor eXperience este primul festival cu obiectiv turistic din România, care a dezvoltat un concept inedit, un festival de muzică electronică asezonat cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiţii, aer curat, distracţie şi voie bună.

acum 2 ani · comentarii (0)
Postari Recente